Chudneme podľa Antónie Macingovej - január 2012
Ahojte maminky, nemaminky! Hladam "partacky" ku sebe - chcem sa po dvoch tehotenstvach konecne spamatat a dostat do formy - hladam partacky, ktore by zacali spolu so mnou papat do stihlosti s Antoniou Macingovou...
@katussska24 priznam sa brusko sa mi oddulo na 4. Den ked som na veceru zjedla detoxikacne jahnacie masko 🙂
Bola som pozvana do dost drahej restiky s kolegynkami, tak som si dala a naduvanie preslo;)
Onak som nemala ziadne zhresenia okrem zase dnesneho obedu:( po vcerajsej cukine mi bolo brutal zle a do obeda.. Ledva som zjedla ranajky.. Tak som si na obed dala trochu ciny - ryza , zeleninka a trochu tuniaka..zial na veceru dojedam nie brokolicu ale po priatelovi fazulu s vajkom...iak som zhodila za par dni zrovna po tom jahnacom🙂 takmer kilo a aj nejaky cm v pase... Takze sa pokusim pokracovat, len dufam, ze mi uz nebude zle...
@veverka24 hej, netreba to vzdavat. ja idem mat skor jedalnicek inspirovany detoxom...ale musim zacat, uff....
tak ja zacinam nanovo a pekne poctivo zajtra...salat v chladnicke, mrkva ajablka cakaju, len olivovy olej musim zajtra skocit kupit +brokoli
@veverina @olalka @martinka1981 baby ako zijete rok a pol po detoxe? ja som si citala tie prispevky v uvode, aj ja co som pisala...normalne nostalgia, ...az ma to motivovalo 😀 ja od zajtra startujem zas ! 😀 snad zase neotehotniem po detoxe 😀 😀 😀
@katussska24 no čo ti budem hovoriť, tiež som otehotnela 😀 takže baby pozor na macingovú 😀
ale tehotenstvo mi prospelo, mám oveľa menej kg ako v časoch detoxu 😉
@katussska24
@olalka baby nestraste s tym tehu 😀 vsak ja mam uz "odrastene" deti 😀😀😀
Inak sa mam relativne dobre. Vaha okolo 59 co neni ideal ale da sa 😉
@olalka haha, no ja taktiez 😀 ale tak aj som chcela otehotniet, asi to bude aj tym 😀 a nechce sa ti uz ist na detox?ja som sa rozhodla, kvoli vitaminom hlavne a celkovej detoxikacii, troska sa nadopovat 🙂
@martinka1981 pod detoxovat zhodis na ideal 🙂 ja som mala po detoxe 56kg, dnes 55kg a zerem hrozne (vcera som sama zjedla 300g cokoladu, len tak vecer pri telke.... 😝 ). ako kazdy ma chvali, ze jak som schudla, ja som spokojna,a le ved dake 2-3kg mozu ist este dole 😎 ja hlavne potrebujem cvicit....no a moje brusko mi ostalo hrozne, zial... ☹ mala som obrovske brucho, pribrala som 30kg a tie boli do 3mes po porode dole, takze to moja koza nezvladla a vyzera to ako brucho netvora co mi ostalo...zacala som chodit na radiofrekvenciu,a le znama sestricka mi povedala, ze to je na malu plastiku, ale ked chcem este druhe babo, tak radsej potom.... 😒 normalne mi koza ostava visiet, zleee...
@katussska24 zrovna som včera dostala menzes 😀 ale uvažovala som že dam aspon neaku stravu od nej.
fiii tak bruško dostalo zabrať ☹ no dufam že to neako vyriešiš....našťastie dnes už možnosti su 😉
Ako sa ma Karinka?? 🙂
@martinka1981 Karinka sa ma super, lozime, sedi prave pod mojimi nohami a trha stare faktury a notes 🙂
a brusko...ved uvidime. ja by som tu kozu aradsej strihla uz teraz, ale zbytocne potom urobim sancu striam pri dalsom tehu. teraz nemam ani jednu, to je na tom smiesne 😀 😀 😀 no svagrine sa to brusko-koza-stahovalo 3roky....ale tak ani nic extra preto nerobila...tak mozno to este pojde...ale zas do 3r ja budem urcite tehotna 2.x 😀 😀 😀
@katussska24 ja som tiez chcela este babo 🙂 a zatial plne kojim, takze detox nehrozi. a malinka ma ekzem, tak si sakra musim davat pozor na stravu ☹ ale potom to este urcite dam, niektore jedla varim dodnes 🙂
@veverka24 este k tomu nafuknutemu brusku: Druhý týždeň je v porovnaní s prvým pestrejší. Obsahuje viac sacharidov a bielkovín. Môže sa stať, že u vás bude pretrvávať pocit nafúknutého bruška. Tento stav je prechodný. Predchádzajúcim spôsobom stravovania likvidujete tráviace baktérie. A keďže ich obsah je minimálny, musíte byť trpezliví a počkať si na ich prirodzené vytvorenie. Odporúčam zvýšiť prísun probiotickej kultúry. Jej najvhodnejším zdrojom je kyslá kapusta (alebo šťava z kyslej kapusty).
