Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@janina1007 receptiky su v knihe, odporucam kupit si ju..je dobra sama o sebe ako popisuje co a ako a preco a su tam aj receptiky, 28 detoxu aj potom receptiky na udrziavaciu fazu 🙂 oplati sa knizocka
pozrite, co bude u nas:
Srdečne Vás pozývame na besedu o zdravom spôsobe stravovania
s Mgr. Antóniou Mačingovou,
dňa 8. apríla 2016 (piatok) o 16:00 hod.
v reštaurácii ARKÁDA.
Beseda bude spojená s ochutnávkou jedál.
Vstupné 3 €.
Prosíme Vás, aby ste svoju účasť potvrdili do 6. apríla 2016 (streda)
na tel. čísle 0903 526 917 u p. Petraškovej.
Tešíme sa na Vás
Baby, pridávam sa k vám. Dnes som tretí deň, cítim sa dobre.. som zvedavá 🙂
ahojte zienky. tak dnesny detox 2/28 uspesne za mnou... sa vytesujem, ze tak dobre to mame nacasovane. Vonku teplo a my sa odlahcujeme🙂. Prajem pekny den vsetkym detoxikackam🙂
dobre ranko vsetkym , tak dnes som zacala aj ja , prosim vas , drzte mi palce . Je to moj uz 3.detox
@kamilkak drzime ti palce. Ja citim, ze ked sme takto spolu, ze sa nam podari vydrzat vsetkym.
Nastrahy cihaju, ked varim jedlo pre rodinu, ale ten ciel pred ocami ma zenie vpred.
Dnes som 3/28 a som rano riskla postavit sa na vahu a -1,5 kg. Co ma velmi potesilo. Citim uz teraz energiu, jasnejsiu plet, mysel a skvely pocit. Vydrzime to aby sme boli na seba hrde. Nie jedlo nas ovlada, ale my si urcujeme co a ako.
Kocky nie je to len o strave , je potrebné vynaložiť viac energie ( šport). Ja som tuto diétu držala pred tým ako som otehotnela +som behala a išli dole cm a aj kg.
Baby, ja som 4/28 a mrkva mi ide hore krkom. Večer perkelt z mrkvy, rano jablko s mrkvou a na obed? zasa mrkva.. vrr. ale dám to 🙂 teším sa na cuketu
@lucka.olearova ako sa ti darí po detoxe? ja sa snažím ale je to horšie ako tých predpísaných 28 dní,
to bola malina, dúfam, že sa ti darí, tak prosím o nakopnutie🙂 dik
mna tiez bolela hlava, asi tyzden. Asi si telo pytalo sladkosti 😀
Baby,ten perkelt ma byt s cibulou a syr na to?lebo v recepte syr nie je sppmenuty iba v tej tabulke a pri brokolici som si vsimla ze v recepte je cibula a v tabulke cesnak..
Ahojte zeny 😵 tak 3/28 uspesne za mnou. Citim sa fajn, aj hlad je stale mensi, co sa stiahol zaludok. Hlava ma bolela iba jemne a sem tam, telo si zvyka 😝
@chichua mrkvovy perkelt mam s olive olejom, cibulou cesnakom rozmarinom solou ciernym korenim rascou a tvrdy syr podypany, mnamka.
😉
@chichua moze byt ze mas malo kg na zhodenie a teda ti to nejde tak rychlo dole.
Na mna mnoho inych "diet" nemalo taky efekt ako toto.
navyse ked som cvicila vela tak moje telo akoby sa branilo pustit kg dole a nebolo to len o spevnovani sval hmoty ale riadne som nechudla ani tak ani onak.
Na mna zabrala delena strava tam zislo 10 kg..potom som rok drzala vahu a teraz este 8 kg chcem dat dole Macingovou.
A u mna plati 80:20. Strava:cvicenie.
cvicim dva krat tyz jill michaels a k tomu bezny pohyb okolo deti atd a staci. U mna gro je strava pri chudnuti. Som pevnejsej nie utlej postavy tak asi preto 😁

@chichua ja to vidim na sest dcl zeleny caj, dva litre vody a jednu kavu.
Pokusim sa dojst na 3 litre ale 4 asi nedam ani ja 😅
brokolicu som zjedla tak akoby do dvoch dlani, ja som si ju dobre okorenila stvorfarebnym korenim na tanieri nech to nie je take mdle.
vydrzime to, dalsi tyzden uz budu aj kalerabove cestoviny a to je mnamka velka po tomto uvodnom tazkom tyzdni 😵
Velmi mi pomaha ze sme v tom viacere..lebo ked chystam detom jedlo tak sa premaham a tak si pomyslim, ze sme team a mame ciel a dokazeme to vsetky spolu.