icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zgurkaa
20. júl 2012

@emanka ako? pokracujes este v detoxe? Ako sa ti dari? 🙂
@katussska24 ako sa mas? citala som ze cakate dievcatko 😉 prajem pohodove tehotensko, ako sa citis?
@veverina ako to stihas popri dvojickach? stravujes sa este niekedy podla Macingovej? Ako dievcence? Uzivas si novu kuchynu?

adriana7
20. júl 2012

@agika1982 ,@tocikova - ja som vyskúčala túto diétu pred 2 týždňami...niežeby som potrebovala schudnúť, skôr som to chcela vyskúšať (recepty) a musím povedať popravde, že je to mooc chutné, ale ja som s tým prestala, lebo som za týždeň schudla 4 kilá 😕
...normálne som neverila tomu, že som najedená a padajú mi gate... 😀
...okrem efektu schudnutia je to myslím aj zdravotne dobre zostavená diéta, taká "zdravá"...obdivujem dievčatá tuto odvedľa, tá dukanova diéta, na to by ma nikto nenahovoril...ale už aj spolužiačky mojej dcéry chudnú vo veľkom a dcéra mi vravela, že mami, ale oni nechcú byť zdravé, oni chcú byť len štíhle 😕

katussska24
20. júl 2012

@zgurkaa jeeej ahoj moja, si ma potesila, ze este na mna myslis 😉 no vyzera to veru na dievcatko 😵 zatial mi je dobre, som v 22.tt amam +10kg, co ti poviem....hanba mi, ze.... 😅 no co, o to viac roboty ma caka po porode. inak zijeme domom, coskoro sa dufam stahujeme - pozri moje albumy na MS 🙂 strasne to chceme urychlit, manzel maka kazdy den po nociach chudak moj zlaty 😨
no a btw k macingovej sa hodlam vratit ked sa to bude dat, bol to jediny program kt. som vydrzala a dokonca som schudla 😀

agika1982
20. júl 2012

@adriana7 ja mam dole 3,5kg...no dukanku som mala par dni, a nesadla mi a kamoska skoncila s ladvinovym zahvatom a svelkymi zdravotnymi problemami...zatial je tato strava ok, ale nesedi mi ukina...fuuuj bleeee...a naopak tie fazulove lusky su uzasne...

agika1982
20. júl 2012

@zgurkaa ahoj....no neviem ako to je pri tejto strave, viem ze za tych prvych 28dni ide dole aj vaha aj cm, ale potom? som zvedava, ci sa pohne vaha aj vtedy...a hlavne som zvedava, ci bude velky efekt po kure...zatial dneska mam piaty den a 3,5kila dole...ale ja som mala vzdy problem s pitim a teraz ked pijem tie 4litre, tak mam clenky ako prutiky....

emanka
20. júl 2012

@zgurkaa ahoooj 🙂 Hmm, v detoxe už nepokračujem. Keď som prišla z nemocnice, tak som sa na to dala, ale vydržalo mi to 2 týždne a už žiadny efekt. A ešte aj boli tie horúčavy a vôbec sa mi nechcelo vyvárať 2x denne + zvyšku rodiny 😝 Ani sa už podľa Mačingovej nestravujem, krvné skupiny u mňa nula bodov, za 2 mesiace neišlo dole ani kilo a ani cm, tak som sa na to vykašľala. Teraz zas žerem ako po nebohom, otras. Zatiaľ som nepribrala, ale myslím, že pri takomto stravovaní to dlho trvať nebude 😝

@katussska24 jeej, tak dievčatko? Ako sa bude volať? Ako to letí, že už 22tt 🙂 Z tých kg si nič nerob, polku necháš v pôrodnici a zvyšok pôjde ľahko dole 😉

katussska24
20. júl 2012

@emanka no na mene sme sa este nedohodli, este ma nasa malinka chvilku kym ho bude potrebovat 😉 no a kilecka dufam pojdu dole, lebo toto je normalne brutalita kolko kil som uz nabrala. ine baby ze 5kil, 12kil za cele tehu...ja budem mat min 22kg.....no pomoc 😨

gabika11
20. júl 2012

ahojcek kocky, mozem sa k vam pridat? Lebo macingovu drzim uz druhy tyzden. Uz som ju sice drzala aj zaciatkom roka, ale nejako som nestihala vsetko presne pripravovat podla rozpisu, ale schudla som, ale potom som sa opat dostala do starych kolaji.
Tk teraz si varim tak, aby mi jedlo vydrzalo na dlhsie a porpipade aj mrazim a konecne som prisla na chut cvikle so slivkami, lebo minule som to vyhodila, co sa to nedalo jest ale teraz je to mnamka, prave som si dala namiesto nejakej sladkosti, co som prave mala chut 😉 . Akurat Borsc mi nechuti, nemusim tu kyselkavu chut, podla mojeje chuti by som tma pridala aspon med ked cukor nemozem, ale neviem, ci to mozem 😒 a zajtra ho mam, tak ma caka v chladnicke.
Poporavde mne ani chlieb nechyba, akurat mi ta strava vystaci. Vsetky recepty su cutne, treba si ich len ochutit podla vlastnych chutovych buniek.
Na nedelu je to kura so zelerom ale uvazujem ,ze si ho upeciem ako plnku v pekaci alebo gulky dam upiect do rury...

