icon

Chcem schudnúť 30 kilogramov

emma2510
4. jan 2013

Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.

atrami
4. sep 2013

@hasleerka
@veverina
@lucinka1552 schudol za 1,5 roka On fakt vyslovene ,,žral"- kura na posedenie, 10 rožkov a podobne. Vraj keď som doma na MD, nech varím, inú robotu určite nemám, len 3 deti. Na veľkú noc som sa zbalila, nechala deti, navarené na 2 dni, opraté, ožehlené. Na druhý deň volal, že ,,umiera" pýtam sa čo jedol, že všetko čo našiel. Nejako to predýchal a prežil. Hovoril, že mu bilo srdce, nemohol dýchať. Potom sa zaťal a začal chudnúť. Nejedol po 17:00 ,ale jedol všetko. Prvé 2 mesiace vyslovene trpel, potom si telo zvyklo na nižšie dávky jedla a už bolo dobre. Priemerne chudol 1-1,5 kg týždenne. Keď sa mi podarí stiahnuť fotku z mobilu tak hodím, čerstvú. Inak sa teraz super bavíme. Nikto ho nepozná. O mne sa rozpráva, že som si narazila nového chlapa, vraj manželovho brata. Aspoň to ostalo v rodine 😀

hasleerka
4. sep 2013

@atrami a teraz už stále nejedáva po 17,00 h.????

atrami
4. sep 2013

@hasleerka stále, musím prispôsobovať rodinné oslavy, opekačky..........jedine, čo si dá je zmrzlina

hasleerka
4. sep 2013

no tak to je veru ťažké ... ale ked sa chce udržať nič iné nenarobí...

erika07
5. sep 2013

dnes mi poslali z tej školy chudnutia druhé video, nové, tiež zdarma a teda fuuuuuuuuuuuj 😖 buď mám takú dobrú predstavivosť alebo to naozaj funguje. Lebo veru po tomto už asi moju obľúbenú horkú čokoládku s veľkými mandľami do pusy a ani do nákupného košíka veru nedám... však pozrite aj vy, vyskúšajte či to bude fungovať aj u vás ... ale doporučujem len pre tie z vás, ktoré naozaj sa chcú vzdať jedenia obľúbenej čokoládky či zákusku....! Ak ich chcete aj naďalej jesť, tak to nepozerajte!
Vyskusajte: http://bit.ly/150WR6J

hasleerka
5. sep 2013

no neviem aj som si kukla to video, ale nemala som čokoládu po ruke ... snažila som si to predstaviť, ale nič to so mnou neurobila ... hned vzadu mi svietila kontrolka, že v obchode kúpim novú ... mňa len zavrieť niekam na pustý ostrov možno to by pomohlo, slabá vôľa u mňa

stardust
5. sep 2013

na mna to tiez neposobi...

erika07
11. sep 2013

ja teda mam asi dobru predstavivst, lebo na mna to video zaposobilo, od vtedy som cokoladu do seba veru nedala. Ked mi cokolada uz len pride na um, tak si predstavim, ako z nej lezu cerviky a za 2 sekundy mam po chuti na sladke ... a snad aj toto sposobilo, ze chudnem celkom fajn rychlosotu. Kazda sme ina, na kazdu z nas funguje nieco ine 😎

ragulca
8. okt 2013

dlho som tu nebola, ako sa držíte? Ja nič moc

lubosk0470
17. okt 2013

Chudnutie nielen vo dne ale aj v noci

Intenzívne odbúravajú podkožný tuk a pôsobia v rizikových partách.
Blokujte vznik nových tukových buniek a urýchľujú metabolizmus.
Rešpektujte Váš metabolizmus počas dňa a noci (Extra Slim Day & Night). EXTRA SLIM DAY & NIGHT Extra Slim Day & Night využívať zmeny metabolizmu počas dňa a noci a dokonale sa tak prispôsobí vášmu organizmu. denné a nočné kapsule denne kapsula je určená pre hodiny intenzívneho telesného metabolizmu. Extrakt z morskej riasy aktívne ovplyvňuje centrum príjmu potravy v tele a mierna potrebu prijímať nadbytočné množstvo potravy. Látky obsiahnuté v extraktoch zeleného čaju Yerba maté a Citrium aurantium ovplyvňujú termoregulačné centrum organizmu. Tím dochádza k priamemu účinku na energetický metabolizmus ak aktívnej redukcia tukových tkanív. Nočná kapsula je určená pre regeneračný fázu dňa s utlmeným metabolizmom Nočná kapsula obsahuje optimálne množstvo extraktu morských Rias, Ktory bránim ukladaním tukov. Ďalej obsahuj vlákninu Opuntia ficus, Ktorá zvyšuje pocit sýtosti.
Bez JOJO efektu.

http://www.dregrt.cz/health

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
charluc
21. okt 2013

@jaruska12345 a to je aky sposob prosim ?

