icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

lucka1987
10. jan 2013

@mimikas ahoj super... to je fajn. ja so sa postavila a mam za tento tyzden takmer 3 kila uz dolu.. ale ako pisem. moje pociatocne vazenie bolo po silvestri, kedy som bola strasne nafuknuta a mala som nezvycajne vysoku vahu.. inak ak beriem do uvahy moju vahu pred silvestrom tak mam tiez kilo dolu... 😉
ja si dam dnes este mrkvu, lebo ju mam v chladnicke uz nastruhanu s jablkom od vcera a je mi luto to vyhodit.. potom to zamenim. to neberiem ako prusenie, len vymenim ranajky, sak to sa hadam moze... lebo je mi luto vyhodit, cele urobene ranaky, kedze su tam aj rechy aj hrozienka a tak no 😉

zgurkaa
10. jan 2013

@lucka1987 ja som po prvej 28-cke dala dole len -3,5 kg, cm neviem som sa zabudla predtym pomerat ale urcite isli dole, kedze som velkost zmenila o 2 cisla, z 38-ky na 34 🙂 😉

lucka1987
10. jan 2013

@zgurkaa jaj tak to su super cm.. 😵 ja teraz nosim 36 . takze ta 34 by vyhovovala.. 😉 k tomu aj cvicim a spevnujem, tak hadma to bude ono. na jar zas zahrada a stavba, takze tam schudnem a spevim aj keby cely den som len o slanine 😀

tinika
10. jan 2013

ahojte, tak konečne som troska postudovala knizku a mam par otazok ak mozem poprosit o rady:

kto moze jest zemiaky? lebo som čitala len ze niekto moze ale neviem kto. stači dodarzat tu tabulkku alebo este nejako riesit krvne skupiny? schodikova metoda je striedanie 28dnovky a semaforu? dobre to chapem? resp. v starsej verzii su krvne skupiny ako treti krok tak ako to je? a este ma zmiatlo, ja mam aj starsiuaj novsiu verziu knizky a tam su rozne recepty v tabulke ked porovnavam tie knizky. vdaka zatial

tinika
10. jan 2013

tu repu ste mali prvy tyzden 3x či ako? ze vam lezie krkom? ja ju nejak zvlast neoblubujem ale do boršču lubim

zgurkaa
11. jan 2013

@tinika zemiaky pri detoxe (28 dni) vobec nie su. Zemiaky su rozpisane len v krvnych skupinach, ja som nulka, ja by som vobec nemala zemiaky. po 28-cke nasleduje semafor, to je nieco ako delena strava a potom znova detox a az potom schodikova metoda, to je 5 dni delena strava 2 dni co chces. To ti posluzi na urdrzanie si vahy. 😉

tinika
11. jan 2013

@zgurkaa aha takze 28detox, semafor, detox a potom schodikova a tam sa strieda detox a a tie 5 dni delena a 2 dni čo chcem? a to uz na furt? dakde som čitala ze bud semafor alebo krvne skupina teda ak v semafore su zemiaky tak budme jest a hotovo? :D ja som Bcko

zgurkaa
11. jan 2013

@tinika delenu stravu si mozes upravit podla krvych skupin, to je len na tebe 😉

tinika
11. jan 2013

@zgurkaa vdaka ja asi začnem od buduceho tyzdna snad :D

martinka1981
11. jan 2013

@zgurkaa mysliš teda že by som sa po detoxe mala stravovať ešte podla semaforu (ja nepotrebujem dať vela dolu tak 4kg a možno aj viac by nebolo zleee) tak to sa mi asi s detoxom nepodari 😝 😖 hmm som myslela že dam detox a potom udržiavačku.

martinka1981
11. jan 2013

Inak mam teraz pri 160cm 61,4kg 😖 😖

zgurkaa
11. jan 2013

@martinka1981 to zavisi od toho kto ma kolko kg navyse. Ja som mala tiez len 4 kg a pomaly zisli, ja som zacala na vahe 61 kg a vyska 173 cm. Pred Vianocami som mala 55-56 kg, potom som nabrala na 58 kg, tak uvidim. 😉

martinka1981
11. jan 2013

@zgurkaa juuj však ale pri tvojej vyške ti ani netreba chudnuť 😉
ja som sa dočitala že moja idealna vaha by mala byť 53kg 😀 😀 😝 😝 takže mam čo robiť vidiiiiim 😎

zgurkaa
11. jan 2013

@martinka1981 a to kde si nasla tabulku na idealnu vahu? daj link, skusim pozriet aj aj 😉

martinka1981
11. jan 2013

@zgurkaa ja som googlila a tam niekde. Skusim najsť 😝 to boli všeliake vypočty ale jeden bol aj vyška minus 110 a mala by vyjsť idealna vaha. Čo mne aj vychadza ale tebe by to vyšlo 63 😀 😀 😝 😝

