icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

kikaneu
26. júl 2012

@moukuska pilates je super, tiež sa na neho chystám, ale včera došli krámy a dnes mám ešte kŕče....tak zajtra by som už chcela 😉

ematko29
26. júl 2012

dnes som bola sdcerou na rehabilitacii atreba nam pre nu kupiť trampolínu 🙂super sa teším budeme skákať 🙂

moukuska
26. júl 2012

@kikaneu ja mam tiez kramy, tiez dosli vcera 😀 nastastie od porodu nemam boleti pri kramoch alebo iba take slabe, ze to zvladnem bez tabletky. a uz si pred tym cvicila pilates?

kikaneu
26. júl 2012

@moukuska fajne ti.....ja som včera zjedla tabletku a dnes už nechcem, tak len sa čajíkujem....ale idem si upratať a potom variť, tak nebudem myslieť na bolesť......cvičila, je to veľmi príjemné, ale na začiatku dosť náročné 😉

ematko29
26. júl 2012

@anika159 ja mám len 157cm amám pás 74 ☹

monna1608
Autor odpoveď zmazal
anika159
26. júl 2012

@petribela 🙂) tak to je super... Ja pohyb milujem a tancoVane s malym na rukach tam neratam... Ja normalne nepijem milujem sojove, mandlove ryzove aj oleje nepouzivan ani olivovy skor ryzovy alebo lanovy ci arganovy. Este aj moj priatel si zvykol chlieb u nas nenajdes on jedava iba tie ryzove vlarany... A joj uvidisbude to v pohode ja som mala stastie maly bol vonku celkom rychlo a ni to nebolelo🙂

moukuska
26. júl 2012

@kikaneu tak asi kym sa rozhybem a ponatahujem bude to narocne, ale tak hladam nieco co mi bude vyhovovat konecne. lebo zumba a aerobik nie je pre mna, som na to antitalent, posilovna a behanie ma nudi, nemam s kym sportovat. doma nemam ziaden stroj. najradsej by som hrala tenis no ale nie je s kym ani penazi nazvys, vsetko ide malemu.

ano pri praci clovek zabudne na bolest a rychlejsie to prejde 🙂

kikaneu
26. júl 2012

@moukuska mňa baví bicykel, ale tak väčšinou len ten stacionárny, lebo vonku je buď daždivo alebo tak horúco, že sa nedá ani dýchať.......pilates je asi najlepšie riešenie pre teba....veď uvidíš 😉

anika159
26. júl 2012

Ja mam jednu zarucenu dietu kde clovek schudne kilo za den ale je to presne krasny jojo efekt ... Jete kazde dve hodiny. Nesmiete pouzivat ziadne korenie sol nic. Pije sa iba cista voda alebo bylinkovy caj... Cisty... Mozete jest salat, uhorky brokolicu( priprava na pare, vajecne bielka( troska oleja moze byt).. A aljasku tresku ci pangasia pripravene v alobale v trube...este raz ziadne korenie ani sol🙂... Takto jefia kulturisty pred sutazamu🙂) aleje to na zblaznenie!! 😀

anika159
26. júl 2012

@ematko29 a cvici ja som totiz uz zacala s posilovanim hornej cadti preto mam uzsi pas...

zebra41
26. júl 2012

caute, tak sa pridavam. ja uz mam 7 dolu a este potrebujem. pridala som ku kazdemu jedlu zeleninu, pecivo iba na ranajky, obmedzila sladkosti, jem pravidelne a zacala som pravidelne cvicit....no islo to lahko a teraz sa to zastavilo :( tak hladam cestu ako dalej a ci robim nieco zle?

anika159
26. júl 2012

@zebra41 ako cvicis?

zebra41
26. júl 2012

@anika159 chodim na spining a bodywork. doma sa obcas snazim o brusaky,ale to casto vynechavam. no a zo mna bordelarky sa stala zienka cistotna. furt upratujem 🙂 teda ked maly spi. a aspon mam co robit. lebo inak som vzdy bola za PC a pojedla sladkosti...takto som spojila uzitocne s potrebnym 🙂))) ale uz som nastupila do prace a to mi dost pomaha k pravidelnej strave. pri malom som na to nejako zabudala

anika159
26. júl 2012

Tak potom je nieco zle na strave preto to stoji...alebo aktivity ktore robis prispievaju viac k tvorbe svalov a nie u dostatocne aerobne...
@zebra41

petribela
26. júl 2012

@anika159
ja som optimista,prach citlivosti mám dosť vysoký,,,svoje som si užila pri menzštruácii ukrutné bolesti...No o tých chlebíkoch,môj muž by zahynul,,i keď som varila z mojej stravy najedol sa,,,ale o hodinu kukal na mňa:o tak on fyzicky ťažko pracuje,takže si môže dať hocičo a nepriberie:o
Inak voľakedy som chodila na kalanetiku,,ja som z cvičenia ešte neschudla,,asi som sa málo snažila

misha666
26. júl 2012

no tak obed som pozmenila dnes... na spenatovu polievku a vegetarianske lasagne... celkom fajn 🙂

trish31
autor
26. júl 2012

Caute,tak ja sa drzim,rano suchar so sunkou a rajcinkami,teraz slepacia polievka a kuracia rolka plnena spenatom a jalapenos so zeleninkou

moukuska
26. júl 2012

na desiatu som mala ringlotu a na obed kuracie prsia na prirodno na olivovom oleji a uhorkovy salat. asi budem o chvilku hladna 😀 😀 😀