@olalka ja tiez este kojim, ale tak uz nie tak casto, kedze uz aj papame...a derox si dam taky light aj z toho dovodu
Držím vlastne stravu podľa pani Antónie už tretí týždeň a ešte som neschudla ani deko a neubudol mi ani centimeter z objemu.
@aristokraisy a z akej vahy a vysky chudnes? Ja som zacala chudnut az vo 4. tyzdni 😉
z výšky 170 cm a váhy 66kg
Baby, ja drzim detox 5 dni, prve dva dni celkom v poho, len vecer som bola hladna, ale zapila som to ... ale vcera a hlavne dnes, tj 5ty den, som uz uplne slaba, hrozne ma bolela hlava (musela som si dat tabletku) citim taku pachut zo zaludka .. som na materskej, staram sa o troch chlapov (vratane mm) , tj sa nezastavim od rana do vecera ... je mozne, ze je to prilis malo kalorii na denny vydaj, alebo co? Priznam sa, ze obrovske porcie nejem, lebo to sa neda ... take primerane, ale predsa, je to len zelenina ... Podotykam, ze predtym som jedla velmi racionalne, takze telo je zvyknute na zdrave jedla ... detox si davam kvoli zdraviu a chcem zhodit 7 kilo, ak sa podari .. Mala tieto stavy niektora z vas?
keby niekto chcel https://www.modrykonik.sk/market/knihy/2ewc/ant...
@wild_child Mňa tiež hrozne bolela hlava...tak mi v nej trešťalo ako nikdy v živote, snažila som sa to dodržovať na 100% a nepila som kávu, tak ja som to mala z toho...dala som si kávičku so sójovým mliekom a už je mi lepšie...tak neviem, tiež som sa cítila slabá, mne tá káva veľmi pomohla a veľa vody s citrónom
@wild_child Hlava bolela aj mna asi 3-4 dni, vydrz to prejde a potom uz bude lepsie. Drzim palce. 😉
@yvanielka ja vodu s citronom nemozem ani citit ... jedine studenu, nie prevarenu ... 🙂 uz to je lepsie, pokracujem 3 tyzden a citim sa super ... trosku som ju porusila so sushi, ale to je tiez dieta :D
ahojte, necitam vsetkych 95 stran, snad nebudem uplne mimo, nema niekto nahodou knihu s CD? ja som si knihu kupila, ale bola uz len s pexesom 🙂))... nenapalite, neposlete? vdakaaaaaaaaaaaaaa.
ahojte mozem sa pridat ? ja Macingovu skusam uz ani nevie kolkaty krat a vzdy vydrzim len tyzden ☹ ☹ , pomozete mi prekonat ten dalsi tyzden ? aby som vydrzala , potrebujem schudnut aspon 5 kil do decembra ,lebo idem na kontrolu k diabetologičke , celkovo musim dat dole aspon 30 kil . teraz mam 110 , ale neviem to presne , sa od strachu radsej nevazim . Vopred dakujem za podporu
ahojte, som teraz v 9. dni a vobec som nic neschudla :( ani z objemu, ani na vahe... dodrziavam to vazne presne, len toho jem na objem dost, ale ved to sa vraj moze.... mam cakat ze sa to este rozbehne alebo su proste typy ludi, ktorym to vobec nefunguje? lebo citam kolko tu kazda schudla a ja proste nic... jeden jediny krat som drala dietu, bolo to pred tristvrte rokom, aj to len asi tyzden :(.. .ach jaj.. .ma niektora z vas podobnu skusenost? dakujem 🙂
Baby, ak vam mozem doporucit, lepsia diskusia, kde neustale niekto reaguje na prispevky je na facebooku pod nazvom Zhubnete jednou provzdy aneb detoxikacni kura 28 dni!! Antonia Macingova
zdravim vsetky zenicky,po narocnych sviatkoch dnes zacinam detox dufam, ze to vydrzim,pekny den
Ahojte baby ,aj ja sa chystám chudnúť ,kúpila som si tú vychvalovanú knižku od Macingovej ,takže uvidím ako to bude so mnou vyzerať 🙂 držte mi moooc veľa palce , dúfam že niečo zhodím 😀

@susanax
@veverka24 dievcata a teraz moje vyznanie. so svokrou nam bolo dobre, az moc, ona mi varila...a ja so totalne zlyhala...neosupana cvikla si hovie v chladnicke a ja sa neviem nastartovat ☹ no ale vstavam a idem znova nato, ale ako s apoznam, potrebujem komplet lan na papieri, aj cvicenie, lebo okrem konikov a prechadzok a sem tam balet nemam pohyb...a chce to nieco "drastickejsie" 😀