martinka1981
11. jan 2013

@zgurkaa
http://www.radsvetla.inky.sk/novic/zdravetelo.htm

popozeraj su tam všelijake vypočty 😉

zgurkaa
11. jan 2013

dakujeeeeeeeeem 😉

lucka1987
11. jan 2013

@martinka1981 ahoj ja mam 164 neviem presne a mam 57 kil ale na jar som mala 53,5 a vtedy som sa citila super. takze to je moj ciel. dnes som 8 ci 9 den detoxu a drzim ho spolu s mm, aj ked ten to ma tazsie lebo chodi do EU na kamione, ale paradoxne mm dal dolu uz 3 kila + nejake drobne a dodrziava podctivo.. ja som sa dopracovala len na svoju vahu spred sviatkov, lebo na sviatky som sa akosi nafukla 😠 dnes uz 5 den cvicim hodinu denne cca 100 sklapaciek, nejake vúady vpred, drepy, 10 min an stepery, rotana.. to ked maly mi na obed zaspi.. lebo mi nejde len o schudnutie ako minuly rok, ale aj aby som mala trosku postavu

mimikas
11. jan 2013

ahojte, dnes 9 den a strasna kriza ma chyta, neako nestiham varit, maly je chory takze neviem ako dlho to vydrzim plus zajtra ma aj oslavu 1. narodenin, ale hadam od pondelka nabehnem na normalny rezim.

martinka1981
11. jan 2013

@lucka1987 ja už keby som mala 57 by bolo super,to som mala pred prvym porodom,ale asi super by bolo okolo 55 😝 na cvičenie som leniva 😔 proste mam z toho nervy ked aj drahy do mna huči že mam sadnuť na stacionar 😖 ja viem že by som mala ale..... 😔
tiež mam strašnu krizu,tak by som si dala pečivo,chlieb a čokynuuuu(tu som si dnes dala kuštik 72% ) 🤐 🤐

martinka1981
11. jan 2013

@mimikas skore uzdravenie malemu,ani oslavu si neužije ☹

lucka1987
11. jan 2013

@martinka1981 mna zas cvicenie nabija. najhorsie je zacat.. teraz mam za sebou dalsich 100 " sklapaciek" a nejake posilnovacie cviky a take 15 minutove cvicenie k tomu. samozrejme som zacala cvicit, az ked som ohrnula velky kus snehu pod auto, chodnik pred bytovkou, navarila zajtra pre mm , poprala, uspala krpca, zmyla podlahy a take.. takze tiez nemam nejako casu, teda nevedela som si ho najst, a ked som mala vsetky povinnosti za sebou bola som rada, ze som si lahla, ale teraz si necham aspon hodku denne na toto a je to lepsie.. pred otehotnenim som vzdy hodinu denne aktivne behavala, aj ked somv praci manualne pracovala vacsinou 12 hod denne..
oo sa telo nastavi potom na urcity standard co sa tyka pohybu a potom si to vyzaduje doslova ako drogu.. ked som si nesla zabehat, lebo prsalo tak som bola ako pes nervozna 😀

lucka1987
11. jan 2013

@martinka1981 ako kila ako take mi nevadia. vadia mi centimetre.. od jari som nabrala na zadku a stehnach najma. 😠

martinka1981
11. jan 2013

@lucka1987 však toto,povinnosti doma je vela a ked mala spi tak robim papiere do firmy 😝 a to každy den 😖 a presne ako pišeš som rada ked mam večer klud a sadnem k telke 😝 ach jaaaaj. Mne vadi velke brucho,stehna a zadok. klasika ženske partie.
kondičku mam nulovu 😝 spravim 10 brušakov na lavičke a mam svalovku na tyžden 😝

lucka1987
11. jan 2013

@martinka1981 😀 😀 aj to som uz zazila.. ale ono ked sa raz zacne, tak uz to pojde.. ale kukam, zas mas dve tedi a po sebe a akurat v takom veku, ked zaj si rada, ze si, takze niet sa ti co cudovat. mne drobec dobre spinka na obed aj 3 hodiny to si pocvicim ak stiham, a aj vecer. mm je stale na cestach v EU , a tak si vyplnam zvysny cas.. akurat mimo zimi je viac prace na zahradke a na pozemku a okolo chaty a tak.

dadika1977
12. jan 2013

Hlasim sa do klubu dieuky. ;) Tak my sme sa na to dali so sestrou spolu. Dnes sme piaty den detoxu a zatial si to velmi pochvalujem. Predtym sme drzali Dukanovu, ale to je masaker. Dlho sme nevydrzali. Baby jedna otazka - kazda tu pisete, ze chcete schudnut 5,6 kg ale ja potrebujem schudnut 17 kg !!! Myslite, ze sa mi to s touto metodou podari ?

martinka1981
12. jan 2013

Baby ja mam dnes desnuuuu krizu. všetko by som zjedla čo vidim 🤐 🤐 aj som trošku zhrešila ale malinko som sa snažila,ale nedalo sa 😖 😖 snad zajtra bude lepšie 😖

martinka1981
12. jan 2013

@dadika1977 podari 😉 ked pojdeš podla knihy detox-semafor-detox-udržiavačka 😕 snad som to dobre napisala 😎

dadika1977
12. jan 2013

@martinka1981 Dobre si to napisala, chapem. Tak dufam, ze mas pravdu. Tentokrat som odhodlana, uz len vydrzat.

avanka
13. jan 2013

@dadika1977 ja som schudla spolu 13 kil od maja do juna a od septembra do oktobra a medzitym som normalne jedla, nesla som na ziadnu schodikovu metodu...
zajtra zacinam znova, chcem si dat 2-tyzdnovku, chcem ist dolu este tak 4 kila