icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

lenkahanka
4. apr 2016

ja tiez zacinam, zajtra druhy tyzden... dnes som nezohnala kalerab, tak skusim cestoviny s paprikou, snad to nebude vadit...

mykaellle
4. apr 2016

@lenkahanka tak sme na tom rovnako ;)

cathuska
4. apr 2016

ahojte🙂 tak dalsi uspesny detox den za nami🙂 nemerala som sa ale citim.a vidim ze som schudla.v cm. a na vahe je to takmer 3 kg. Sa tesim. zajtra 7/28 a uz sa tesim.na 8/28 a kalerabove cestoviny🙂). vydrzime vsetky cely detox. Super motivacia je tu🙂.

cathuska
4. apr 2016

@kamilkak ja zas teraz nepijem s citronom vodu a teda iba cistu a brucho.ok. Predtym ked som to skusala tak.som.mala tie krce co pises. Zrejme uz kazdy ako.mu.je dobre. Podla mna detoxik je tak ucinny s citronom.i bez🙂. Drzim.prsty. Dame to. juuj.vonku teplo a my odlahcene. Ja mam dnes tolko energie, ze neviem zaspat.

cathuska
4. apr 2016

@lada22 drzim.prsty..Stoji to za to. Prve dni su tazsie. Potom to uz ide. 🙂

cathuska
4. apr 2016

@adzino super. krasmy vysledok! 🙂

cathuska
4. apr 2016

@mykaellle skore uzdravenie ti zelam... a fakt je to zaujimave ako sa nam prestavil program. ani mne nechyba sladke🙂. a tie cajiky su v pohode urcite.

lenkahanka
5. apr 2016

sa tesim, ze aj u mna presla chut na sladke a to som predtym mala kazdy den cosi, i ked len kocku horkej cokolady... aj chut na kavu nejak nemam, i ked dnes som si spravila, kedze dcerka je hore od piatej...

lenkahanka
5. apr 2016

@mykaellle no mozeme sa navzajom podrzat, ale snad tazke chvile nepridu, ked uz mame tyzden za sebou 🙂 jedna rada: dnes je borsc, z toho receptu mi vychadza, ze ho bude asi dost vela, planujem nechat si ho na veceru aj zajtra a potom 5. a 6. den si dat na veceru hrachovu polievku, co si o tom myslis? alebo aj ostatne?

cathuska
5. apr 2016

@lenkahanka presne. u mna to iste🙂). predtym ovela vacsia chut na kavu..

inac mne dnes mrkva nesla dole krkom. grrr...natlacila som.do.seba trochu ale iba trochu..

zajtra zacina 2 tyz a konecne zmena v ranajkach
.

cathuska
5. apr 2016

@lenkahanka
inac kludne mozes tu hrachovu.polievku...ja som si.tak.nahradila raz cuketu za brokolicu.lebo som.nemala..:)

mykaellle
5. apr 2016

Dnes mám prvý týždeň za sebou a odvážila som sa (viem, že sa to nemá). - 2 kg a z pása 2 cm. Tiež sa teším z iných raňajok, pretože o mrkve sa mi už aj snívalo..

chichua
5. apr 2016

Ja som to sa tým citronom pochopila tak,ze ak ti ide cista voda uz hore krkom,alebo aby si to lepsie zvladala mozes dat citron alebo zazvor alebo caj nie ze stale pit vodu s citronom

zsoja
5. apr 2016

@mykaellle tam sa na ranajky len mrkva papa??

mykaellle
5. apr 2016

@zsoja na raňajky 🙂

mykaellle
5. apr 2016

@lenkahanka dobrý nápad, ja mám tiež problém s tým, že toho jedla je veľa. Dnes mi ostali z obeda cestoviny. Dosť sa musí variť. Zajtra obed aj večera. čo sa dá, tak si zamrazím. Plus varenie pre rodinu, mám pocit, že som celý deň pri sporáku

martinabreza
5. apr 2016

Baby som len druhý deň ale je mi na grc zjem toho minimum a hektolitre vody zapíjam mojim chlapom som varila špagety až by som plakala tak by som si ich dala
Klobúk dolu pred vami ktorá to z usmevom dokončila

elisvic
5. apr 2016

@martinabreza prvy tyzden je velka zmena, vydrz

martinabreza
5. apr 2016

@elisvic musím už len koli chlapovi aby sa mi nesmial že som padavka

cathuska
5. apr 2016

ahojte dievcata.
tak dnes 7/28 uspesne zvladnuty a ja som ani hlad nemala. som musela nasilu ten mrkvovy perkelt tlacit kedze jest musime🙂.
na zajtra uvarene kalerabove cestovinky jupii tesim. a rano konecne NIE mrkva🙂)
kto zacina zajtra 8/28 cize druhy tyzden?🙂

cathuska
5. apr 2016

@martinabreza zvladnes to. sme tu dobra motivacia. mne toto velmi.pomohlo ze som.nasla tuto skupinu....

chichua
5. apr 2016

@martinabreza zvlastne.mne bolo a je uplne v pohode.hladna nie som a to si robim mensie davky lebo by som to mnozstvo nezjedla.ale davam si aj desiatu slivky s orechami a olovrant jogurt.ja mam pocit,ze jem ovela viac ako predtym

linibini
5. apr 2016

@martinabreza mne bolo dnes tiež veľmi zle, ale to kvôli tlaku, bol veľmi nízky... ja si tiež dávam doobeda hrozienka a na olovrant jogurt s medom, neboj, dáme to 😉

jana1577
5. apr 2016

Ahojte chcem sa opytat je to vhodne ked kojim ak ano chcem zacat ale neviem ako pomozete dik

lucka.olearova
5. apr 2016

@jana1577 ja by som sa priamo p. Macingovej opytala na jej facebookuvej stranke
https://www.facebook.com/Antónia-Mačingová-Harm...

kamilkak
5. apr 2016

@cathuska - ahoj 🙂 ja som dnes nemala cuketu , tak som jedla kalerab so syrom , ale surovy .Brucho mam velmi nafuknute . Ale chutilo mi 😉 Tak som si povedala , ze co mi chutit nebude , nebudem to jest.
Lenze uz mi aj perkelt nechuti 😖 Na veceru som mala brokolicu , ale polovicu som zjedla a dost...mozno je to tym , ze bola ohrievana 😒. ..Mam obavy , ci to dam tentokrat 😢
Som z toho nestastna . Dnes 5/28 .

lenkahanka
5. apr 2016

@jana1577 ja kojim tiez, mam za sebou prvy tyzden a v pohode 🙂
no doteraz som so ziadnym jedlom problem nemala, niektore si budem robit aj po skonceni detoxu, ale dnesna vecera - borsc, teda jedla som ho nasilu, lebo mi je luto jedlo vyhadzovat, no uz rozmyslam cim ho nahradim, ako by ste to riesili vy?

martinabreza
6. apr 2016

@linibini ja jem len tak ako je v návode síce zjem s toho len polovicu ale hladná nie som okrem cvikláku ten je dobrý mi ostatné vobec nechutná a jem to úplne nasilu.No uvidím čo dnes ten mrkvák

chichua
6. apr 2016

Ola ola jogurtik na ranajky vola 😁.je tu dalsi detox tyzden 🙂. Som zvedava ako zdolam tento.a som si povedala,ze sa nebudem vazit az do skoncenia.to bude vacsi problem vydrzat ako toto chudnutie 8😁

chichua
6. apr 2016

baby, inak kolko percentny syr si davate??