Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@zgurkaa ja som po porode drzalôa 90 dvnoku, s tou som bola spokojna, ale nieco mi v nej chyba. toto sa mi zda celkom lepsie. tak uvidim. za 75 dni som dala dolu aj s cvicenim 13 poporodnych kil. tak som ostala na 53,5 kg a teraz som zas pocas roka nabrala, takze to musm dat dolu, uz len pre dobry pocit.
uz nech zacne druhy tyzden detoxu, lebo tieto sladke ranajky ma zabiju 😒
ahojte babz, ja mám dnes za sebou 5den prvého týždňam taj yvudáne čo z toho bude, ale zatiaľ sa držím 🙂 inak to jablko orechz med hrozienka mrkva, ma tiez zabijaju...
Ahojte kočky,
tak sa k vam snad zajtra pridam. Dufam že sa dobre zobudim a budem mať energy sa na to dať!! Už som min.rok vydržala skoro cely detox,par dni pred koncom ma zastihla smutna udalosť v rodine tak som to ukončila.
Ale citim že to zas potrebujem 😝 pribrala som nemožem sa na seba pozerať 😝
@zade a vodu pijes vlaznu? Ja pijem aj kavu, takze creva funguju dobre. 😉
@syska90 ja som dnes tiez 6. den, na bruchu citim ubytok, napriek tomu ze som viac nafuknuta a kg sli hore ako u mna na zaciatku detoxu stale 🙂
@martinka1981 pridaj, bude nas viac, budeme sa navzajom podporovat 😉
@zgurkaa tak som začala dnes 😉
inak teba si pamätam z prveho detoxu 😉 ja som držala v aprili. Inak som desne hladnaaa 😝 žaludok mam roztiahnuty po sviatkoch fuuj!!!
ahojte 🙂 ja som začala s mamou túto diétu dnes (čiže vlastne pondelok mám utorok... nedeľu mám pondelok :D) ale nič to 🙂 dúfam, že niečo schudnem 🙂 začínam zo 81kg 🙂 chcela by som do leta schudnúť na 70kg 🙂 minulý rok v januári som držala delenú stravu asi tak mesiac a zhodila som 7kg... to ja bežne... popri tomto detoxe chcem aj cvičiť tak uvidím ako to dopadne nakoľko ja kilá väčšinou zhadzujem dosť ľahko... len sa nesmiem prežierať :D a to ja robievam bežne... :D držte palce :D zatiaľ mám za sebou teda len prvé raňajky, no a musím povedať že najprv som bola skeptická čo sa týka tej mrkvi jablka a orechov, ale je to jednoducho úžasné jedlo 🙂))) aj brokolicu čo som si na dnes pripravila som včera chutnala a tiež sa mi zdala výborná 🙂 zvedavá som už len na tú cviklu :D :D
@manocka007 ahojky, tak vitaj 😉
cvikla je nahodou fajn,mne chuti,dokonca aj moja 2r ju včera jedla so mnou 😉
ahojte
tak som sa rozhodla, že idem so sebou čosi robiť, potrebujem 6-7 kíl dole...pri výške 161 mám59kíl 😝 😝 😝
musím si to tu naštudovať a prečítať čo najviac, a idem na to
ale uvítam nejaké vaše rady, čo robiť, čo nerobiť a tak.... 🙂
ja sa tesim zajtra zacinam druhy tyzden, konecne zmena v ranajkach a na obed kalerabove cestoviny 😝
@manocka007 drzim palce, staci sa na to nastavit a ide to
čaute aj ja som začala, som na 2 dni, a hned prisla kriza.cely den ma bolela hlava, dala som si struky na obed a za hodinu isli von, musela som vystupit z auta a hodit tyčku na asfalt :D potom som mala zimnicu, neviem ci ma nieco obchadza alebo čo. dala som si šlofika, teply čajik s medom, jogurt poobede od hladu a uz mi je fajn.tak hadam to uz prezijem...
@bzuco ja som na tom rovnako dokonca s vyššou vahou 😖
@dominika147 mna tiež bolela prvy krat hlava😝 piješ dosť tekutin,lebo treba vela piť.
Ja som mala tiež dnes krizu,dokonca ma drahy pozval na obed tak som mala mäso so zeleninou 😖 😖 hned druhy den detoxu 😀 ale možem ja zato že som začala akurat na moje narodky 😀
@dominika147 ahoj ja som dnes 7 den. spolu s mm sme v tom, taze sa podporujeme, on chodi na kamione, tak som mu nabalila jedla do dozy a naisala papieriky co a kedy 😀 mna hlava ebolela, denne pijem cca 3,5 litra..
viem, ze by sa to nemalo ale odvazila som sa a mam takmer 2 kila dolu.. a mm to iste. ppri tom vsak trochu cvicime a snazim sa mat co najviac pohybu.
@dominika147 mna hlava bolela 3 dni potom to preslo, zimnica moze byt tiez s cistenia organizmu, skus vydrzat 4 dni a malo by sa to zmenit. 🙂
@lucka1987 ja dnes tiez 8 den. Ja som sa tiez vazila, ale zatial mi zislo len to 1 kg co som za prvych sedem dni nabrala 😀
Ahojte kocky, tak sa k vam pridavam, ja som dnes na siedmom dni a aj sa mi celkom dari len mam strasne chute ale zatial som ich ovladla, zatial som este neschodla ale mam trosku lepsiu plet takze super. A vam sa uz podarilo schudnit.
@mimikas ahoj aj ja som dnes na 7 dni spolu s mm. akosa ti dari ? aj ja vidim zemny aj na pleti.. inak mam dolu asi takmer 2 kila dolu.. ale zacinala som strasne nafuknuta po silvestri.. takze realne som teraz stale na svojej vahe .
akurat mam pri pc mrkovvy perkelt 😀 poobede som si aj zacvicila, a ked smejko zaspi, tak vytiahnem steper a pri telke apson hodinku si pocvicim este.. minuly rok soms a dala na 90 dnovku a slo dolu za 75 dni 13 kil, ale teraz som chela vyskusat nieco ine...
baby ktore skoncili 28 cku.. kolk ste realne schudli na vahe a na cm ? a dodrziavali ste vsetko presne ?? lebo ja som dnes neodolala a dala som si jedneho cierneho princa 😠
no ja som nejak upadla, pondelok som porušila, boli sme s malým u doktorky, bol chorý, a tak sa mi to nejak vlečie do dnes. skúsim sa zajtra napojiť na to, čo som mala už v utorok,. . Inak, ja tu cviklu už pomaly ani vidieť nemôžem.. zdvíha sa mi už z toho žalúdok. týžden stále to isté.....
Caute baby, tak sa som dnes na osmom dni a konecne nastala zmena a na ranajky mam jogust a na obed cestoviny, konecne budem bez cvikle aspon 2 dni 😀 , inak dnes som sa rano postavila na vahu a -1kg, sa strasne z toho tesim, konecne sa to pohlo dole aj s vahou, tak hadam to dotiahneme do uspesneho konca. Inak rozdiel na pleti je uz viditelny 😅 😅

Ja zacinam zajtra znova detox, tak som zvedava 😉