icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

beruska1311
26. júl 2012

ok, tak to skusim, ked sa to da prezit🙂)) ale dam ruku do ohna za to, ze ju porusim:( ja na toto nie som...
zuzik1983 poruchu stitnej zlazy mam aj ja, ale uz dlhsie a riesim to, tak snad nie je pricina tam,, lebo to uz by so zhadzovanim mohlo byt tazsie...

moukuska
26. júl 2012

dobre ranko, dnes na ranajky si dam grahamovy rozok s cottage a bielu kavu (so sojovym mliekom) ale az ked mi to moj maly dovoli 😀

kepassa
26. júl 2012

baby, aj mne treba schudnut, ostalo mi po porode vyse 10 kg, ktore mi vadia...pretoze sa zle citim, v detstve som bola vzdy buchta, v puberte som schudla na normalnu vahu pri vyske 160 cm som mala tych 58 kg nebola som chuda ale bola som normalna a citila som sa super akurat, po prvom porode som sa dostala spat na vahu dokonca este aj nizsiu na vahu 55 kg a takto to bolo az kym som druhykrat neotehotnela /skocnilo sa to potratom...lenze uzpri druhom tehu som teda pribrala nejake kg a tak som dalsie svoje tehotenstvo zacinala s vyssou vahou a teraz mi ostala vaha pri mojej vyske 70 kg a bezpodmienecne chcem a musim dat dolu min. 10 kg najepsie spat na tych 55-58 kg...
viem o zarucenom zhodeni nadbytocnych kilogramoch ale priznam sa stale nemam odvahu pustit sa do toho
moja sestra mala vyse roka 110 kg dnes ma ledva 60 kg je to uplne novy clovek...drzala 90 dnovu dietu, kg jej isli strasne rychlo dolu pretoze malo z coho ist dolu...doteraz sa tak stravuje ale nie preto, zeby chcela este chudnut ale preto ze tvrdi, ze si zvykla takto sa stravovat jasne ze uz nedodrzuje presne tie dni ze moze v ten den len uhlohydraty alebo je len ovocny den..je vsetko ale upravuje si to zdravo a je vela vela zeleniny a privarkov vylucila nezdrave veci je uz aj sladke a sem tam si da aj pizzu ale je prosto zdrave veci...vela nesoli.min. tukov skor vyuziva teflonovu panvicu a len olivovy olej /kvalitny/ je len teple jedla a ovocie a zeleninu pripadne jogurty prosto vyhyba sa pecivu ak tak len uplne celozrny a to ma naucila ze to co kupujeme v obchodoch nie je celozrnne...
priznam sa strasne jej zavidim /v dobrom lebo jej to skutocne prajem a obdivujem ju za to zasluzi si to/...ale vravela ze prve dva tyzdne su najtazsie a presne toho sa bojim...
ps: jasne, ze aj cvici a posiluje pretoze koza, kt. ostava musi byt spevnena a ide to aj rychlejsie dolu

anika159
26. júl 2012

Ello ja maly od 6 na rukach rakze ziaden beh sa dnes nekona... Na ranajky veelky strapwc hrozna a kozi syrdesiata asi jablko obed no ved uvidime🙂))

moukuska
26. júl 2012

a este ma napadlo, ze v tej tabulke by mohlo byt, kto co cvici alebo vykonava nejaky pohyb...

misha666
26. júl 2012

caute baby.... tak ja som sa uz merala...je to uplne jedno ako a kde sa budete merat...len sa merajte kazdy tyzden na tom istom mieste na tele 😀 ja som sa uz pomerala... dnes rano... prijemne tie cisla urcite niesu 😖 😠 ale snad sa to rychlo zmeni 🙂
@lubuska22 pas 94 boky 107 pod prsiami 84 stehno 61 ruka 30 vaha 75,5kg vyska 169 😕 🙄

anika159
26. júl 2012

@lubuska22 ja pas 75 boky 101stehno 60 vaha 67 vyska 170🙂

moukuska
26. júl 2012

takze dnesna vaha 62,5 kg, vyska 172 cm, stehna 55cm, pas 76cm, boky 97cm, hrudnik 92cm, pod prsiami 81cm

karamel
26. júl 2012

Ja mam dnes na ranajky pol litra caju a jablko🙂 na obed dusene maso so zeleninovym salatom🙂

