icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

katussska24
31. jan 2012

@martinka1981 ahoj, druhy tyzden 🙂 dnes som si nalozila na ranajky 3kivi a dva banany a veru som to prehnala... 😅 no dnes som si naordinovala pekne dalsi body work, dufam, ze pridu ludia a bude sa cvicit 😝

katussska24
31. jan 2012

baby, akurat sa bojim, ci sa mi to nestopne...tie moje kilecka....ale tak..ked pojdu dole cm na brusku a zadocku, tak ok 😉

@martinka1981 a ty ako? ides na tento nas detox? ci uz si zacala? 🙂

andrea78
31. jan 2012

ahojte
ja som po týždni predbežne skončila, v sobotu sme boli na jednej akcii, bolo nezdovrilé odmietať úplne všetko, tak si si objednala pohár červeného vína, bez ničoho, že to nebude až také strašné zlo, po troch mini glgoch sa mi začala motať hlava, blbo mi to sadlo, rýchlo som si musela dať niečo ako brzdu, takže cola.... inak som nejedla nič, celkovo vypila do 1dcl vína + pohár coly, ale detox to zničilo, takže som to nechala tak. v nedeľu som sa snažila nabehnúť znovu, aj to bolo na 100%, ale na večer kríza, zle som sa cítila, tras, dvojité videnie a podobné klasické príznaky.
teraz v sobotu je opäť jedna oslava, životné jubileum, chystá sa to a organizuje už dlhšiu dobu, takže teraz tento týždeň idem aspoň na pricípe delenej stravy, od budúceho pondelka štartujem detox od začiatku, už to nebudem brať tak strašne prísne a nebudem sa obmedzovať a uberať z predpísanej stravy. teraz som sa držala rozpisu len v rámci zloženia, ale jedla som veľmi málo, potrebovala som rýchly optický efekt, aby som vyzerala čo najlepšie.

takže súhrnne - možno niekoho zaujíma efekt - držala som 8dní, úbytok váhy 1kg, boky 1cm, tvár viditeľne, brucho ploché, opticky to vyzeralo na slušné schudnutie, všimol si to každý. silná bolesť hlavy celodenne 2. deň, 3. a 4. silná bolesť uzlín pod pazuchami, prsia, celkovo žľazy, ako to prišlo, tak odišlo, ale bolo to veľmi bolestivé a dosť ma to vyplašilo. tento príznak nikto zatiaľ nikde nepopisoval, ale prešlo to, takže to bol súvis s očistou (zrejme).

v pondelok sa opäť pripájam, idem od začiatku, dovtedy to siliť nebudem, nemá to momentálne význam, držím vám palce 🙂

mucilienka
autor
31. jan 2012

Ahojte kocky, tak ja sa hlasim s USPECHMI po 28 dnoch detoxu - citim sa vyborne - hlava ma bolela 1x a to ked som minuly stvrtok dostala menzes, inak sa drzi aj migrena u mna na uzde. Necakala som, ze schudnem 20kg, lebo tolko mi ani nie je treba, ale schudla som za 28dni - 4,5kg, - 9cm okolo pasu a - 3 cm pod prsiami. Ostatne premeriam neskor, nemam tolko casu.
Mozno to zavisi aj od povodnej vahy, ja zasa nemam nejaku nadvahu, len chcem vyzerat lepsie - no som sokovana, ze 9cm mi odislo!!! Podla diety je optimalny ubytok na hmotnosti 5% z tvojej povodnej vahy, mne sa podarilo aj viacej. Naucila som sa rozmyslat o jedle trochu inak ako doposial. Mala som aj nejake prehresky v podobe 86% cokolady, a pod. no, ale islo to dole.
No, co na to hovorite, kocky?

