Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@babulka82 uplne som zrušila pečivo . vela vody , vajička, cottage , ryby , lahke jedla ... možno to nebolo spravne,ale moje telo štrajkovalo a musela som byt dlhsie na vode a lahkom jedle . No a malo cukru,to my vlastne prestalo chutit tiez, cokolady a somariny ma prestali lakat , kava s troškou cukru , nie ako kedysi
No..zatial sa nefotim, ale zato potim a kvalitne 😀 dokoncila som level 1 v 3Odnovom programe (mala som 2 dnovu pauzu, lebo skratka moje svaly nespolupracovali) a dnes som zacala level 2..ale akosi som poriadne nestihala 😒 asi potrebujem par dni na zapracovanie..snad sa to podda..Ale vravim, pot zo mna ide fajn, mam pocit, ze za tych necelych 30 min dam zo seba viac nez za 45min beh 🙂 Tak drzte palce, nech nepolavim 😀
@lubaska21 wau super, s jill aj ja sa chystam cvicit, len sa neviem odhodlat
Ja som dnes vytiahla bike,ale radšej dám miesto toho 2x Jilian alebo pridám svihalo ,lebo akurát mi šli lytka odletieť ...
Len si baby davajte pozor na to,aby vam to cvicenie nezapricinilo ze sa vam zvacsia nohy-lytka a stehna.Ja s Jill cvicievam vyse roka ale teda ten narast tam je vidiet z coho nie som nadsena a uz mi to aj okolie vravi.Vcera mi manzel povedal ze ake mam zvacsene lytka -a to teda moj ciel rozhodne nebol,prave naopak.Poznam par zien,ktore sa tiez s nadsenim pustili do cvicenia a potom sa dostavil tento nezelany efekt.
@denisocka a cestoviny do polievky jes,či dake zdravé?
Mne osobne nechýba chlieb,obcas si dam sladke a pečivo,sladkeho sa neviem vzdať. Ale mám rada polievky a bez cestoviny mi to nechuti
@kalerabik1 Ja som dosiahla 3 mesačným cvičením tiež hrubšie lýtka z čoho som na nervy,kedže ich mám hrubé aj bez toho.Chcela som spevniť zadok,vnút.stehná a zoštíhliť lýtka.Zadku a vnút.stehien sa mi akosi nedarí spevniť podľa mojej predstavy.
@petruska1212 ked su v polievke,tak samozrejme zjem 🙂 a ked,tak si kupujem grahamove , ked si robim cestoviny s tuniakom . zas o vzduchu žiť nedokažem
@katusiatenko ak chceš schudnút- resp. spevniť zadok a stehna - drepy a výpady sú top. Ak chvičís Jill super - sprav si navyše jeden deň drepy a ďalší výpady. Drepy rob na série - najpr nohy pri sebe, potom na šírku ramien a potom široké. Tak isto aj výpady - dopredu, dozadu, doboku (pozor na kolena) - určite uvidíš výsledky.
@katusiatenko No to chapem,ze si z toho na nervy,lebo aj ja som sa toho najprv zlakla,lebo som to vobec necakala...A potom kukam,ze nejako su mi uzke nohavice v oblasti lytok :D Ja som uplne prestala posilnovat nohy aj zadok.Snazim sa skorej venovat rychlej chodzi a behu.Brucho cvicim,lebo po tehotenstve to je fajn stale posilnovat.Niekde som sa docitala,ze strecing a take natahovanie pomaha zostihlit take svalnate lytka a stehna-ze sa akokeby ten sval natiahne a potom to nie je az tak vidno a sa to znormalizuje.Tak sa snazim kazdy den troska ponatahovat a aspon 5minut strecingujem :P
cavte baby, opat sa hlasim, tak pridavam moj maly uspech... za 3mes cvicenia s jill (6t shred a 8t rappid - kazdy jeden level rappid som cvicila 2tyzdne) su moje vysledky taketo:
vaha -4,5kg, prsia -9,5cm, pas -5,5cm, boky -4cm, stehno -3cm, ruky -1cm, ja som spokojna, ale stale to neni ono a idem dalej, stale viac a viac ma to bavi 🙂 tak neskor sa opat ozvem 🙂 drzim palce vsetkym cvicitelkam, aby vas neopustala huzevnatost a odhodlanie a najma vytrvalost ;)
Zeny, ked mate menstruaciu cvicite jill alebo vynechávate? Ja som dnes dostala a predstava ze s tymi bolestami ju mam odcvicit...ooh ☹ ☹
@mariamaria88 ja som začala brať HAK odkedy som začala cvičiť,m menzes v kuse 2tyz.a cvicim
@sarah024 najdes to urcite, ak nie, napis a pomozem ;) a rappid ja za sea odporucam, je ovela lepsi ako shred, hoc shredom je dobre zacat, pokial s cvicenim len zacinas, pri nom sa "zahrejes" a rappid je narocnejsi ale ovela rychlejsie ti ta pol hodka zbehne...mne sa naj svicil z rappid level 1 a 4, a tieto dva teraz planujem kazdy tyzden obmienat, uvidim, co to spravi... ostatne programy od jill nejak ani neskusam, lebo mne ta pol hodka denne maximalne vyhovuje, viac by som asi nestihala, resp. bol by to vacsi stres, tak drzim palce ;)
@mariamaria88 ja som mala pred mesiacom prvy krat kramy po porode a zacali v piatok, este som zacvicila (sobotu/nedelu necivicim) a v pondelok som este necvicila, lebo boli strasne silne, nedalo sa... v utorok uz to bolo zvladnutelne...
@lubaska21 gratulujem, len tak dalej 🙂
Jill je super. Ja cvicim Jill cca. 4 mesiace, predtym trosku kardio vo fitku. Zmenila som aj stravu a zatial mi islo dole 13 kg. Ale to je este len kvapka v mori. Este by som chcela 37 kg. Uvidime. Drzme si place navzajom...
Caute baby, pripajam sa do fan klubu JM. Cvicim uz tri mesiace, a teda vaha mi isla dole len 3,5 kg. Zato centimetre ma velmi prijemne prekvapili. Pas -8 cm, boky -7, zadok -4....Zacala som 30 DS a pokracovala Bodyshred /po 30 DS ho ale neodporucam/...Baby ktore ste uz nieco odcvicili toto cvicenie urcite vyskusajte. Trva 35 minut, je zabavne a je to obrovska makacka. Drzim vsetkym palce!
@zuzu122 blahozelam k ubudnutym cm 🙂 ja akurat premyslam, cim zajtra zacnem (mam odcivcene shred 30 a ripped) a prave som si pozrela, o com je bodyshred a fuuuha, vyzera to riadna makacka, su tam vobec nejake pasaze na mierny oddych? ci sa 35min ide v kuse? ... asi to zajtra skusim aj ked troska som sa vydesila :D ale vdaka za tip ;)

@denisocka počuj a ako si sa stravovala? ked ti to tak pekne išlo dolu . Ja potrebujem nejakych 6-7 kg dat dolu,vody pijem dost čistej .