Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@mirka1986 u nas tiez leteli kalkulacky 😀, mobily a ovladace 🙂 A to mali radar normalne, ked som im dala zly ovladac nechceli ho 😀
Mna ten detox uz nebavi, dnes som ochutńala aj 4 kolecka malokarpatskej salamy 😒 , neodolala som, a vcera som mala 2 dcl vina cerveneho. Co robite ked na vas pridu chute, keby sme mali doma chipsy, tak ich uz urcite vyzeriem 🙂
@zgurkaa tak to aj u nas, aj mobily a aj ovladace :D a kolky si tyzden? ber si priklad odo mna, ale nie uplne 😅 moj manzel kazdy vecer vytiahne nejaku dobrotu, sa tu pri mne rozlozi, a ja len odolavam... v skrinke su cipsy, ani som sa ich nedotkla, v kuchyni su dva sufliky plne sladkosti... kazdy den alebo kazdy druhy den peciem chlieb a to je pre mna najväcsie zlo, ta vona cerstvo upeceneho chleba... vcera som si dvakrat odhryzla 😠 baby? myslite, ze by vadilo, keby som si na veceru dala cuketu? mam mat hraskovu polievku, ale mam chut na toto viac
😀 som si odpisala... asi uz od hladu, idem si tu cuketu spravit
@katussska24 je mi ľúto tvojho potratu ☹ Dúfam, že sa vám to teraz podarí a dotiahnete to do šťastného konca, teda verím, nie len dúfam 😉
Ja keď mám na niečo chuť, tak si idem variť tie svoje gebuziny, aby som sa rýchlo najedla a keď som najedená, chuť na iné nemám. Mm tu práve chaluje pizzu 😠 To by som si teda dala. Ja som neni na sladké, ja skôr nejaké mäsko pečené, pizzu, hamburger, hranolky....
Jaj baby tak som si odbehla,som vas precitala poctivo 😀 som unavena normalne,chladnicku sme prenasali do spajze,nech je v kuchyni este viac miesta,chcem tam velky jedalensky stol-teraz sa akurat zmesti 🙂 jaj nech uz to je,nemam rada prerabacky,aj ked sa na jednej strane tesim ze bude nove,ten bordel...ale my furt nieco prerabame,nedame si pokoj 😅
No staci vam,este som nevecerala 😒 idem teraz...ozaj piseme tu uz vselico,nemali by sme byt v sukromnej ?Aby nas nestopli....bolo by fajn sukromna,lebo budeme pokracovat a mozme sa podporovat a recepty vymienat 🙂 tak kto je za ?
Ja som teraz dojedla pšeno, no ale som stále hladná. Nezjedla som ho moc, neišlo to do mňa....neviem - neviem, či neochutnám tú pizzu 😔
@veverina snáď nás nezamknú....ja som začínala v téme mamičky 5-mesačných bábätiek....a písali sme tam kadečo, od sexu, cez pôrod až po varenie, detstvo...proste všetko a nezamkli nás......ale vtedy ešte neboli súkromné skupiny, tak asi preto.
No nemaľuj čerta na stenu a hádam nás nezamknú 😉
No ved,ja akurat zo zeleniny co mame v zahrade,paradajky a papriku a salatove uhorky,toho jem strasne vela,ale inak karelab a take to som minimalne a o cvikle uz ani nehovorim...jaj budem musiet ist pokracovat,este nemam vsetko vypratane a rano mm bura budeme mat zo spodu vodovodnu bateriu,tak to musi vyburat 😒
@emanka presne aj moj muz mi toto povedal, ze neveril, ze sa na taketo nieco dam a ze este aj vydrzim... sama zelenina... ale ked chcem byt pekna co mam robit? ja som tiez na nezdrave veci, pizza, osuchy-tie zboznujem, ale aj rezance, halusky, knedla a aj mäsko by som si uz dala, nejake fajne fasirky 😅
Tak aby som odolala pizzy (pizze?), tak radšej dojedám pšeno 😒
Ani mne neveril muž, že vydržím. Ale podporuje ma a fandí mi.
jaj baby ani nehovorte mi skrka v zaludku 😅 ja milujem vyvarat take nezdrave slovenske jedla...vzdy som sa smiala ked si nejaka pipka objednala v restike salatik a ja som vedla zrala pizzu a vino za tym...a aj v noci som mohla jest a nepriberala som a teraz uz aj ja som taka "pipka" 😅
pisete tu o rajcinach, tie aj ja zboznujem 🙂 som sa ich nevedela dojest ako tehotna a veru moje male ich tiez lubia... aj my mame vzdy v lete rajcinky, pekne vypestovane, ale posledne dva roky sme na nich ku koncu mali take cierne flaky... potom z nich uz nebolo nic... neviem, ci ich uz nebudeme striekat tento rok

@veverina ked pises, ze malej chuti drevo, vies co moja mala robi??? olizuje stenu... som z nej na nervy niekedy 😔 a este starsia ju v tom podporuje... a ked bola malicka, strasne sa lubila hrat s kalkulackou a vtedy prisli do schranky tie eurokalkulacky a ja som potrebovala nieco porobit, som ju supla do ohradky s tou kalkulackou a neslo mi do hlavy, ze aka je dobrucka, pridem ju pozriet a skoro ma vystrelo... ona v ustach tlacitko z kalkulacky... jedno tlacitko mala aj v ruke, no a jedno som nenasla 😖 takze uzijes si este 🙂 a este ty to mas double...