icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

anika159
27. júl 2012

@trish31 ziadne chipsy nie su dietne🙂 jedine co ked tak su tie karotka and friends... To je susena zelenina ako cipsy 🙂 a su fakt dobre🙂

anika159
27. júl 2012

@misha666 nesadli ja tiez jedavam hby na veceru a pohoda🙂 ja som bola akurat v posilke 40 min 20 min beh a 20 chodza huraa tesim al rozbieham sa pomaly🙂)

anika159
27. júl 2012

@henikav obmedzenia obmedzenia obmedzenia a vela pohybu cize nic sladke, nic vyprazane sacharidy vecer nie vla ovocia a zeleniny🙂

misha666
27. júl 2012

@trish31 ako sa volaju? ja milujem chipsy :D ale ich nejem 😢

henikav
27. júl 2012

@anika159 no ved toto, ved to je horor 😀 😀 😀
Ked my tak radi papkame dobré, ale budem sa musiet zacat trosku kontrolovat

anika159
27. júl 2012

@henikav presne tak🙂

trish31
autor
27. júl 2012

@anika159 anika,klud 😀
@misha666 sak aj ja ich milujem,volaju sa Wellness chips 😉

lubuska22
27. júl 2012

takze baby tabulka je hotovaaaa a mozeme ist na to 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ak sa chcete este niektora pridat tak budeme radi 😀 😀 zatial nas je 7 a co dostane viiiiiiiiiiiitaz???? veeeeeeeeeeeeeelku tortu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

misha666
27. júl 2012

@lubuska22 chceme vidiet tabulkuuuu :D

anika159
27. júl 2012

@trish31 ale to ja v doobrooom🙂

misha666
27. júl 2012

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY nieste niektora z KE?

henikav
27. júl 2012

@lubuska22 neprovokuj s tortou, lebo .............. no ved vies 😖

kikaneu
27. júl 2012

@lubuska22 aj ja sa pridám, ale až neskôr, lebo teraz idem piecť tú tortu 🙂 a potom sa mi snáď podarí pomerať 🙂

ingulik
27. júl 2012

@henikav ano viem ale zatial som neskusala a ani citrusy kvoli malemu

moukuska
27. júl 2012

@misha666 ja som z KE, preco? 😀

misha666
27. júl 2012

@moukuska hladam partacku na chodenie do posilky raz za tt 🙂 hmmmmm??? pridas sa ku mne?

moukuska
27. júl 2012

@misha666 a mas nejaku overenu? mozno by sa to dalo, ak bude manzel ochotny postarat sa o maleho. ale to uz nejako vyriesime 😉 casovo by mi to vyhovovalo okolo piatej.

misha666
27. júl 2012

no nemam zatial ziadnu overenu...z ktorej casti kosic si? o 17tej by sa to dalo v pohode... to by muz skocil po malu do skolky ved raz do tt moze 😀 to by som z prace rovno do posilky... ja by som chcela ist do nejakej zenskej posilnovne... pre zaciatok ...normalne si nechat poradit ako cvicit, a potom sa toho drzat hmm???
@moukuska

misha666
27. júl 2012
moukuska
27. júl 2012

@misha666 no tak praveze ja nemam ziadnu vo vyhlade, som zo Sace takze mne je vsetko od ruky 😀 a ty odkial? ale jeden cas som chodila na KVP na vibro plate to bolo fajn, je tam aj normalna posilka aj spining aj jumping. musela som prestat kvoli kolenu. koleno uz je v pohode, tak uz hadam mozem.

moukuska
27. júl 2012

@misha666 tak tato by bola fajn, mam blizko zastavku autobusu 😀

misha666
27. júl 2012

@moukuska no ja chodim do vacuthermalu do wellnes centra na krivej...bola som 15krat v 2cm isli zo vsadial dole... este mam 15vstupov ale to si chcem nechat na jesen alebo na zimu... ja chodim na zumbu a behat...ale potrebujem aj posilku tak raz do tt by som isla... a toto sa mi zda v pohode... http://www.bien.wbl.sk/home.html .. nemam problem ze na mna cumia chlapi ale tak radsej by som isla do zenskej zozaciatku... ja som z Tahanoviec...

moukuska
27. júl 2012

@misha666 dobre, lebo ja sa zatial hybem len okolo maleho a na ten pilates sa neviem dovolat, asi uz nefunguje tu u nas, takze raz do tyzdna posilka by urcite mohla byt. a kedy chces zacat? buduci tyzden napr.? a ten vacuthermal na krivej kolko stoji?

misha666
27. júl 2012

@moukuska ano buduci tt bude super...taky pondelok by bol idealny den pre mna... ale ked ti vohovuje nieco ine kludne povedz...okrem utorka a stvrtka to mam zumbu... 🙂 ja som dala za vacuthermal za 30vstupov 104eur...ale vtedy to bola akcia ze 30vstupova permanentka za cenu 20vstupovej... teraz 30vstupova stoji 144eur...

moukuska
27. júl 2012

@misha666 a co tak v stredu? 🙂 tak to dost, no ale hlavne ze vidno vysledky 😉 a autobus mi ide o 16:38 takze na piatu som v pohode v meste 😵

misha666
27. júl 2012

@moukuska oki streda moze byt.... v pondelok si pojdem zabehat 😀 napisem ti do IP moje t.c. aby sme mali na seba aj iny kontakt ako tu na koniku... uz sa tesim.... snad nam to vydrzi co najdlhsie 🙂

moukuska
27. júl 2012

@misha666 super, aj ja sa tesim, napisem ti aj ja cislo do IP. no ved, vydrzat co najdlhsie aby sa z toho stal dobry zvyk a sucast zivota, ci ako to mam napisat 😀

petribela
27. júl 2012

@anika159
to je super že máš harmonogram...ja mám dosť pohybu, ale posilku nemám rada.Inak tak stravovať by som sa nevedela, že rozdeliť si jedlo 5x denne,som rada, že sa 2x denne najem...ja mám pomalé spomalovanie a pre mňa bol stres si deliť jedlo a jesť keď mi nechutí

zumbadance
27. júl 2012

5 krat za den jest..?nie je vela 😒 u mna su zaklad ranajky obed vecera a dovi 😀

moukuska
27. júl 2012

tak dnesna misia splnena, bez urazu stastne doma 😀 😀 😀 len ma boli zadok 😖 😀