Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
takze baby tabulka je hotovaaaa a mozeme ist na to 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ak sa chcete este niektora pridat tak budeme radi 😀 😀 zatial nas je 7 a co dostane viiiiiiiiiiiitaz???? veeeeeeeeeeeeeelku tortu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY nieste niektora z KE?
no nemam zatial ziadnu overenu...z ktorej casti kosic si? o 17tej by sa to dalo v pohode... to by muz skocil po malu do skolky ved raz do tt moze 😀 to by som z prace rovno do posilky... ja by som chcela ist do nejakej zenskej posilnovne... pre zaciatok ...normalne si nechat poradit ako cvicit, a potom sa toho drzat hmm???
@moukuska
@moukuska napriklad toto ? http://www.bien.wbl.sk/home.html
@misha666 no tak praveze ja nemam ziadnu vo vyhlade, som zo Sace takze mne je vsetko od ruky 😀 a ty odkial? ale jeden cas som chodila na KVP na vibro plate to bolo fajn, je tam aj normalna posilka aj spining aj jumping. musela som prestat kvoli kolenu. koleno uz je v pohode, tak uz hadam mozem.
@moukuska no ja chodim do vacuthermalu do wellnes centra na krivej...bola som 15krat v 2cm isli zo vsadial dole... este mam 15vstupov ale to si chcem nechat na jesen alebo na zimu... ja chodim na zumbu a behat...ale potrebujem aj posilku tak raz do tt by som isla... a toto sa mi zda v pohode... http://www.bien.wbl.sk/home.html .. nemam problem ze na mna cumia chlapi ale tak radsej by som isla do zenskej zozaciatku... ja som z Tahanoviec...
@moukuska ano buduci tt bude super...taky pondelok by bol idealny den pre mna... ale ked ti vohovuje nieco ine kludne povedz...okrem utorka a stvrtka to mam zumbu... 🙂 ja som dala za vacuthermal za 30vstupov 104eur...ale vtedy to bola akcia ze 30vstupova permanentka za cenu 20vstupovej... teraz 30vstupova stoji 144eur...
5 krat za den jest..?nie je vela 😒 u mna su zaklad ranajky obed vecera a dovi 😀
tak dnesna misia splnena, bez urazu stastne doma 😀 😀 😀 len ma boli zadok 😖 😀

@trish31 ziadne chipsy nie su dietne🙂 jedine co ked tak su tie karotka and friends... To je susena zelenina ako cipsy 🙂 a su fakt dobre🙂