Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
no baby, akurat som si dala obed a veru neslo mi to dole krkom vobec, zjedla som, ale nie vsetko, ale veru najedena som 🙂
@mirka1986 a co si mala ? uz som zabudla co je prvy den 🙂 Inak v tej knizke mas rozpisane kazde to jedlo,cim ho ochutit a tak,neviem ci vies..lebo ked je napisane ze cviklovy salat,tak som myslela,ze len cista uvarena cvikla a ked som kukla na recept v knizke,tak tam bol hrasok,mrkva,kysla uhorka,vajicko....a hned to inak chutilo.. 🙂 mrkvu som si napriklad robila s rozmarinom a a taketo dobre dochutenie urobi vela 😉
@mirka1986 a este nezabudni ze cim viac zjes,tym to rychlejsie pojde dole 😉 neber to ako ze ta buzerujem,ale ja aj muzovi som to takto musela,lebo on niekedy nechcel dojest,ale to telo potrebuje co najviac vitaminu dostat z tejto stravy 😉 clovek ma v sebe tak nejak zakodovane,ze ma nutkanie uberat si porcie a potom si mysli ze to rychlejsie pojde,ale opak je pravdou...mne inak uz teraz po troch tyzdnoch niektore jedla idu hore krkom,ale da sa to 🙂 Inak k tej cvikle...ja som si ju aj ochutila trosku octu,sol a stipku cukru a potom som pridala ten hrasok atd,velmi mi to chutilo
@veverina mala som brokolicu 😝 a praveze som si to dochutila-s rozmarinom, ale nechutilo mi to, este ked mi vonalo pecene mäsko, kapusta a knedla, co som varila muzovi a detom... ale ovladla som sa a jedla poslusne brokolicku... na vecer mam salat z repy, tak dufam, ze to bude lepsie 😅
@mirka1986 a aj si si cesnacik oprazila na olivovom oleji a pridala tam ? A syr mozes tiez riadne nastruhat na vrch 🙂 ani mne brokolica nechuti a mm ju zas lubi 🙂 No a nie ze padne cely sacok tych mandli 😀
Fu ale to mas tazke,ked muzovi musis ine varit,to je neprijemne nuchat to tam 😀 moj aj keby do toho nesiel,tak on chodi v robote na obed,tak by som mu nevyvarala 🙂
@kathrin17
@mirka1986 baby,to je len sila zvyku 😀 my sme si s mm povedali ze v koncentraku aj travu jedli,my sme na tom este dobre..blbe prirovnanie ale tak je.Ja som napriklad nemohla do seba prve dni dostat tie ranajky,mne az na vracanie bolo,ja som do vtedy sama klobaska,tlacenka,parky na rano 😝 a poviem vam,ze asi po troch dnoch som si normalne tie ranajky vychutnala a teraz sa na ne tesiim,fakt..telo sa prepne 😀
Ahojte baby. Ja som zacala tento detox 21.2. Po dvoch dnoch ma brutal rozbolela hlava, nastastie to po 3 dnoch preslo, asi sa uz telo zbavovalo toxinov. Vcera som zacala druhy tyzden ale zial neschudla som zatial, ale pribrala 1 kg. Nerobim to sice kvoli vahe, ale taky ubytok 2-3 kg by ma potesil 🙂 Zacala som s 59 kg (vyska 174 cm) a teraz mam 60 kg ☹ Zatial som odhodlana pokracovat, kedze sa citim lepsie. Dnes mam na obed cestoviny s kalerabom tak sa tesim 🙂
@veverina ja si myslím, že práve kvôli tomu oleju vymyslela tie fašírky, pretože na každej strane, pri každom recepte pripomína, aby sme sa nebáli olivového oleja, že nemusíme šetriť, lebo pomáha odbúravať podkožný tuk 😉
Inak, aj ja sa idem učiť korčuľovať, už som si kúpila korčule 😉 Ale nemám s kým, ty to máš dobré, že môžeš chodiť s mužom a ešte k tomu aj s babami, môžeš sa pridŕžať kočíka 🙂 Tak sa zatiaľ korčuľujem po dobe a naháňam malú, bojím sa ísť von trapošiť 😝 A okrem toho, sú na ceste kamienky a dnes od rána sneží, tak budem musieť ešte počkať.