veverina
21. júl 2012

@zgurkaa Ahoj,dakujem za opytanie 🙂 bola som teraz chora,mala som anginu a este aj afty v ustach,tak som uplne inak jedla-lepsie povedane skoro nejedla,potom sme zas boli na dovolenke v tatrach,akurat dnes sme sa vratili a ja som schudlaaaa 🙂 mam 59,9 😀 5-tku som uz na zaciatku vahy nevidela poriadne dlho 😀 tak by som si to chcela udrzat,ak sa mi podari este co to zhodit,budem len rada 🙂 inak sa mame fajn,to mi bodlo na tej dovolenke,ze som nemusela varit a ta pravidelna strava je super..

agika1982
23. júl 2012

kocky dneska som zacala druhy tyzden, len neviem sa nikde docitat, ked som zjedla ranajky a som hladna, co si mozem dat? zatial nebadam ubytok v cm, snad sa to zmeni

veverina
23. júl 2012

@agika1982 Ja som si zvykla dat susene slivky,alebo jogurt s mandlami...alebo len taky cisty...a vela sa napi-oklames zaludok 😀

agika1982
23. júl 2012

@veverina a nemozem si zopakovat ranajky?

zgurkaa
23. júl 2012

@katussska24 Ja som sa dozvedela ze moja sestra je tiez tehulka, tak sa vytesujem 😵 😵 Neboj ja som s prvou dcerkou pribrala 23 kg a v pohode som to zhodila. Len si daj co si telo ziada.
@agika1982 vaha ide dole aj po 28 dnoch ale ovela pomalsie, mne zislo za 3 mesiace 2 kg. po ranajkach si mozes dat susene slivky, ak ani to nepomoze skus biely jogurt s medom hrozienkami a skoricou.
😉 @emanka ja mam zas tak preprogramovanu hlavu, ze uz mi je uplne prirodzene takto sa stravovat, myslim podla delenej stravy. 🙂
@veverina jeeeej tak super, kg pojdu urcite este dole 😉

katussska24
23. júl 2012

@zgurkaa hehe dakujem moja, si zlata 😉

veverina
23. júl 2012

@agika1982 to neviem 😕 ale myslim ze aj ano,to je fajn,ze ti chutia,ja by som si ich nezopakovala,ani keby ma niekto nutil,mne to neslo dole krkom 😀

veverina
23. júl 2012

@zgurkaa no neviem,prave si davam kavicku s mliekom a keksiky 😅

zgurkaa
23. júl 2012

@veverina jeeeeeej kavu a ja ze co mi dnes chyba 🙂

zibi
25. júl 2012

ahojte baby ...aj ja by som sa pridala ...od buduceho tyzdna ked mm uz nebude mat dovolenku tak by som to zacala drzat..mozete mi napisat efekt diety? kolko ste schudli ? napr. za tyzden uz bolo vidno rozdiel? dik 🙂

boka79
28. júl 2012

ahojte baby, necitala som to cele, ale som maicka 4 mes. chlapceka, ktoreho dojcim, robila to niektora aj pocas dojcenia? Trochu mam obavy

mailey
29. júl 2012

ahojte kocky mozem sa k vam pridat? dufam ze kila pojdu prec 😀

silvia74
30. júl 2012

dievcata, mam otazku, v druhom tyzdni, ked su tie kuracie karbonatky so zelerom, mali ste k tomu aj nejaku prilohu? alebo len samotne karbonatky? dakujeeeeeeeeem

boka79
30. júl 2012

@silvia74

ahoj, moj muz si k tomu robil uhorkovy salat, alebo iny, podla krvnej skupiny

zabka60
31. júl 2012

ahojte dievcence,mohla by som sa k vam pridat????vezme si ma niekto pod ochranne kridla a ukaze mi,co treba a netreba??? 😅 😅 velka vdakaaa

zibi
31. júl 2012

@zabka60
@mailey
caute baby ja som to zacala tiez jest..uz druhy den ... som dost plna ani nie som hladna...akurat mam pocit ze ma trochu boli zaludok z toho a pali zaha.. 😖
kedy zacinate?

baby co ste to drzali je to normalne?

zgurkaa
1. aug 2012

@zibi prvy tyzden je vsetko normalne 🙂 mna tri dni bolela tak hlava, ze som chcela prestat, manzel mal zas hnacky...
@silvia74 nemala som prilohu

mailey
1. aug 2012

nemá niektorá z vás nejaký plán ako sa chudne ? 🙂 neviem kde mám začať 😀

zibi
1. aug 2012

@mailey tu si stiahni knihu
http://www.ulozto.cz/xXiRdNb/zhubnete-jednou-pr...

daj vediet ako pokracujes 🙂

zibi
1. aug 2012

baby caute
ja mam dnes 3 den..mam mrkvovy perkelt 😝 uviidim co to vecer cuketa...
akurat viem ze si nedam tie struky uz asi ...v noci som vobec nemohla spat..strasne ma bolel zaludok ...normalne krce som mala ..tak asi som s tym skoncila a nahradzat to budem dacim inym ....asi mrkvovym perkeltom ten je dobry uz ho aj papkam ...alebo brokolicu ..ale struky uf..som rada ze mam dnes zmenu 🙂

zuzik1983
1. aug 2012

ahojte baby , ja uz tuto dietu drzim druhy tyzden, celkom sa to da.ale chcela by som sa spytat, ci sa moze vecer vypit trocha mlieka, pripadne obcas namiesto orechov, ci by som si mohla dat slnecnicove semienka,dakujem za odpoved

zgurkaa
2. aug 2012

@zuzik1983 ja osobne si myslim ze mlieko by nemalo vecer uskodit ak mas bielkovinovu veceru a slnecnicove semiacka tiez nie, ale to je len moj nazor 😉