icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

pavlikova
25. júl 2012

Ďakujem! Ale bola to aj drina a ešte len bude 🙂 . Ale cítim sa super a okolie to vidí tiež, čo ma teší. Len keby nebolo na svete čokolády...bolo by to pre mňa ľahšie. 😉

lubuska22
25. júl 2012

zumbadance nic sa neboj keby si videla moje speky ale nejako to dame spolu dole 🙂
pavlikova vitaj medzi nami a chceme od teba radu co ti pomohlo pri chudnuti, gratulujem ti k 10-tim co ja by som za to dala 🙂

moukuska
25. júl 2012

@pavlikova ved to keby nebolo sladkosti, ja neodolam hlavne kolacom a tortam 😖 inak vibro gym je tiez dobry stroj, len sa musi pravidelne na nom cvicit. ale staci na nom byt 30 minut a zodpoveda to hodine v posilke.

pavlikova
25. júl 2012

Zmenila som stravovanie. Moje raňajky, desiata a olovrant pozostávajú z toho na čo mám chuť 🙂 . Ale nesmie to byť nič nezdravú, tučné. Takže papám ovocie, vždy jeden-dva kusy hocičoho, aj banány ak mám na ne chuť aj ked sú kalorické.Snažím sa čo najviac striedať druhy ovocia. Alebo si sám jogurt, acidko, cotagge cheese, mozarelu, šunku a namiesto chlebíka alebo pečiva si dám tzv."polystyrénový chleba" alebo Vlaran.A samozrejme zeleninu.(Veľmi mi to najprv nechutilo,tie chlebíky ale dobre zasýtia). Nepapám žiadne sladkosti. A obedy a večere mám mäso(väčšinou kuracie, morčacie, ryby) a k tomu zeleninu. Vééééľa zeleniny. 🙂 Ak mám predsalen chuť na sladké, dám si muslityčinku. A potom si dám o 2 minútky na rotopede viac. 🙂

pavlikova
25. júl 2012

@moukuska Ja sa teraz na koláčik a tortu pozriem a poviem si:"Tak to je ďalšie kilečko navyše a to nepotrebujem!" A čuduj sa svete koláčom a tortám celkom odolávam. A to mala malá narodeninky nedávno! Dala som si jeden kúsok a nič viac. Kedysi som zjedla štvrtku torty len ja sama behom 2 dní!

moukuska
25. júl 2012

@pavlikova tak ja vydrzim, ale potom pride zlom a proste mam taku neodolatelnu chut, ze musim. skoda, ze to neviem vo svojej hlave zmenit hlavne stravovacie navyky, aby som sa tak stravovala stale a nie len pocas diety a o cviceni ani nevravim.

trish31
autor
25. júl 2012

Obed:cestovinovo zeleninovo kuraci salat,brokolicova polievocka

pavlikova
25. júl 2012

@moukuska Ja mám krízu len pred menzesom. Vtedy by som zjedla čokoľvek sladké a v akomkoľvek množstve! 🙂

lubuska22
25. júl 2012

u mna sa osvedcilo, ze nie je dobre mat doma sladke 🙂 ja vzdy kupim, len ked ma volakto prist aby ma to nelakalo 🙂 🙂 🙂 🙂

pavlikova
25. júl 2012

My sme dokonca včera grilovali doma! A odolala som všetkému nezdravému.Dala som si 2ks kuracieho mäska len so zeleninou a bolo to super. Manželovi som urobila koláčik a ani som si nedala. 🙂 Ja som sa vždy porovnávala s mojimi štíhlymi kamarátkami a len som mala väčšie a väčšie depky! A viac a viac z toho jedla!Teraz už sa neporovnávam, len si pri nich poviem že aj ja raz taká budem! 😉

moukuska
25. júl 2012

my musime mat doma sladke kvoli manzelovi 😀 a ma 74 kil a stazuje sa, zeby chcel menej. ved chlap ma mat nieco na sebe 😀

misha666
25. júl 2012

@lubuska22 oki tak rano sa zmeriam a poslem aj ja... ak mozem tak doporucit, tak nech je tam aj vaha okrem tych merani... 🙂

podla mna to bude super napad s tou tabulkou 🙂 lebo sa budeme hecovat navzajom... a predbehovat sa jedna pred druhou 😀

graceful9
25. júl 2012

ženyyyyy,,,,,nestíham vás teraz čítať ale chcem sa pridať,,,,ja som schudla 5 kg ale boli sme na oslave a svadbe a 2 kg sú už späť 😠

lubuska22
25. júl 2012

jasneee pridat sa moze hocikto 🙂 dobre bude tam aj vaha aj tie miery suuuuhlas? ja vecer vytvorim volajaku tabulku 🙂

ematko29
25. júl 2012

jééj to je tema ako pre mna,aj ja chcem, späť svojich 52kg.mám 59kg.hm teraz mame s mm krízu ani jesť mi nechutí :(

misha666
25. júl 2012

@pavlikova
@moukuska
@lubuska22 aj ostatne kocky.... ovocia sa nebojte....len ho netreba jest vecer... inak banan je pri redukcnej diete super...zasyti a obsahuje vela vitaminov... vzdy ked sa rozhodnete pre nejake ovocie ceknite si ho na nete... to ze banan je kaloricky je len mytus 🙂

misha666
25. júl 2012

vrelo odporucam stranku sportujeme.sk ...vela veci sa tam naucite... 🙂 super je tam popisane o vyzive.... 😉