75janka
26. júl 2012

@zebra41 alebo už nemáš z čoho chudnúť.......to by bol ten lepší prípad.... 🙂

75janka
26. júl 2012

ja dnes na raňajky zasa len celozrnný rožok a káva, obedík kuracie prsia na prírodno + šalátik a večera uvidím ,lebo ideme na návštevu - tak som zvedavá čomu odolám a čomu nie.... 😀

moukuska
26. júl 2012

@75janka my zase ideme nakupovat, tak v meste si budem musiet nieco dat, ale tak maju dobre salaty aj ked urcite bude lakat pizza a pod. 😀

75janka
26. júl 2012

@moukuska pri takejto váhe by som ani nepomyslela na chudnutie - kedysi dávno som ju aj ja mávala, dávno, dávno, dávno 😀

misha666
26. júl 2012

@75janka a kolko mas teraz? 🙂

moukuska
26. júl 2012

@75janka no ja to hlavne potrebujem udrzat a nenahnevam sa ak este pojde nejake to kilecko dole 🙂 hlavne pred dovolenkou.

pavlikova
26. júl 2012

@zebra41 Aj mne sa váha zastavila. Schudla som 10kg.A teraz sa už nehýbe skoro 3 týždne. Vraj je to ale normálne, že sa to na chvílku zastaví po schudnutí väčšieho množstva kíl.U niekoho aj na 2-3týždne. Treba vraj len vydržať a nevzdať to a znova sa to pohne. Ešte mi poradila dietologička pridať na pohybe(ako je beh, plávanie, bicykel), alebo si urobiť 2-3 očistné dni len so zeleninkou a ovocím a véééľa piť. Že aj potom sa to vie zase dať do pohybu. 🙂

mimikri
26. júl 2012

@ematko29 no a ja mam 167 a pas 101. Uf. Potrebujem zhodit 20 kil po malom sa nalepilo a nie a nie dole. Inak ak mate niektora dobre recepty na strukovinove jedla tak poprosim linky alebo do pošty. V programe vite co jite stale hovoria jest strukoviny ale ja viem len tie klasicke recepty polievky max. privaky. A to by sa asi rodinka objedla keby som dva razy do tyzna robila furt to iste. Uz som začala aj orbitrekovat tak uvidime...
@pavlikova
@monna1608 a tomu dietologovi ste išli sami bez odporučania alebo ako? a preplaca to poistovna alebo si hradim sama?

lypka
26. júl 2012

ahojte. aj ja sa pridávam ku chudnúcim 🙂 pri výške 155 cm som mala ešte 20.6.2012 66 kg, za mesiac som schudla 4 kg 😀 a cítim sa oveľa lepšie 😉 bola by som rada keby šlo dole ešte 10 kg ale stačilo by mi aj 5 🙂 takže baby raďte čo na vás zaberá 🙂

pavlikova
26. júl 2012

@mimikri Tomu dietólogovi chodí kamoška a opýtala sa mi tam na to, prečo sa mi váha nehýbe. Inak čo viem platí sa od 15-25 eur za jedno sedenie a netuším či je možnosť aby to poisťovňa preplatila.Myslím že až pri véééľmi veľkej nadváhe. Kamoška mala 80kg a po roku má 60kg. Zostavil jej jedálniček na mieru. Poradil čo cvičiť pri jej postave a zdravotných problémoch a ide to dolu.Celkom u neho bola 3-krát, čo sa myslím aj finančne dá. Na nete je plno dietológov...Ja osobne som neskúšala, snažím sa o to sama a uvidím. 🙂

zuzik1983
26. júl 2012

@anika159 si takto v tehotenstve cvicila? aj na orbitreku?mne staci 54,49 to uz by som bola moc chuda na moj vkus a to sa mi nepaci
@beruska1311 ja ju mam asi tak rok a za 3 mesiace liecenia som pribrala 13kg 😠 ale uz teraz mam od posledneho vysetrenia hodnoty v norme, aj na vahe uz nepriberam, tak som rada aspon zato
@kepassa akoby si pisala o mne 🙂
@januschka10 presne tak , staci na stroj vyliezt a pojde to.tiez sa mi nechce, ale ked uz sa tam vystveram, tak sa mi nechce ani prestat niekedy 😀
@lubuska22 vaha 69,1kg, prsia 88, brucho96,5, boky 120, stehno 71.vyska 158cm, toto su miery z pondelka