icon

Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012

mucilienka
9. dec 2011

Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...

daqa4216
4. mar 2013

na povzbudenie vsetkym babam drziacim detox. dnes som sa merala po 28 dnoch. dodrziavala som presne rozpis bez prehreskov, pila som cca 3,5 l vlaznej citronovej vody. Oplati sa vydrzat

hmotnost -6,5 kg,
obvod nad pupkom - 7 cm,
pod pupkom - 11 cm,
boky - 6 cm,
obvod stehna -6 cm

tamichloe
4. mar 2013

@janqua86 ja som po detoxee pribrala vsetko....

janedoe
5. mar 2013

@janqua86 ja som zacala priberat asi po pol roku (ved vianoce :D) a s racionalnou stravou som to moc neprehanala. Snazila som sa vyberat si jedla, na ktore som mala chut a na veceru som jedla salaty a pod a sem tam som supla aj "upravene" jedla zo semaforu, ale nedrzala som to dako striktne. Pribrala som vsak cca 2 kila. Tak som zase supla detox, nech si zase upravim stravovanie. Teraz som na vahe moc neschudla, lebo som ho drzala na dakych 75% ale cm isli dole a aj tie 2 kila, co som nabrala. Ale tak v pohode sa uz 9 mesiacov drzim cca rovnakej vahe (predtym 63 kilo, teraz 53 😉 )

boka79
5. mar 2013

ahojte baby, mam otazku, zacala som vcera s detoxom a je mi dost zle od zaludka, ppozna to niektora? v knihe sa pise bolesti hlavy, hnacka, ale mne je zle, ze ani chut jest nemam. diky

boka79
5. mar 2013

@renca99 ahoj vyskusalasom s tym sojovym a nie je to az take zle, musim si dat medzi chodom a kavou nejaku pauzu? lebo ja zvyknem poobede pit kavu..nenasla som to v knihe. Mas uz detox za sebou? ako sa ti podarilozhodit, ked sa smiem opytat?

daniette
5. mar 2013

@boka79 Ahoj, ja som si medzi jedlom a kávou nedávala žiadnu pauzu. Písala som ti do IP.

isabel11163
5. mar 2013

@boka79 neješ náhodou málo ? počula som, že kočkám býva zle najmä vtedy keď málo papajú.. neboj sa poriadne najesť ona sama v knihe píše že čím viac zješ tým pôjde to chudnutie lepšie. keď sa ti zdá na obed jedna porcia moc tak si to skús rozdeliť na 2 krát prvú zješ na obed a druhú tak po 2 hodinkách.. zo začiatku som sa bála poriadne najesť ale teraz nemám problém :D

boka79
5. mar 2013

@isabel11163
praveze jem dost, rano tak, ze som uplne najedena a na obed som zjedla celu porciu, az sa mi uz ani nechcelo jest, ani hladna nie som , ty ako pokracujes?

isabel11163
5. mar 2013

tak potom netuším v čom je problém možno to je preto ako sa ti očisťuje organizmus kým si zvykne na túto stravu..ja mám napr od malička atopický exém a na začiatku detoxu som ho mala úplne hrozný..teraz sa to zlepšuje tak isto vyrážky po tvári nikdy som nemala problém a teraz som bola ako trielko na zemiaky 🙂 ale aj to je už fajn.. človek aspoň vidí že sa čistí 🙂 inak pokračujem fajn som hrozne spokojná kilečká idú pomaly dole.. inak po včerajšku brutal svalovka dnes som sa ju snažila rozcvičiť ale akosi nepomohlo 🙂

bzuco
5. mar 2013

ahojte
kde na nete sa da najst viac receptov a rozpis jedal na jednotlive dni?
pozerala som na stranke lahkechudnutie.sk, no tam toho nie je nejako vela
hlavne ten detox by som potrebovala co najviac rozpisat, citim, ze by mi pomohol...nielen co sa tyka vahy, ale aj zlepsenia stavu pleti a celkovo nadopovat sa energiou
dakujem

