Chcem schudnúť 30 kilogramov
Samozrejme su tu uz prispevky o chudnuti ale ja chcem viac. Pretoze som pribrala pocas tehotenstva a zmenou stravy k horsiemu som pribrala a teraz mam cez 100 kil chcem spat schudnut na mojich 70 kil takze moj ciel je schudnut 30 kil. Moje ex spoluziacky a kamaratky vsetky maju vysoke skoly len ja mam zacatu a potom som sa na to vykaslala vsetky pisu ake su uspesne a mna to rozculuje ze ja som len taky obycajny smrtelnik co ma obycajnu pracu. Moj zivot sa mi zda byt nudny takze dalsia zmena asi dosiahnut vyssie vzdelanie aj ked moj manzel hovori ze su to vyhodene peniaze pretoze aj vysokoskolaci su bez prace. Dalsia vec co by som chcela zmenit je moj image ked uz chuda tak aj pekna. Stale nosim len pohodlne rifle s trickom alebo pulovrom vlasy do copu tak nejaky uces. Jednoducho vyzerat inak a dosiahnut nieco len to si hovorim kazdy rok.
@andrik78 ahoj .. zacala som... snazim sa pit tri litre vody denne... nejem po piatej ani nic sladke.. namiesto chleba si dam suchar... no a za tyzden mam styri kila dole.. povodna vaha bola 98.. teraz 94... uvidíme ci vydrzim.. snad ked dam dole aspoň desat kil tak sa pustim aj do cvicenia, ale do toho sa neviem dostat.. a co ty?
@jupii7 ide ti to super 🙂 Ja som zase začala len teraz v stredu. Zatial necvičím ale mám doma stacionárny bicykel a treba ho oprášiť. Vynechala som sladkosti je to ťasžké lebo som na nich závislá. Snažím sa jesť pravidelne a menšie dávky a napchávam sa ovocím. Po piatej vôbec nič neješ? A nie si vtedy hladná?
som strasne hladna.. ale musim to zvladnut.. po dvoch rokoch idem na slovensko a nemozem vyzerat takto.. neexistuje... aj minulého roku som so synom ani nesla na ziadne kupalisko lebo som sa za seba hanbila... musim to dokázat..
ahojte dievcence , ja som schudla za tri roky 45 kg.Da sa to, vela stastia v chudnuti.e
drziiiim palce aj ja sa budem snazit vela pit to je moj najvacsi problem nepijem este raz drziiim palce a urcite sa Vam to podari
Holky, aj ja začínam, potrebujem dať dolu minimálne 30 kíl, dnes som si nakúpila acidko, biele jogurt a tmavý chlieb, chcem začať úplne obyčajne, málo chleba zemiakov ryže viac bielkovín a chudého mäsa, sladkosti vylúčiť neviem či sa mi to podarí ale do leta chcem dať dolu apoň 15 kíl, tiež chcem ísť do práce a hanbím sa ukázať kolegom a ani si nemám čo obliecť. Tak si držme palce. 🙂 Nie je tu nejaká súkromná skupina? Zapojila by som.
@natalienka12 ako sa ti darí?
@andrik78 ďakujem, slabota, pred Veľkou nocou super, išli dolu 4 kilá za 10 dní a po veľkej noci som sa zase spustila potrebujem nový štart, a ty?
@natalienka12 ja som sa stravovala 5x denne, nejedla som pečivo ani sladkosti. po týždni som sa odvážila a váha sa ani nepohla ☹ Taká som bola sklamaná, že som zlihala na celej čiare a doslova som zožrala skoro celú študenskú pečať. Tiež potrebujem nakopnúť na nový štart. Manžel ma veľmy nepodporí stále mi hovorí, že ma má rád takú aká som ale ja potrebujem nakopnúť. On chodí do posilovne, cvičí doma s činkami a chodí na kicbox a ja kysnem 😠
@andrik78 tak toto najviac naštve že človek sa už teší že stúpne na váhu a konečne sa ukáže peknejšie číslo od chlapa sa podpory nedočkáš, môj je taký istý, a najviac sa mi ubíja to, keď on večer je smažené robí mi chute a keď si dám aj ja trošku tak mi povie, no čo ako ty chceš chudnúť však furt len ješ!!!! To, že som sa celý deň držala on nevidí, lebo nie je doma a keď mu poviem, nech si dá lahôdky mimo domu, tak mi povie, že jemu to doma odo mňa najlepšie chutí. No a potom, no "nemiluj ho"
aj ja chcem s vami chudnúť, potrebujem tiež okolo 30 kg, prosíííím 🙂 budem vďačná za akúkoľvek radu... už som zúfalá, ja som pribrala veľa, keď som skončila vysokú školu a zostala som nezamestnaná, už takto nechcem pokračovať...