Pokracujem dalej v schodikovke

katussska24
31. jan 2012

@andrea78 ahoj, no ako citam, tak podla mna bola velka chyba, ye i uberala mnozstvo,..ja papam hrozne moc toho a chudnem. hlava ma nebolela ani den a citim sa super. vazne, cim viac spapas, tym lepsie to pojde ! 😉

@mucilienka fuuuha. toto su super novinky 😵 ja som sa teda priebezne nemerala, len vazila, ale vsimam si tie faldy, ze sa zmensuju. a moje brucho je komicke 😀 mala som tam takz previs jemny 😅 a teraz sa to postupne straca -ja dufam - uz neni previs, len ostalo este vypukle brusko a pod tym mam normalne vrasku 😀 😀 😀

katussska24
31. jan 2012

@mucilienka a teraz ides papat podla semaforu?a budes drzat aj to 5:2? 5dni semafor a 2 dni co chces? to sa mi velmi paci 🙂

martinka1981
31. jan 2012

@katussska24 ešte som sa nepustila ale dnes som robila na obed prekladanu cukinu 😉 len som to prehnala so solou,resp.by som tam ani žiadnu nedala lebo soj.omačka je slana a aj syr.Ale inak to bolo fajn.
Ja sa priznam že som skušala jeden deň či vydržim,ešte davnejšie ale bolela ma hlava a nebolo mi dobre.Niesom si ista či to zvladnem pri dvoch malych deťoch 😔

olalka
31. jan 2012

@mucilienka super 🙂 to je prefektné, som zvedavá na svoje úbytky, lebo ja naozaj mám čo dať dole. Priznávam, že sa tiež vážim, neodolám 🙂 a mám dole po 8 dňoch cca 3kg 🙂 a tiež som práve zhrešila, dala som si jeden hryz z palacinky, čo som robila malej na obed 😉
inak sa to snažím dodržiavať poctivo, dávky neuberám a jem presne podľa receptov
a hlava ma bolela príšerne prvé dva dni- chýbal mi kofeín 😀 a teraz ma bolia zuby, ale to je o inom, to je spôsobené zásahom zubárky
a ten včerajší boršč bol v pohode, bol jedlý 😀 manželovi chutil veľmi, mne normál, ale to asi preto, že začínam mať dosť tej cvikle 😒

katussska24
31. jan 2012

@martinka1981 mati, ja som desny zrac 😝 😀 mala som mcdonaldove abstaky prve dni a nehorazny chut na cinu 😀 😠 ale zacalo mi byt ovela lepsie ...len treba vela vela pit, to zasyti. ja si doprajem aj ciernu kavu alebo cajik. teba skutocne vela papat toho jedla, kt. kaze jest, vela pit vody a bude dobre... 😉

katussska24
31. jan 2012

@olalka no ja cviklu mozem, ale ten borsc...mne nechutil...ale ja nezjem ani normalny, tak mozno preto 😅 cviklovy salat mozem jest aj every day 😀 zatial ... 😉 a ja si kofein doprajem...2kavy denne plus sem tam cajik 🙂

gulicka55
1. feb 2012

Dnes som v piatom dni a stale ma nafukuje 😠 . Myslela som, ze to prejde a nic, ako ste to riesili vy? 😀

gulicka55
1. feb 2012

@mucilienka si pre nas vzorom, ze to ide
@olalka z cvikli je zle uz aj mne, za 8 dni 3 kila, to by som aj ja tak chcela
@andrea78 asi ti nesadlo toto stravovanie, ked som skusala dietu podla francuzskeho uja, tak som mala pocit, ze sa mi telo prehrieva, asi preto, ze som jedla len maso
@katussska24 ja som mala abstaky zmrzlinove

katussska24
1. feb 2012

@gulicka55 ahoj,ja akurat papam cviklu 😀 no ja som dnes skocila ze jednou na vahu a rucicka sa stale posuva dole...to by znamenalo 4kila dole...to je moja motivace 😵 dnes tam svietilo 57,3kg 🙂 a dnes som...10.den.
troska mam ale strachy, lebo tento tyzden je pre mna domotany...je toho vela. v ut som nemala brokoli ale mrkvovy perkelt. dnes hraskovu polievku aj na obed, vecera je podla rozpisu. a nemam fazul.struky, takze zajtra bude ta brokolica. potom uz by to malo byt ok 😅 motam, motam....
kedze cestujem, chystala som si dnes vybavu. mam pripraveny borsc, hraskovu polievku na piatok, na zajtra brokoli a bryndzu s bielkami, to bude papat po ceste 😀

a este @gulicka55 , mna nenafukovalo, neviem cim to moze byt. ako pijes tu vodu? s medom? ci len citron? skus activiu bielu ako olovrant. jogurty 🙂