petribela
25. júl 2012

Ahojte baby,,mám veľmi dobrú, ale náročnú stravu z ktorej sa perfektne schudne bez drastických spôsobov,treba len pevná vôľa a samozrejme financie.Nie je to dieta,je to iný spôsob stravovania,žiadna diéta nie je dobrá ani zdravá.Ja som schudla 20kg,no teraz som tehotná,tak kilečká idú hore,to je normálne.
Ak niekto bude chcieť radu,pomôžem:o

mecunka
25. júl 2012

Petribela ahoj, ake je to tvoje stravovanie? Co sa papa? dakujem 🙂

misha666
25. júl 2012

@petribela jasne ze chceme 🙂

mandarinka34
25. júl 2012

ahojte to sa aj ja pripajam potrebujem dat dole 10kg som dva mesiace po porode nekojim a nechcem ani ziadnu drasticku dietu.pokrok som urobila kupila som si tenisky na behanie 🙂

anika159
25. júl 2012

Petribela aj ja chcem vediet . Maly ma 7 tyzdnov ak nech o zo mna fici. Ale dohodla som sa s drahym, ze zajtra o 7 pojdeme do posilovne ja on medzirym maleho postrazi a poom sa vymenime🙂)) tesim🙂) ja na obed ramen s plodmi mora a miska ryze, olovrant bude biely jogurt a vcera asi ryba s zelninou🙂)

lubuska22
25. júl 2012

fuuuuha sa nam to nejako rozbehlo:o))) a baby ked mi budete pisat miery, tak mi napiste kolko by ste chceli schudnut:o))) aj to si zapiseme a zistime kolko kg musime schudnut spolu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

anika159
25. júl 2012

@lubuska22 a mame byt realisticke? Lebo najradsej by om mala 49 kilo ako 5 rokov dozau ale to sa mi uz asi nikdy npodari🙂 iba k by som njedla nic🙂)

danciana
25. júl 2012

V tehotenstve som pribrala 18kg, 7 kg odislo porodom, dalsich asi 5 samo ani neviem ako..a potom sa to zastavilo..zacala som cvicit na orbitreku..neskor ma omrzel, kupila som si korcule, tak korculujem kazdy druhy den hodku..uz mam menej kg ako pred tehotenstvom, este pre svoj pocit chcem dat dole 2kg na 53kg...a comu som fakt neverila, ale je to tak, ze ked vysadis sladke, tak ti nechyba.. ja som predtym bola poriadny cokoholik..ked som mala doma, vzdy som ich zozrala..tak som sladke prestala domov kupovat a funguje to! Teraz uz to so mnou nic nerobi ked vidim cokoladu..nechyba mi to..ale raz za cas, ked dostanem chut, tak si ju kludne doprajem..takze nekupujte sladkosti domov a hybte sa, babiky..🙂 drzim paste..ja som od februara dala dole 8,5kg..🙂 aj vam sa to podari, vsetko sa da, ked sa chce..🙂
drzte sa..🙂

petribela
25. júl 2012

Ahojte baby
Strava spočíva v tom, že treba vylúčiť zatiaľ úplne cukry, biela múka, biele cestoviny, samozrejme kysnuté cesto
Pečivo najvhodnejšie graham, alebo špaldové pečivo
namiesto cukru si kupujem brezový cukor má 40percent menšiu kalorickú hodnotu a je prospešný pre telo tento cukor dostať len v špecializovaných predajniach na bio stravu,komu by to bolo drahé tak trstinový cukor
cestoviny si kupujem v DM drogerii značka alnatura sú biele z tvrdej pšenice
múku používam len špaldovú najviac hladkú bielu,celozrnná mi nechutí
Jogurty žiadne, len kyslú smotanu a do nej si dávam brezový cukor
Mäsko najlepšie morčacie, kuracie, ryby,,,zelenina akákoľvek a ovocie iba kyslé žiadne banány všetko sladké ovocie vylúčiť
Ja som stravu začínala úplne bez cukru a chleba som si piekla doma bez droždia špaldový....starvu som mala doporučenú od odborníčky nakoľko som mala zdravotné problémy s kyselinou žalúdočnou a mala som veľa vody v tele,po tehotenstve nastupujem opäť na túto stravu, snažím sa ju dodržiavať no bábo potrebuje veľa ovocia,sem tam sladkosť....kto by nerozumel nech napíše,,je toho veľa

petribela
25. júl 2012

Ešte som zabudla poznamenať ryžu som si kupovala čiernu nelúpanú gulatozrnnú,,chutí ako žito, ale za rok som si zvykla....najväčší problém v tele robí biely cukor a kysnuté cesto:o....vyskúšajte túto stravu, ja som nebola pri nej hladná, je to vlastne len výmena čo sme zvyknutý papať za menej kalorické a výživné:o

anika159
25. júl 2012

@petribela tak to je skoro ako ja🙂 len ja jem mliecne vyrobky a nejem maso( nchuti mi) takze ajn... Len ja tak fungujem stale🙂 teraz je hit stevia... Prirodny cukor bez kalorii🙂

moukuska
25. júl 2012

no a baby, kde si budete merat tie miery, aby to bolo nejak objektivne? pas sa meria cez pupok? a stehna kde tesne pod zadkom?

snehuliena
25. júl 2012

Ahojte... aj ja sa pridávam. Snažím sa piť viac vody (toto som vždy zanedbávala), Cez deň papám trochu menej ako som zvykla a na večeru len corn flakes + mlieko. Už som o trochu ľahšia, cca 1-2 kg. Na cvičenie nemám energiu, lebo moje bábo sa dostalo do fázy "active baby", mám dosť za ním behať celý deň. Rada by som ešte dala 5 kg dole... držte palce. 🙂