zuzkazivcak
21. okt 2013

@jaruska12345 aj mna by zaujimalo ako to je 🙂

smuhyta
22. okt 2013

musim pochvalit pana manzela atrami,,,ale na tom asi nieco fakt je,,kedze ja som zila roky (13-15) v spanielsku bola tam jedna babenka slovenka taka cicka ako hovoria,blond vlasy po pas no chlapi blazneli ,ked som videla jej fotky ked mala 19r. skoro som okoktavela 77kg a teraz tak 53 😨 a tiez jedla iba do 17.00hod,,,,no a kedze ja som sa tak krasne vypasla este pred tehu v nemecku som dala hore 7 kg no nedaj si tu chleba pecene koleno a plus tehu s dvojkami takze terz mam 3 mes po porode 15 kg hore od vtedy co som v nemecku,,a kedze tuto zimu chcem ist ukazat moje bambula do espane nemozem ist vyzrata ako sviña,hned by ma sfukli,,tak teraz tu verejne dam ze sa idem snazit zhodit co sa bude dat ,,,a na slovensko ideme tiez a tam mam super svagrinu -vdaka ze ju mam nechcem dopadnut tak 😖 z 60kg ma teraz 130kg sluzi mi ako odstrasujuci priklad 😀

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
hasleerka
4. sep 2014

dievčence čakám vás tu...

stresmenka
5. sep 2014

@hasleerka ja som tu ostatné treba štuchnúť 🙂

sija84
5. sep 2014

uz som tu 🙂

dada1705
5. sep 2014

som tu 🙂 aj ked ja uz som 10kg schudla staci uz len 20kg :D

dada1705
5. sep 2014

to len malo byt v uvodzovkach 🙂

hasleerka
5. sep 2014

no ja si dávam ako dátum váženia dnešný deň ... som si zapísala a idem na to .. tých 30 kg by som chcela dať dole do roka ... už sa len riadne nakopnúť a splniť svoj cieľ...

dada1705
5. sep 2014

no mna vzdy motivuje ked idem nakupovat 🙂 tolko krasnych veci a nic pre mna...alebo aj rodinne oslavy, teraz som si dala za ciel oslavu 60tky na ktoru ideme v novembri...chcela by som aspon 10-14 kg schudnut.

dada1705
5. sep 2014

inak ja sa vazim kazdy den a zapisujem si to do aplikacie kaloricketabulky, tam si aj sledujem kolko kalorii za den zjem a to ma kontroluje.

hasleerka
5. sep 2014

ja sa len raz do mesiaca vážim ... ja si ani kalorie nerátam ... ja som len stravu upravila, trochu pocvičím ... pôjde to asi pomaly ale nevadí...

katka.sp
5. sep 2014

@mambba tak to sme dve, naposledy som mala 104kg :( momentalne sa bojím aj na vahu postavit... och ta.. najhorsie fakt ,ze ani netusim ako zacat... jasne , ako tu mnohé písu, ze je to najskor v hlave.. ale co ked aj v hlave mam , musim a chcem schudnut, ci pre seba pre svoje zdravie... ale ako zacat?? jedlom, pitim?? vydrzim dva dni a som nervozna ... a opat ostanem len pri tom jednom a to je vecerné zranie... :( och ta...

stresmenka
5. sep 2014

@hasleerka ja dnes hodku a pol vo fitku ha prvy krat celkom sa mi to paci v nedelu zas 😉 prisla som domov pekne zeleninovy salatik a uz som sadala v telke naraz zvoncek a svatka vo dverach sadla debata a dala som s nou 4dcl sucheho cerveneho no nedaj si ked ta smedi 😀😀 😀

dada1705
5. sep 2014

tak dnes mi muz sabotoval dietu, doniesol cestou z prace vyborny burciak 🙂 mnam...kym som sa spamatala ze chudnem bol okostovany a bol taky dobry ze som neodolala 🙂

@hasleerka ja sa musim kontrolovat stale :( inak nemam mieru...som schopna sama zjest tortu na posedenie...takze si vazim jedlo a upravujem porcie...ked uz som ako tak nastavena tak pride nejaka oslava a na dva-tri dni ma opat rozhodi a zasa zacinam znova...ale nevycitam si to tento styl mi vyhovuje, som spokojna lebo viem ze raz na 2-3tyzdne porusujem vsetko a potom mam vacsiu volu vydrzat ked si poviem ze zaberiem 🙂 Inak snazim sa cvicit doma na orbitreku skoro kazde rano cca 50 min. tak 5 dni v tyzdni.

hasleerka
5. sep 2014

@dada1705 samozrejme každý si musí nastaviť čo mu vyhovuje ...

sija84
6. sep 2014

Dobre ranko spoluchudnulky 🙂 ked som sla rodit mala som116kg...potom som 4 mesiace mala 108,a teraz tyzden po uprave stravy mam 105 ide to pomaly ale dufam ze natrvalo,vela pijem a jem kazde 3 hodiny a zapisujem si aby som v edela kedy mm jest,aby sa nestalo co predtym ze som aj cely den nejdela a potom som zjedla aj chlanicku 🙂 tak drzim palce a dufam ze o rok budeme sem pisat cisla okolo70tky 🙂

dada1705
6. sep 2014

vidite tak to by ma zaujimalo, ako sa dari dievcatam zo zaciatku tejto temy...docitali ste sa niektora? mne sa to zdalo dlhe cele preluskavat...