mucilienka
autor
1. feb 2012

ahojte kocky, ja mam tento tyzden uplne nabity, tak nestiham, horia mi terminy a pod, ale nabuduci to vsetko napravim a napisem viacej

baby, k tym bielym jogurtom - ACTIVIU - NIE!!!! activia je iba vyborny reklamny tah - uz som si o tom pisala aj s p. Tonkou - autorkou knihy - kupujte ZIVE JOGORTY, ktore maju kratku spotrebu, iba v takych dokazu prezit zdrave bioaktivne kultury a activia to veru nie je, kedze ma datum spotreby aj mesiac - to tam zahyne uplne vsetko!

gulicka55
1. feb 2012

@katussska24 vodu pijem prevarenu s citronom a medom

@mucilienka ano mas pravdu, aj pre rocnu dceru mi kazala doktorka kupovat zive jogurty-tami, hollandia

katussska24
1. feb 2012

@mucilienka ja viem...akurat ze mne chuti 😅 doma mame taky domaci bio jogurt, kupujeme od jednej pani...a ten mi velmi nejde..aj ked viem, ze je kvalitny 😝 povodne som vobec biele jogurty nejedla, tak asi potrebujem na za nieco zmiesane s "chemiou" 😉 to ale robim reklamu, vsakze? 😀

@gulicka55 tak skus vylucit z tej vody med...zda sa mi ze tolko medu moze byt tazke....hmm...ved skus uvidis co to spravi. ja som pila iba jednu varku vody s medom a tiez ma zacalo troska nafukovat, potom som presedlala na cisty citron, popripade skoricu plus citron a je to ok 🙂 nehovorim , ze je to zaruceny recept, ale za pokus to stoji 😉

mucilienka
autor
2. feb 2012

@gulicka55 to nafukovanie sa upravi, to je iba zmenou stravy a cistenim tela a criev - ono to moze sposobit zapchu - mne pomohlo dat si jablko aj poobede. V 3 a 4 tyzdni som uz chodila na wcko pravidelne, aj viackrat za den.
Tonka pise, ze med do vody je LIEK, hlavne u tych, co maju zapchu, ja pijem iba s medom a citronom, preto mi asi nerobi problem tolko vody vypit - a teda ide to aj s kg dole.

K tomu vazeniu - vraj sa nema vazit kazdy den, skuste vydrzat, o to viac budete prekvapene, ked to vyjde a kolko kg odislo. Ide hadam aj o silu vole 😀

katussska24
2. feb 2012

@mucilienka no ja som zas asi naockovana inymi "dietami" 😅 , preto to pisem. mama ma cukrovku plus ine pridruzene choroby a oco ma pankretit. dietu. takze podla toho viem, co moze zatazovat alebo drazdit traviacu sustavu...ale pokial ide o zdravy organizmus, tam su pravidla samozrejme insie 😉

no a vazenie...ja to berem troska inak. je to fajn vidiet, ze daco skutocne funguje. myslim, ze tu sa skor mysli ten fakt, ze clovek sa upina na stratu kg, bez ohladu nato, ci schudol zdravou alternativou, alebo ublizil svojmu telu a stratil svalovu hmotu rychlostou blesku 🙂 ze sme nauceny pozerat sa na nase telo na zakl.toho kolko vazime. a kedze u kazdeho je ten ubytok odstartovany inokedy, mozno to moze byt rovnako demotivujuce...nie? teda ja som to tak pochopila 🙂 ale inak od kedy zmenil moj oco sposob zivota -aa stravu- rapidne schudol a navykol si anto vazit sa pomaly 2x denne 😀 na zac. sa kazdy den strasne chvalil, lebo mu ubudali kila kazdy dnom. 😀 😀 😀 a teraz si z toho vyrobil uz daky zvyk, ze kazde rano sa postavi na vahu...takze je to smiesne, clovek si niekedy aj zvykne

jaj a este jedna vec ma napadla...lebo dnes som si o vazeni a merani pisala s kamoskou, kt. chce prejst na detox. pytala sa ma ci som sa aj fotila pred kurou. mna to ani nenapadlo, ale dobry napad celkom, nie? 😕 ja mam ako meritko tie moje spominane sortky . ked v nich bude ok, je mi suma fuk kolko cm som stratila 😀 😀 😀