@natalienka12 aj ja by som sa zapojila aj do nejakej súkromnej skupiny 🙂
@sjiuzn založila som súkromnú skupinu, pridala som ťa tam, tak môžme písať tam.
@natalienka12 ďakujem pekne 🙂 poďme na to 🙂
dievcence ziadne drahe lieky ani nic podobne ja som isla rodit mala som 104 kg.zhruba do roka a pol 65.dam vam radu uplne vyradit biele pecivo nahradit tmavym vylucit uplne sladkosti ked vas chyti silna chut dajte si banan rozhodne lepsie ako sa vrhnut na celu cokoladu.dalej zaobstarajte si 100% stacionarny bicykel 100% uspesnost ale treba v rovnakom tempe makat kazdy den ozaj kazdy v rovnakom tempe 4O minut v kuse.toto je overeny 100% ucinny sposob ako docielite super postavicku bez cvicenia to nejde a samozrejme aj nejake tie brusaky na spevnenie bruska.mozte mi verit funguje to nedavajte sa na ziadne reklamy nic nefunguje iba si donicite zdravie a pridete o peniaze.radsej vrazit do dobreho stacionarneho bicykla.mna to pocka znova kedze cakam druhe babatko od novembra zacnem aj ja. 🙂 krasne chudnutie dievcence 😉
@andrik78 nevaz sa, meraj centimetre, sleduj ako to ide mne, sice nie rychlostou blesku ale pribrat som to tiez nepribrala za noc 🙂 tiez chcem dat dole 30 kil, som 3,5 mesiaca po prvom porode, pribrala som 12,5 kila. uz pred porodom som mala 105 :( http://newbodymission.blogspot.sk/?m=1
@bambi29 toto je super nápad, nevážiť sa, len merať, lebo váha ukazuje aj stratu vody, nie tuku. Môžem ťa pridať do súkromnej skupiny?
@kajustek2007 máš môj obdiv, dúfam, že ťa budeme nasledovať
Baby, založila som súkromnú skupinu, aby sme mohli súkromne pokecať o našich strastiach o chudnutí prípadne aj o kilách a centimetroch, tak ktoré chcete pridať, píšte mi IP. Budem rada, ak sa pridá aj nejaká úspešná holka, ktorá nás začínajúce "potiahne". 🙂 🙂 🙂 Teším sa.
presne tak sa niekedy citim aj ja .... vždy som bola chuda mam 180 cm a važila som tak 70 kg bola so mna hlísta mala som uplne krasne nohy ..... potom po antike som pribrala 10 kg a počas tehu 35 kg .... teraz mam 1o1 kg ... sice nie som nejako enormne tučna lebo sa mi to rozložilo po tele ale je mi smutno ked vidim kamošky po porode a su štihle ... ☹ ale držim dukanovu diet už som dala 10 kg dole a moj ciel je mať takých 75 kg... takisto by som sa chcela prefarbit a ist niekde do obchodu a kupit si nejaké to modne oblečenie a nie len trička čo mi zakryjju sadlo a rit ... niečo sexi suprove .... 🙂 držím palce nech sa ti to podarí zmena je život 🙂 ja som si povedala že tento rok bude pre mna zlomový a nebudem sa utapať a fnukať že som tučna ale makam pre to 🙂
@natalienka12 mozes ok 🙂
@natalienka12 ahoj mola by som sa aj ja pridať? už skúšam všetko možné ale teraz sa nevzdám a idem naplno, už mi je zle zo seba...
ahoj chcem sa pridat k vam.....som po 2 detoch v dezolatnom stave :( pri výške 153 cm mám 73 kíl, bmi 32 - obezita.....som z toho nestastna, chcem tych 30 kil dat dole najneskor do decembra, mam 30 rokov, tak nech ako tak vyzeram na fotke....ale v juli ideme k vode tak aspon 10 by sa zislo dovtedy, a september stretko po 10 rokoch......zacala som doma cvicit INSANITY- je to super, ale ja som zavisla na sladkom a neviem ako to obmedzit, nejake rady ???? dakujem
čaute, chcem sa pridať k Vám, po 2 deťoch nadváha 30 kg, 165 cm 88 kg, za tri mesiace by som chcela dať dole 20-25 kg.
Baby aj ja mam bohuzial vahu po porode a hormonalnych poruchach a liekoch cez 100kil...A 1.juna idem kamoske susede na svadbu...Ako schudnut co najrychlejsie a bez jojo...Hanbim sa, ze si nemozem kupit saty
baby, som späť, o žlčník ľahšia 🙂 http://newbodymission.blogspot.sk/

tak začínáme co holky,?