ankalv1
6. mar 2013

@bzuco knihu Najedzte sa do štíhlosti si vieš stiahnuť aj z uložto

kamilkak
6. mar 2013

to je pre bzuco

kamilkak
8. mar 2013

všetky vás zdravím. sľúbila som,že napíšem,ako sa mi darí .No nepriberám a to je skvelé 🙂 možem povedať,že to ide po troške stále dolu 😉 pekný deň vám želám kočky a držte sa

michaelamia1902
8. mar 2013

ahojte dievcata prosim vas o radu som tehotna a telo mi zadrzuje vela vody kamoska mi radila skusit stravu podla macingovej len neviem ci je to pre mna vhodne, ale urcite by som rada ocistila organizmus - ziadne chdnutie len zmena stravy a hlavne zaradila do jedalnicka aj zdrave jedla lebo takto ked mi klesne cukor tak automaticky siahnem po skadkostiach.
dakujem za rady 🙂

isabel11163
8. mar 2013

@michaelamia1902 Ahoj môžeš to papať aj keď si tehotná.. práve že je to lepšia strava ako klasická... držím palčeky 🙂

michaelamia1902
10. mar 2013

@isabel11163 dakujem za odpoved vyskusam mozno zo nebudem tak striktne dodrziavat ved uvidim hlavne sa chcem trochu odvodnit som zaliata ako balon

zgurkaa
17. mar 2013

@isabel11163 ako pokracujes?

isabel11163
17. mar 2013

@zgurkaa Ahoj parádne v stredu končím a idem na semafor už sa teším na ryžu 🙂 🙂 a tebe to ako ide ?

zgurkaa
17. mar 2013

@isabel11163 ja sa uz stravujem podla schodkovej metody 5+2, celkom v pohode, aj ked niekedy neviem co si navarit na dalsi den 😉 lepsi bol ten rozpis 🙂 daj vediet v stredu ako si dopadla, kolko zislo z vahy a z cm.

isabel11163
18. mar 2013

a aké si mala výsledky po detoxe a na akej váhe si začínala ak sa môžem opýtať.. jasné v stredu napíšem ako som dopadla 🙂

isabel11163
20. mar 2013

@zgurkaa Ahoj tak dnes som skončila 28 dňový detox.. z váhy som šla dole 5 kg, v páse 9 cm, cez boky 5 cm, cez prsia 4 cm, zo stehien 3 cm,z rúk 4 cm.. zajtra idem na semafor tak som zvedavá.. dúfam že aj pri ňom budem chudnúť

zgurkaa
21. mar 2013

@isabel11163 Super a na akej vahe si zacinala, ja 61 kg a islo to na 55-56 kg

boka79
21. mar 2013

@isabel11163

ahoj, ako citam, mas krasny vysledok, nas caka tiez uz iba tyzdne a styri dni, tak uvidime, ako to dopadne. Normalne ma to zacalo bavit

boka79
21. mar 2013

ahojte, baby, ktore krvne skupiny mozu kavu? neviem to tak na rychlo najst. Dakujem

zgurkaa
22. mar 2013

@boka79 nula urcite nemoze a myslim ze ani B-cko ale to som si nie na 100% ista 😉

martinka1981
22. mar 2013

@boka79 Ačko a asi aj AB

simona26
26. mar 2013

dievčatá poradte - včera som zahájila 28-dnový detox a neviem ako je to s pitím kávy. Dočítala som sa, že krvna skupina B ju nemôže vôbec - odporúčanie je nahradiť CARO-m, čo je v poriadku. CARO mi chutí 🙂 Ale môžem ho piť aj počas tých 28 dní alebo vôbec nie?Dakujem 🙂

martinka1981
26. mar 2013

@simona26 ja som Ačko a kavu možem a pila som aj počas detoxu 2x denne 😉
takže si myslim že možeš,aj ked možno sa vyjadria väčšie odborničky ako ja 😉

kamilkak
27. mar 2013

@martinka1981 - aj ja som pila kavu 2x denne a som 0