icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

zgurkaa
1. jan 2013

Ja zacinam zajtra znova detox, tak som zvedava 😉

zade
2. jan 2013

@zgurkaa ja som dnes zacala... sice prvykrat, ale som zvedava co to so mnou urobi a ci vobec vydrzim 🙂 Mozes mi ale poradit (teda citam, ze uz mas skusenost) je nutne papat ten cesnak? Nemam ho rada a velmi mi znizuje krvny tlak, mozem ho jednoducho vynechat? Dikes 😉

zgurkaa
3. jan 2013

@zade myslis cesnak v brokolici, alebo tak? ten mozes kludne nahradit cibulou 😉 Daj vediet, ako po prvom dni?

zade
3. jan 2013

@zgurkaa juuuj, dakujem 🙂 PO prvom dni OK, snad to potiahnem dlhsie 🙂 Drzim nam palce!

lucka1987
3. jan 2013

@zade aj ja spolu s mm sme zacali od dnes 😉 jeho kolegova na kamione na tom ficia a cm sli krasne dolu a aj vaha.. ja mam teraz tak 5 kg naviac mm 10 . ale celkovo to robime aj koli kvalitnejsej strave. takze uvidime,

zgurkaa
3. jan 2013

@lucka1987 Lucka ja uz ani nemam kg navyse, mozno nejake cm, ale po tych Vianociach si to moje telo ziada 😉

lucka1987
3. jan 2013

@zgurkaa ja som po porode drzalôa 90 dvnoku, s tou som bola spokojna, ale nieco mi v nej chyba. toto sa mi zda celkom lepsie. tak uvidim. za 75 dni som dala dolu aj s cvicenim 13 poporodnych kil. tak som ostala na 53,5 kg a teraz som zas pocas roka nabrala, takze to musm dat dolu, uz len pre dobry pocit.

zgurkaa
6. jan 2013

uz nech zacne druhy tyzden detoxu, lebo tieto sladke ranajky ma zabiju 😒

zgurkaa
6. jan 2013

@zade ako sa dari? 😉

syska90
6. jan 2013

ahojte babz, ja mám dnes za sebou 5den prvého týždňam taj yvudáne čo z toho bude, ale zatiaľ sa držím 🙂 inak to jablko orechz med hrozienka mrkva, ma tiez zabijaju...

martinka1981
6. jan 2013

Ahojte kočky,
tak sa k vam snad zajtra pridam. Dufam že sa dobre zobudim a budem mať energy sa na to dať!! Už som min.rok vydržala skoro cely detox,par dni pred koncom ma zastihla smutna udalosť v rodine tak som to ukončila.
Ale citim že to zas potrebujem 😝 pribrala som nemožem sa na seba pozerať 😝

zade
7. jan 2013

@zgurkaa juj dakujem... ranajky mi pridu velmi sladke... ale inak je to jedlo "celkom" chutne. Zvladla som aj navstevu mekaca s rodinou a ja som si vytahla fazulove struky 🙂 Ale zatial ma nejako neptehana a to by som potrebovala ako sol. mam celozivotny problem so zapchou..

zgurkaa
7. jan 2013

@zade a vodu pijes vlaznu? Ja pijem aj kavu, takze creva funguju dobre. 😉
@syska90 ja som dnes tiez 6. den, na bruchu citim ubytok, napriek tomu ze som viac nafuknuta a kg sli hore ako u mna na zaciatku detoxu stale 🙂
@martinka1981 pridaj, bude nas viac, budeme sa navzajom podporovat 😉

martinka1981
7. jan 2013

@zgurkaa tak som začala dnes 😉
inak teba si pamätam z prveho detoxu 😉 ja som držala v aprili. Inak som desne hladnaaa 😝 žaludok mam roztiahnuty po sviatkoch fuuj!!!

manocka007
8. jan 2013

ahojte 🙂 ja som začala s mamou túto diétu dnes (čiže vlastne pondelok mám utorok... nedeľu mám pondelok :D) ale nič to 🙂 dúfam, že niečo schudnem 🙂 začínam zo 81kg 🙂 chcela by som do leta schudnúť na 70kg 🙂 minulý rok v januári som držala delenú stravu asi tak mesiac a zhodila som 7kg... to ja bežne... popri tomto detoxe chcem aj cvičiť tak uvidím ako to dopadne nakoľko ja kilá väčšinou zhadzujem dosť ľahko... len sa nesmiem prežierať :D a to ja robievam bežne... :D držte palce :D zatiaľ mám za sebou teda len prvé raňajky, no a musím povedať že najprv som bola skeptická čo sa týka tej mrkvi jablka a orechov, ale je to jednoducho úžasné jedlo 🙂))) aj brokolicu čo som si na dnes pripravila som včera chutnala a tiež sa mi zdala výborná 🙂 zvedavá som už len na tú cviklu :D :D

martinka1981
8. jan 2013

@manocka007 ahojky, tak vitaj 😉
cvikla je nahodou fajn,mne chuti,dokonca aj moja 2r ju včera jedla so mnou 😉