misha666
26. júl 2012

moje ranajky.... salka mlieka a 3mini parenicky 🙂 desiata bude zlty melon, obed bude zeleninovy salat so syrom a kuracim masom, olovrant zlty melon a na veceru este neviem 🙂

januschka10
26. júl 2012

Caute baby, tak toto by som chcela aj ja,len keby tie kg isli dolu pocas pisania na MK. Na ranajky si davam palacinky od vcera, to asi nebude to prave orechove. Nie som velmi na diety, doma mam aj 2 stroje na ktorych by sa dalo super cvicit a chudnut,ale kto na to vylezie. U mna je najhorsie,ze mi velmi chuti sladke a urcite si neodpustim sladenu kavu. A mam alergiu takmer na vsetky druhy ovocia, takze sa mi tazko dietuje. Taktiez neznasam jogurty. Kazda dieta je o jablkach, jogurtoch a pod. Ale co ked ja to nemozem?

januschka10
26. júl 2012

Raz som skusala hroznovu dietu, dva dni som jedla iba hrozno. Ma to sice pozitivum,ze za tie dva dni sa to super nastartuje, ja som isla dolu asi 3 kg. Hrozno je sice sladke,ale to je hroznovy cukor. Nesmie sa to drzat viac ako 3 dni. Ale hrozno som potom dlho nemohla ani vidiet.

moukuska
26. júl 2012

aha co som nasla:

Dieta Rýchle chudnutie.

Každý deň cca 1 kg..

RÁNO:
...
Grapefruitový džús červený + citrónová šťava - jeden pohár (150 ml)
alebo
Pečivo, z celozrnnej múky + káva (nesladená) - šálka (100 ml)

Obed:

Varené vajcia + malý biely jogurt alebo
Losos pečený alebo pečené kura + červený grapefruitový džús - jeden pohár (200 ml)

VEČER:

Plátok toastu + plátok syra alebo
Hlávkový šalát lebo paradajkový šalát s citrónom
Grapefruitový džús červený + citrónová šťava - jeden pohár (250 ml)

Ak počas diéty máte veľký hlad, môžete jesť červené grapefruity alebo citrónovú šťavu.
Pred večerou sa odporúča 30 minút cvičenia.
Pri tejto diéte nejedzte sladkosti a nepite alkohol.

misha666
26. júl 2012

@januschka10 ahoj pri "diete" by sa ovocie nemalo lebo obsahuje vela cukru.... myslim si ale ze my tu nechcem dietovat len sa zdravo stravovat a viac energie vydat ako prijat.... ved ovocie vobec nemusis jest daj si zeleninu... urcite to bude lepsie... ja si davam ovocie iba na desiatu a olovrant a olovrant max do 15tej hodiny...a ked ti nechutia jogurty daj si maso alebo syr rybu... ja tiez malokedy jem jogurt... a co sa tyka cvicenia tak fakt na to staci len vyliezt na ten stroj a uz to bude oki... 🙂

briketa
26. júl 2012

@trish31 ked som chudla, jednoznacne fungovalo stravovanie nasledovne:
ranajky: omeleta dva bielky + jeden zltok, alebo cottage syr (ziadny chlieb ani osladeny napoj)
desiata: avokado alebo tycinkovy mozarella syr
obed: zeleninovy salat a kuraci vyvar s masom, ziadne cestoviny, zeleniny lubovolne
olovrant: melon alebo ine ovocie bud riadne vodove,alebo nie velmi sladke
vecera: dusena, alebo pecena zelenina a grilovana ryba alebo hydina, kus velkosti dlane, na obmenu tofu
pocas dna pit dva litre vody s troskou vytlaceneho citrusu (akehokolvek) a zopar listkami maty na chut
pridat akykolvek rezky pohyb cca hodinu denne

misha666
26. júl 2012

@moukuska to je tak suce na jojo efekt... grapfruit a citron su super pri chudnuti, ale to mi pride take velmi malo tam toho je.... urcite by to chcelo viac bielkovin pridat, a vymenit ten toast na veceru za nieco ine 🙂

moukuska
26. júl 2012

@misha666 no ved, ten toast skor rano ako vecer. a urcite sa to neda dlhodobo, ja som to neskusala zatial. ostavam pri dobrych overenych veciach co viem, ze zaberaju. je to kombinacia toho co tu bolo popisane 🙂 a ja mam strach z joja a ja mam k tomu nabeh 😒

misha666
26. júl 2012

@moukuska ja mam tiez nabeh na jojo efekt, preto si fakt davam pozor na to co jem ale niekedy mi ujde.... ☹ potom si ale pridam k cviceniu trosku viac...

