Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
@trish31 joj no to je otazne ja skmzacala s rychlou chodzou postupne som striedala chodza beh chodza beh najlepsie je dat si viditelny ciel... Vybrat si trasu a tu zabehnut alebo odkracat...proste stanovit si ciel... Ked tu svoju trasu uz odbehnesv pohode pridas predlzis si to... Neries kilometre...ries viditelne body alebo cas stravenybehanimzosidaj ako ciel vydrzim 20min behat...potom 23 a tak dalej...
@anksunamonka no ono to je nadlho.... hlavne pravidlo ktore treba dodrziavat je ze po 15tej ziadne sacharidy { zemiaky, ryza,mucne vyrobky,sladkosti ,POZOR ani ovocie atd...} po 15tej hodine uz len bielkoviny{maso ,syry,ryby, atd. TREBA RANAJKOVAT 🙂 prevahu by mali mat taktiez bielkoviny, na ranajky by malo byt aj ovocie, kludne moze b yt aj celozrnny chlebik , ale pozor nie "tmave" pecivo pofarbene karamelom ... je potrebne vidiet tam zrna 😀 obed nie je dobre ked sa miesaju bielkoviny a sacharidy, cize nemali by sme jest rezen a zemiaky, ale rezen so zeleninou , alebo zemiaky so zeleninou, bielkoviny s bielkovinami sa mozu miesat, cize kludne si mozeme dat rezen so syrom a sunkou, ale najlepsie robeny na prirodno nie vyprazany, aj ked mne to delenie potravin sem tam ujde 😀 ... desiata a olovrant moze byt ovocie alebo zelenina ale kludne aj nejaky lahky sacharid napr. nejaky druh orechov alebo susene ovocie.... vecera uz len bielkoviny so zeleninou....zeny veeeeeeeeela zeleniny veeeeeeeela 😀 a kazdy den cvicit, ak sa neda kazdy den tak minimalne 4x do tt... pozor po cviceni je potrebne si dat aspon zeleninovy salat cca po pol hodine az hodine...alebo pohar mlieka najlepsie nizkotucne 🙂 ale ja pijem polotucne 😀 VELA PIT PIT PIT cistu vodu 😉 a caje bilinkove, a citrooooon do cistej vody je tiez fajn.... ja vypijem minimalne 3l denne 😎 a pri cviceni este 1,5l 🙂
@trish31 treba len zacat 😀 sprav ako ja, kup si drahe botasky na behanie a bude ti luto ze ti len tak stoja na chodbe tak sa do nich obujes a pojdes... prvy den mozno 1km a o mesiac uz das 5 km atd... ja beham pol roka a uz dam 12km za 1hod15min vkuse bez prestavky 🙂 a do oktobra chcem natrenovat 22km na polmaraton MMM v KE 😎
trish, kúp si pulzmeter 😉 http://www.ab-obchod.sk/novinky/pulzmeter-najle...
ten ti pomôže behať v aeróbnom pásme. Spočiatku to bude zrejme veľmi pomaly, ale časom sa to bude zlepšovať.
Ja som pred dvomi mesiacmi zabehla tak 500m a mala som dosť, bolo mi zle a vôbec ma to nebavilo. Teraz v pohode zabehnem aj 12km niekoľko krát za týždeň a je to moja najobľúbenejšia časť dňa. 😵
@misha666 nejak takto sa to snazim dodrziavat aj ked je to tazke kontrolovat moju nekontrolovatelnu chut na jedlo hlavne kolace. bolo dobre ked som nevedela piect a bola odkazana na druhych, ale teraz ked si mozem kedykolvek upiect taky fajny kolacik, tazko odolat. urcite zhresim skor ci neskor. 😖
dobre ranko, ako ste zacali dnesny den? Moje ranajky boli 1 krajec cerealneho chleba natrety tavenym syrom light s 2 platkami morcacej sunky a 1 paradajkou 🙂
ahojte baby tak ja mam na ranajky jogurt a desiata bude melon. K obedu este neviem co si dam:o)))
inak by nebolo zle urobit si nejaku tabulku co chceme spolu chudnut, a napisat si tam zakladne udaje vaha a tak...nech si to mozeme po napr, mesiaci porovnat vsetky spolu ako nam to islo a navzajom sa pekne chvalit a povzbudzovat 🙂 🙂 🙂
Hi ale sa to rozbieha ja som mala ricotu a maliny, desiatu som akurat dojedla jablko aobed bude ryba s zeleninou🙂
Perfektne.Prave na mna kolegyna pozrela a vravi:No ty si ale pribrala moja nie?
Aaaaaaaaaaaaaaaaa vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 😠
no ak chcete mozem tabulku urobit aj ja nie je problem len musite napisat ake udaje tam dame napr. vahu, miery(prsia,boky, brucho, stehno) lebo moj nazor je ze na mierach lepsie vidis ako si schudla lebo na kg sa najskor odvodnis. to je len nazor tak sa vyjadrite a ak to chcete nie je problem
dobre baby tak ktore chcete mi poslite do spravy vase miery...zajtra je stvrtok, tak vzdy v ten den sa budeme merat a vazit moze byt? inak najlepsie je to rano po vyprazdneni 🙂
@lubuska22 miery 😅 ta hanba 😀chcem si obliect peknu suknu co som si kupila je to 10tka,38.len tie speky musim zhodit a budem ju moct nosit.sladim steviou a medom.musim si pridat viac salatu k hlavnym jedlam mam celkom rada paradajky 🙂
Ahojte všetky chudnúce baby! 🙂 Pridávam sa k vám.Mne už sa podarilo od februára dať dole 10kg, ale k svojim pôvodným 58kg to chce ešte 15kíl dole(ale teraz sa mi akosi ručička na váhe nehýbe). Tak hádam nájdem motiváciu vo vás.Ja som pol roka usilovne cvičila každý deň okrem víkendu 1 hodinu(10minút na rotopéde a potom brušáky a také rôzne posilňovacie cviky na celé telo). Teraz sa neviem donútiť k cvičeniu.... Ale od pondelka som sa aspoň vrátila k pôvodnej zdravej strave a dnes si dám aj rotoped. 🙂 Zajtra aj cvičenie, dúfam. Mňa najprv naštavlo, že som všetky diety nakoniec vzdala(niektoré už po týždni), sama na seba som bola najedovaná a to ma hnalo vpred....ale teraz ked už pol roka dietujem a cvičím prestáva sa mi chcieť. Ale MUSÍM pokračovať a dať to dole. 🙂
@pavlikova .vitaj,10 kilo je dost si sikovna 🙂

baby ako sa mam prinutit behat?