Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
Babulky, tak uz sme doma z dovolenky a prisla som sa len rozlucit, ziadne chudnutie sa nekona, skor priberanie // 😉
A ja som si myslela ze mam pokazeny zaludok
@zumbadance más pravdu...ide sa nato 🙂
@misha666 wao!vyhravas 😎 tusim ze tebe to ide najlepsie zo vsetkych tu.. 😉 lubuska.kde si chceme vdiet tabulku ako sme na tom 😝
@henikav nechapem preco chces pribrat..? 😕
@zumbadance no lebo cakame babatko, takze chudnutie sa odklada minimalne o 9 mesiacov 😵
jejej!gratulujem ta dovolenka musela byt fakt super 😀 r pohodove tehulkovanie!das vediet ako sa vam dari a ci to bude dievcinka ci chalan 🙂 ?
@zumbadance no dakujeme, na to co to bude je sice este skoro, uz len to bol sok ze // som nasla na teste, manzel stratil aj rec 😀 😀 😀 Obvama sa ze s mojou vahou 80 sa do konca tehulkovania dostaneme aj cez 100, no ale to teraz ani nie je to najdolezitejsie
@henikav gratulujem... a nemusis pribrat az do 100kg ked sa budes zdravo stravovat tak s tym babu len dobre urobis a aj sebe... ja som pocas tehotenstva pribrala 12kg a po 3tt od porodu som ich mala dole... ale potom so za rok pribrala dalsich 10 😒 ale uz je prec 25kg 😉 a este niekolko pojde...
ozaj dievčatá nechapem prečo stojím na vahe?večer už nejem cez den male množstvá cvičím sdetmi astojím stale na 58kg.čo mam ešťe robiť nech sa to rozbehne?
@ematko29 u mna je to iste 😖 poradte vazne kto vie co s tym?
Ahojte 🙂 mne ide konecne vaha dolu 🙂 chudnem asi druhy tyzden.zacinala som s vahou 52,7 kg a dnes rano som mala uz 49 🙂 kazde rano ked vstanem vypijem stavu s jedneho citrona+ hned nato 2dl vody (vstavam tak okolo pol 10hod) ak vstanem skor,dam si este aj rozok a potom jem kazde tri hod. malu porciu.o 16tej si dam vatsinou nejake ovocie +nejaka mlska 🙂 kazdy den pijem aspon 2-3x caj na chudnutie a zjem dve lyzice psenicnych otrub a samozrejme vypijem najmenej 2l vody(normalne som pila tak 0,5l!) kazdy den veeela pohybu (bud bicykel aspon 10km alebo peso.a kilecka idu dolu 🙂 najdolezitejsie je neprezierat sa a mat stale pohyb 🙂 este dam dolu dve kilecka a som spokojna 🙂
ja sa hlasim po svadbe. potesila som sa, ked ma pochvalili, ze som schudla. ale...drzala som sa do soboty, ani na svadbe som vela nejedla, ale od nedele sa zbytocne prejedam. aj dnes som si musela dat sladke aj slane 😠 musim prepnut rezim, lebo priberiem co som zhodila ☹
ja by som potrebovala zhodit 10 kg ale kojim a tieš sa mi nachce cvičit,lebo som taka unavena ako pes a ešte ma počasie ovplyvnuje,stale mam chut na sladke,hoc nejedavam vela ,ale často,skuste mi poradit,tieš ako mirka aa,bud nič,alebo všetko.......
dnes posilka ,ale v takom miernom cvičení...večer zjedla uhorku a vodu z citróna ,ale o 17 bol aspoň malý jogurt
pridavam sa od zajtra potrebujem aspon20kil dat dole ☹ ☹
Ahojte babule, aj ja sa mozem pridat?, tiez by som potrebovala aspon 20 kg dole.... 😠 😝
najhorsie na tom je, ze ja som typ, ze depky zajedam jedlom..., a teda ich mam pozehnane, staviame dom..., dcera starsia tiez neseka dva krat dobrotu...atd....
a tiez neviem ako zacat..
rada cvicim, aj ked energia zatial na nakopnutie je miziva, po nociach pracujem doma na zivnosti, cez den sa tocim okolo malej a domacnosti...
ale chcela by som zabojovat a skusit to 🙂
velky problem mam z jedalnickom, neviem ho nejako si pripavit.., varim pre ostatnu posadku nasej domacnosti kazdy den, cize sa aj im musim v strave dost prisposobovat...
mam doma orbitrek, oprasila by som ho konecne 🙂
skusite mi poradit s tym jedalnickom?
dakujem za vsetky rady, drzim palce vsetkym 🙂
inak baby nemate na predaj dakto stroj-m
baby skúste pozrieť aj sem http://forum.rodinka.sk/viewforum.php?f=173 sú tam tiež baby, ktoré chúdnú už od januára, majú skvelé výsledky a píšu si tam občas aj jedálničky, tak sa môžete inšpirovať 😉
@misha666 waw, to kedy ja tolko zabehnem ? 😀 😀 😀
@zeta123 nemusis kupovat iba norbiho vyrobky, staci dodrziavat pravidla... ak chces, mam dobry clanok a rozdelenie potravin. ja sa to snazim dodorziavat a vobec si nekupujem norbiho potraviny.
@lenitta007 ano, chcem. mne sa uz podarilo raz schudnut za pol roka 15 kg, ale to som bola o desat rokov mladsia.
@zeta123 tak posli email adresu, poslem ti 🙂
ta co zeny nejak mrtvo tu je...ani tabulka ani nic...ako pokracujete? ja som stale na tych 71kg ale minuly tt som cvicila len 2x cize preto neslo dole... ale tento tt makam tak snad tam bude v pondelok 70 :D
asi vsetky uz schudli 😀

ahojte,,, hlasim stav vahy 70kg 🙂 este som sa nemerala to zajtra cize dole islo uz zase 5kg... vcera som bola behat zabehla som 17km za 1h52min... 🙂 takze parada 🙂