bzuco
8. jan 2013

ahojte

tak som sa rozhodla, že idem so sebou čosi robiť, potrebujem 6-7 kíl dole...pri výške 161 mám59kíl 😝 😝 😝
musím si to tu naštudovať a prečítať čo najviac, a idem na to

ale uvítam nejaké vaše rady, čo robiť, čo nerobiť a tak.... 🙂

zgurkaa
8. jan 2013

ja sa tesim zajtra zacinam druhy tyzden, konecne zmena v ranajkach a na obed kalerabove cestoviny 😝
@manocka007 drzim palce, staci sa na to nastavit a ide to

dominika147
8. jan 2013

čaute aj ja som začala, som na 2 dni, a hned prisla kriza.cely den ma bolela hlava, dala som si struky na obed a za hodinu isli von, musela som vystupit z auta a hodit tyčku na asfalt :D potom som mala zimnicu, neviem ci ma nieco obchadza alebo čo. dala som si šlofika, teply čajik s medom, jogurt poobede od hladu a uz mi je fajn.tak hadam to uz prezijem...

martinka1981
8. jan 2013

@bzuco ja som na tom rovnako dokonca s vyššou vahou 😖

martinka1981
8. jan 2013

@dominika147 mna tiež bolela prvy krat hlava😝 piješ dosť tekutin,lebo treba vela piť.
Ja som mala tiež dnes krizu,dokonca ma drahy pozval na obed tak som mala mäso so zeleninou 😖 😖 hned druhy den detoxu 😀 ale možem ja zato že som začala akurat na moje narodky 😀

lucka1987
9. jan 2013

@dominika147 ahoj ja som dnes 7 den. spolu s mm sme v tom, taze sa podporujeme, on chodi na kamione, tak som mu nabalila jedla do dozy a naisala papieriky co a kedy 😀 mna hlava ebolela, denne pijem cca 3,5 litra..
viem, ze by sa to nemalo ale odvazila som sa a mam takmer 2 kila dolu.. a mm to iste. ppri tom vsak trochu cvicime a snazim sa mat co najviac pohybu.

zgurkaa
9. jan 2013

@dominika147 mna hlava bolela 3 dni potom to preslo, zimnica moze byt tiez s cistenia organizmu, skus vydrzat 4 dni a malo by sa to zmenit. 🙂
@lucka1987 ja dnes tiez 8 den. Ja som sa tiez vazila, ale zatial mi zislo len to 1 kg co som za prvych sedem dni nabrala 😀

lucka1987
9. jan 2013

@zgurkaa ty si prvy tyzden nabrala ?? 😕 ako ja som sa prejedala strasne na silvestra a po nom som sa vazila, takze som pribrala za sviatky nejake 3 kila... cize povodny plan, dat dolu 4 kilecka je fuc . fakt mi treba dat viac 😠

mimikas
9. jan 2013

Ahojte kocky, tak sa k vam pridavam, ja som dnes na siedmom dni a aj sa mi celkom dari len mam strasne chute ale zatial som ich ovladla, zatial som este neschodla ale mam trosku lepsiu plet takze super. A vam sa uz podarilo schudnit.

lucka1987
9. jan 2013

@mimikas ahoj aj ja som dnes na 7 dni spolu s mm. akosa ti dari ? aj ja vidim zemny aj na pleti.. inak mam dolu asi takmer 2 kila dolu.. ale zacinala som strasne nafuknuta po silvestri.. takze realne som teraz stale na svojej vahe .
akurat mam pri pc mrkovvy perkelt 😀 poobede som si aj zacvicila, a ked smejko zaspi, tak vytiahnem steper a pri telke apson hodinku si pocvicim este.. minuly rok soms a dala na 90 dnovku a slo dolu za 75 dni 13 kil, ale teraz som chela vyskusat nieco ine...

lucka1987
9. jan 2013

baby ktore skoncili 28 cku.. kolk ste realne schudli na vahe a na cm ? a dodrziavali ste vsetko presne ?? lebo ja som dnes neodolala a dala som si jedneho cierneho princa 😠

mimikas
9. jan 2013

@lucka1987 mne sa darí zatiaľ dobre aj ked dnes som zjedla strašne veľa orechov lebo som mala chute. Reálne so dala len pol kila ale pleť je vyrazne lepšia, čo ma teší lebo po vianociach to bolo dosť zle. Mne by zišlo dať dole takých 10 kg tak si beriem s teba príklad z cvičenia.

syska90
9. jan 2013

no ja som nejak upadla, pondelok som porušila, boli sme s malým u doktorky, bol chorý, a tak sa mi to nejak vlečie do dnes. skúsim sa zajtra napojiť na to, čo som mala už v utorok,. . Inak, ja tu cviklu už pomaly ani vidieť nemôžem.. zdvíha sa mi už z toho žalúdok. týžden stále to isté.....

mimikas
10. jan 2013

Caute baby, tak sa som dnes na osmom dni a konecne nastala zmena a na ranajky mam jogust a na obed cestoviny, konecne budem bez cvikle aspon 2 dni 😀 , inak dnes som sa rano postavila na vahu a -1kg, sa strasne z toho tesim, konecne sa to pohlo dole aj s vahou, tak hadam to dotiahneme do uspesneho konca. Inak rozdiel na pleti je uz viditelny 😅 😅