Inak, tá Tonka nás chce zabiť? 2 týždne sa mi scvrkáva žalúdok a teraz si ho mám roztiahnuť? To je aký obed, že zeleninová polievka + struky + cviklový šalát 😅 Veď len z tej polievky budem najedená. No ale uvarila som si aj trošku strukov a aj cviklu, šalát z nej nebudem robiť, zjem možno štvrťku, aby sa nepovedalo. Ale prvé 2 týždne som striktne dodržiavala, tak snáď to bude ok.
@veverina, včera si mala na večeru bielka s bryndzou?
uz mam za sebou aj tie fazulove struky 🙂 a uz sa tesim na jogurt a na veceru 😉
@mirka1986 ja som absolutne nezvladla tie lusky, strasne ma z toho napinalo, ale bolo to asi tym, ze som tam prehnala tu skoricu, uz si ju tam viac nedam, lebo by to zo mna okamzite vyslo von....
@emanka vypila som doobedu, ale ja potom podstatne menej pijem, kym sa dostanem z prace domov a tak.....takze do vecera som ani to nakazane mnozstvo nezvladla....dnes sa musim posnazit...
Inak desne sa mi toci hlava okamzite po najedeni a riadne ma prehanalo vcera, dnes uz je trosku lepsie, asi som riadne znecistena, ked to tak musi lietat 😀 strasne so mnou
@kathrin17 ja si do tých strukov tiež nedávam škoricu, nechutí mi to tak. Dávam si rozmarín....dnes, keď som ho dala na tú cibuľu, tak mi to smrdelo ako kadidlo na pohrebe 😅
Ja som sa tiež dosť čistila, hneď prvú noc som sa fest potila....to aj píše v knihe, že prvé dni sa môžeme potiť.
A preháňalo ma dosť až druhý týždeň, to som pondelok ani von nemohla ísť.
do strukov som si dala skoricu len raz ako si mi to neslo dole krkom.
Mam otazku. Ak mi vecer nechuti jest (nie som hladna, co sa dost cudujem 😀 ) mozem vynechat veceru?
A este jedna otazky jete v pravidelnom case, kazdy den? Diky
@emanka nie ja tam nemam pisane ziadne bielka s bryndzou v tom rozpise 😨 Inak baby mam dnes depku nejak z toho,dala by som si nieco normalne,nejake kolace a normalny obed 😢 Ja som si dnes k luskom dala kupenu cviklu 😅 nemala som cerstvu a tu v obchode nepredavaju 😔 ale nebola to taka zavarana v skle,ale v sacku 😕 mm ju minule v Bille kupil....snad sa nic nestane...no a tie jahle nemam,co sa stane ked si dam ovsene vlocky? To je velky rozdiel ?????? A cuketu odmietam zajtra jest,ta mi nechutii,tak si dam len tu zeleninovu polievku co pise,aj na obed aj veceru...ja viem uz zacinam menit,ale aj tak chudnem
@zgurkaa ja nejedávam pravidelne v tom istom čase, len približne. Cez týždeň raňajkujem o ôsmej a cez víkend spím dlho, tak aj o desiatej - jedenástej. A zvyšok, keď som hladná.
Nemala by si vynechávať žiadne jedlo, aj keď necítiš hlad. Ja tiež niekedy nie som hladná večer, ale dám si aspoň trochu, alebo až neskôr, o deviatej. Spávať chodím neskoro, takže v pohode.
@veverina ja som dnes cviklu vôbec nejedla, nemohla som sa prinútiť. Ale uvarená je. A zajtra asi tiež ju nezjem, mám jej plné zuby a vôbec mi nechutí. Ahaaa, ty píšeš o cukete 😅 Ja som ju dnes nedala do polievky, u nás nemali a nechcelo sa mi ísť autom, boli zlé cesty (sneh).
Ani pšeno a ani pohánkové vločky nemám 😒 Takže zajtra si dám na raňajky to, čo dnes a pšeno potom, keď kúpim.
baby tie bielka su mnamka pre mna 😝 ja som nezvladla tie pohankove vlocky 🙂

@kathrin17 Ano to je uplne normalne,cistis sa 🙂 same to prejde..