katussska24
2. feb 2012

baby a este mam otazku. citali ste niektora fresh diet?
chcela by som vediet vas nazor na tuto knizku -lebo ste tu uz zbehle v dietovani a zdravej strave 🙂

katussska24
2. feb 2012

Dievcence, no do pondelka Vam zelam vela zdaru. ideme cestuvat a v sob ten ples... 😝 to bude boj, ci daco zjem a co...
@mucilienka budes moja inspiracia, pri tych vysledkoch 😉 tak sa budem snazit pekne dodrziavt vsetko 😀
Pekny vikend 🙂

gulicka55
2. feb 2012
katussska24
3. feb 2012

baby...zakupila som dnes holandiu - jogurt 😀 inak je to kriza vydrzat tu...varia sa samelakocinky 😝

olalka
3. feb 2012

@katussska24 som na tom podobne, necakane sme sli k svokrovcom na vikend, svokra inak perfektne vari a aj pecie stale. tak sa ma snazi od vcera na nieco zlomit. doslova mi dava pod nos kolace a t ake podobne veci. navarila segedak, co milujem... ale odolavam, varim si sama svoje jedla, akurat som dneska vymenila hraskovu polievku za cuketu 🙂
a som na seba strasne hrda, ze odolavam 😉
ja som to ponala hlavne ako detox, to, ze sa pri tom chudne je len prijemny bonus 🙂 takze ja fakt nepijem ani kavu a dodrzujem to takmer na 100%

monicka1983
Odpoveď bola odstránená
mucilienka
autor
3. feb 2012

@monicka1983 super, ze si schudla, ale ja poviem, teda napisem iba tolko - keby existoval zazracny pripravok na chudnutie najma v USA, tak by tam nebolo tolko pretucnelych zien, muzov a deti a urcite by niekto dostal za to nobelovku. 😉

monicka1983
Odpoveď bola odstránená
katussska24
4. feb 2012

@olalka hej.ja sa uz ani nevazim , lebo nemam vahu 😀 a snazim savsetko dodrziavat 🙂 len dnes vecer ja neviemco s tym plesom...do druhej v noci zomremhladom ked tam nic nezjem...o piatej to zacina 😖 asi maso a zeleninu...dufam...zevobec bude takamoznost. medzi programom je tam krajanie torty tak si vravim ze..fasa.. 😀 okrem toho budem po 100x vysvetlovat preco to robim,co to drzim...kedze tam bude partia kamaratov 🙂

olalka
4. feb 2012

tak ja to robím hlavne, aby sa mi vyčistilo telo, ešte by som chcela jedno bábo, možno aj toto pomôže 😉
@monicka1983 ja radšej trocha popracujem na strave, ale nijakú chémiu do tela nechcem pchať 🙂 aj keď chudnúť mám naozaj z čoho 🙂
mňam, na obed mrkvový perkelt, ten naozaj milujem 🙂 a dnes ideme domov, tak ma už hádam nič nebude pokúšať a tie dva týždne ešte dobojujem 🙂

katussska24
4. feb 2012

@olalka aj jaho mam oblubeny ten mrkvac 😉 hehe a keby to dopomohlo k babatku poslem p.Macingovej bio cokoladu 😀 😀 😀
no a tiez nemam zaujem o tabletky, ide mi skor o jemnu zmenu zivot.stylu 😉 😉 😉 myslim, ze bez takehoto rozhodnutia mozem drzat akykolvek detox a nepomoze. bud clovek zmeni alebo upravi navyky, alebo je to skoda namahat sa 😅

leusa172
4. feb 2012

@monicka1983 vyrobok mam overeny a mozem potvrdit, ze je ucinny, drzat diety a davat si pozor nato co davam do ust ma drzalo iba dovtedy kym mi popod nos nezavoniala teplucka pizza, potom som zabudla aj na to kolko vazim a zase som musela zacinat od zaciatku. Potom ma to dietovanie prestalo bavit a kamoska mi zaobstarala tabletky a mam to v suchu, nemusela som sa obmedzovat ani sa kontrolovat. Pri dodrzani davkovania som nemala ani ziadne vedlajsie ucinky 🙂