lubuska22
26. júl 2012

baby cez obed ked pojde maly spinkat urobim tu tabulku takze ak sa chcete este zapojit tak kludne do spravy vase miery: vaha, boky,brucho, stehno, a cez prsia 🙂

kisasonka83
26. júl 2012

ahojte baby🙂 rada by som sa k Vam pridala som 3mesiace po porode a chcela by som sa vratit na svoju povodnu vahu pred otehotnenim co je cca 60kg a hlavne schudnut na boky,zadok a spevnit brucho co bude urcite tazke ☹Takze potrebujem dat dole aspon 10kg ach jooooo ☹ uz sa tesim na pisanie,rady a vzajomnu podporu pri dosiahnuti nasich cielov

petribela
26. júl 2012

@lili_mia
netreba ísť k nikomu na meranie,,je to veľa peňazí,,stačí keď postupne budeš papať tie potraviny,,čo som napísala,,telo sa postupne začne odvodňovať samo.A s tým cukrom,,radšej si kúp trstinový....kyselinu žalúdočnú spôsobuje najmä čerstvé kysnuté cesto, kečup, teplý tvaroh na koláčoch, kyslejšie lekváre, ale ja si všetko kupujem bio s trstinovým cukrom,,dokonca aj nutelu,,,dostaneš to v DM drogérii, alebo v špecializovanej predajni na bio potraviny,múku používam špaldovú,koláče s ňou nie sú zlé, ale cesto rýchlo ztvrdne,,aspoň s tým treba zaprážať polievky, omáčky je to super:o..už rok som nemala kyselinu,,ani teraz keď som tehotná:...Vyskúšaj a uvidíš,,kyselina žalúdočná je nebezpečná

petribela
26. júl 2012

@anika159
jedávam mliečne výrobky, len kôli cukru som nejedla ochutené jogurty,,smotana je bez lepku zdravšia ako jogurty....pijávala som sójové mlieko,,aj obyčajné som nemala povolené,,ale teraz pijem normálne,,mne mlieko nikdy nerobilo problémy:o...Inak športovať počas diéty som nechodila,,same išli dolu,,pohybu mám dosť nakoľko staviame domček,,takže vždy je čo robviť:o...tak ty už pôrod za sebou,,mňa to len čaká,,nech to už mám za sebou sa bojím:o

kikaneu
26. júl 2012

ahojte 🙂 musím sa pochváliť 🙂 tretie kilo je dole 🙂 juch 😉 hneď je ten deň lepší 🙂

lubuska22
26. júl 2012

kakaneu supeeeeeeeeeeeeeer a mas nejaky navod aj pre nas? 🙂 🙂 🙂

kikaneu
26. júl 2012

@lubuska22 🙂 no, ja jem všetko, nedržím žiadnu diétu, len jem menej a častejšie, pijem veľa vody a bicyklujem na rotopede, prípadne si robím dlhé prechádzky 🙂 nič špeci teda 😉

lubuska22
26. júl 2012

@kikaneu som to poplietla a neoznacilo ta 😖 tak este raz gratulujeeeeeeeeeeeeeeem a mas nejake rady aj pre nas? 🙂 🙂

kikaneu
26. júl 2012

@lubuska22 už to máš hore 😉

moukuska
26. júl 2012

@kikaneu to mas potom dobry metabolizmus a spalovanie 😉

kikaneu
26. júl 2012

@moukuska ani si to nemyslím....na mňa sa vždy všetko nejak lepí.....priberám aj z vody.....ale tým, že mám dostatok pohybu, tak to ide dole 😉

moukuska
26. júl 2012

@kikaneu ja sice beham za malym, ale este nechodi, len stvornozkuje a to je asi malo, dufam, ze ten pilates pomoze. sama doma som vydrzala pred tym cvicit tak 2 tyzdne a aj to len brusaky, co bola nuda, prepadli mi 2 pernamentky do posilky 😅 nechapem, lebo sport mam rada, ale pozerat na inych nestaci 😀 😀 😀