icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

cathuska
1. apr 2016

@mykaellle inac ta ranna mrkva ani mna nebavi ale mam po tych ranajkach dobry pocit na tele tak vydrzim, inak moje ranajky by boli skor ovsenna kasa napr ked uz zdravo 😝

cathuska
1. apr 2016

Inac budeme opalene z tolkeho betakarotenu😂😂😂😂

lucka.olearova
1. apr 2016

@smah no nie je to žiadna sláva teraz sa vyhováram na menzes a dúfam že to tak je lebo 2kg mam späť a rozmýšľam že od pondelka idem zas na detox.... stres mi veľmi nepomáha ale na sladké vôbec nemám chuť to je veľké plus

123tonka
1. apr 2016

Ahojte, nieje tu niekto kto by chcel zacat od pondelka s detoxom, odhodlavam sa uz dlho ale sama vydrzim iba par dni ☹

adzino
1. apr 2016

@cathuska ja som trochu tmavsia alebo sa mi to len zda? 🙂 🙂 🙂

kamilkak
1. apr 2016

@123tonka - dnes som zacala

sedola
2. apr 2016

@123tonka @kamilkak ahojte...ja mam za sebou 3 dni, zatial sa drzim. detox som absolvovala cely pred 5 rokmi a dala som dolu 5 kg ktore som nevedela zhodit ani stravou ani cvicenim. vahu som si udrzala az do tehotenstva (mam rocne dvojicky). zostalo mi 8 kg navyse a celulitida este aj na nose tusim, tak som zacala opat detox. repa uz mi lezie aj z usi, nemam ju moc rada. viem, ze ked dam 1.tyzden prekonam krizu a ruka hore 😊 akurat som bola vcera nestastna, lebo som kilo pribrala za tie 3 dni 😀 obvody som si nemerala, niet casu sa sledovat. mne najviac vadi to moje brusisko a nebudem si predsa kupovat komplet novy satnik! zacala som pri 66kg, tak som zvedava...

smah
2. apr 2016

@lucka.olearova ved to, ja som sice nepribrala (ak neratam pár dkg cez sviatky, ale to som dala dole) takže vahu si držím, nechcem hned začínať druhý detox, lebo čo po ňom? zas pribrať to nechcem, ale rozmýšľala som, že si spravím sama pre seba jedálniček aspoň na týždeň, dúfam, že ked to budem mat čierne na bielom tak sa toho budem držať, je to trápne no ale čo už...

mykaellle
2. apr 2016

@cathuska ja som mala vždy problém raňajkovať. Neraňajkovala som, potom som si doobeda dala nejakú sladkosť, zo dve kávy, na obed polievku a potom som len vypapkávala..

smah
2. apr 2016

poobedia sú najhoršie, ja som si počas detoxu začala robiť doma jogurt a takmer vždy poobede som si dala, aj teraz už mám "naložený"

4katarinakralova5
2. apr 2016

Ahojte baby 🙂 som rok po pôrode druhého dieťatka,začala som cvičiť-aj keď nie pravidelne 😉 a akosi som sa zastavila na 70kg...chcela by som vás poprosiť nemáte niektorá náhodou ten jedálniček na tých 28dní? Ďakujem pekne 🙂 chudnutiu zdar 😀

kamilkak
2. apr 2016

@sedola -drzim ti palce 🙂

cathuska
2. apr 2016

@4katarinakralova5 cauko,presne to sa stalo aj mne, tiez cvicenie racio strava a ostala som stat na vahe... tento detox to pohne aj u teba 🙂
kup si knizocku, nie je draha, Antonia Macingova, Najedzte sa do stihlosti, mas tam vsetky info aj 28 detox aj pokracovanie potom.

cathuska
2. apr 2016

@smah biely jogurtik s orechami a trochou medu je uplne v pohode veru, tiez si ho dam, ked som hladna poobede. 🙂

cathuska
2. apr 2016

@adzino hihi nezda, to z mrkvy sto pro 😀 😝

cathuska
2. apr 2016

@sedola drzim prsty, spolu to znakneme,.tiez mi uz niektora zelenina nereze ale stoji to za to, vydrzat a telu idu ziviny, co je suuuper😀
inac aj ja mam celulitidu...myslim ze touto stravou sa to zmierni..a tiez mi treba dat dole 8

cathuska
2. apr 2016

@123tonka pod do toho, nevadi ze uz budeme my dalej o par dni... jedla sa i tak dost opakuju 😅

cathuska
2. apr 2016

@lucka.olearova presne ani ja nemam chut na sladke,co ma tesi.
no a s menzesom ..u mna bezne plus 2 kila vtedy...a potom odidu..ked samozrejme nejem co chcem a kedy chcem...

@smah inac ten semafor cize delena strava vyzera tiez ok...v druhej polovici knihy..na udrzanie vahy
a teda ona odporuca na udrzanie vahy 5 dni semafor/delena strava a 2 dni co chces

smah
2. apr 2016

@cathuska ano knižku mám, len ešte si ju musím otvoriť, som leňoch mám ju len v pdf, tam sa to horšie pozerá... o chvíľu idem na oslavu, ach jaaaj

cathuska
2. apr 2016

@mykaellle ahaaa
ja som ranajkovala vzdy, najradsej toastik so syrom sunkou a kavu s mliekom...no a potom som prestala jest chlieb jedla som ovsenne kase.
aaa teraz " mrkva" 😀 ale vydrzime, o par dni bude jogurt😁
inac teraz rano pijem zeleny caj miesto kavy a jednu kavu si davam poobede...co macingova odporuca..so sojovym mliekom v krabici, v tej zelenej so zajacom.

cathuska
2. apr 2016

@smah ahaaaa 😉
Prijemnu oslavuuu zelam

No a s tymi jedlami na oslavach, to ja furt priberam z toho, nemozem jest hocico veru 😕 😅

smah
2. apr 2016

@cathuska dik, plánujem len masko a zeleninku, uvidíme ako to dopadne🙂

cathuska
2. apr 2016

@smah tak to bude v pohodke. Delena strava to isti vzdy😉. Tak si to uzi👍

Na tej som dala dole 10 kg..
len ked uz dlho som ju jedla omrzela ma..jedla som potom racio jedla a drzala vahu rok.ale neslo to dalej dole.. takze chcem tych 8 kg este dat dole a teda teraz Macingovou.

smah
2. apr 2016

@cathuska tak to ja potrebujem min. 11 ☹ ale času mám dosť, radšej pomaly a trvalo, ale také 2 za mesiac by boli fajn

adzino
2. apr 2016

@4katarinakralova5 aj na internete je ten jedálniček.skús si ho nájsť.ja som tak začala a potom som si objednala knihu.

adzino
2. apr 2016

Zajtra posledny den detox aj mi bude chybat.

mykaellle
2. apr 2016

@cathuska inak, ja si dávam dve kávy, presne tak, ako pred detoxom, a normálne mlieko. O sóji som čítala viacero štúdií, aká je škodlivá. Napriek tomu, že som to týmto porušila, idú cm dole. Ešte sa chcem spýtať, dnes mi ostali fazuľové struky, nie veľa, možno pol porcie.. mám to dať zamraziť? či čo s tým? či to môžem do večera zjesť a potom uvariť večeru? Lebo v tom som jeleň

chichua
2. apr 2016

@adzino oo parada 🙂. Aj si schudla?spokojna si?

cathuska
2. apr 2016

Pekny vecer zelam, tak dalsi detox den za nami, uspesne 🙂 sa tesim
@smah dame to do leta, ano ako pises radsej pomalsie a trvalo, podla mna tak 4 kg mesacne sa da zist aj udrzat. Ja som sice tych 10 kg na delenej dala za 9 mesiacov ale udrzala som to pekne , len potrebujem zas pohnut s tym este, tych 8 kg, tak dve kila zisli teraz ,ale skoncili mi aj moje dni cize aj to odfuklo kilecko 😎

@mykaellle soja v normalnom mnozstve je ok. Iba ked sa s tym prehana tak nedobre.
jasne ze normalne mlieko je ok, ved aj syr je z mlieka a je v detoxe 🙂
a mne dako kava samo od seba rano prestala chutit, na zaludok mi bola tazka.
ale poobede si veru dam a ked som dakde u kamosky tak vtedy aj v inom case to patri k debatke 😅

cathuska
2. apr 2016

@adzino veru, aj mna zaujima ako sa citis a co sa ti podarilo s kg a cm, pekny vecer