Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@chichua ja som si kúpila kleopatru žeprí ten je nízkotučný ale koľko má neviem a nastriedačku mozzarelu light tieš neviem koľko má
@mykaellle a ked bude v jedalnicku borsc, co si das? ja ho uz varit nechcem...
dnes nemam dobry den, mam pocit, ze som stale hladna a stale nieco vyjedam, i ked su to len orechy a med...
@kamilkak ahoj. Zmaknes to, urcite. Mne tiez niektore jedla nechutia uz, ale vzdy si poviem, ze mi pomoze schudnut atd. A zjem len trochu. Dobre ze zaludok uz sa stiahol.
ono potom tie jedla budu pestrejsie. Uz napr ja som dnes mala 8/28 a rano jogurt, obed kalerabove cestoviny a vecer borsc, fakt chutne jedla.
Vydrzzzzzz s namiii, das to. 🙂
Dnes rano vaha ukazala -3 kg, co motivuje teda fajn.
Dufam ze este aspon 4 zidu. 😀
Drzim prsty nam vsetkym a prajem pekny vecer
@chichua ja cviklu varim len hodinu a ja vpohode
Baby aj niektorá cvičíte popri mačingáči
@lucka.olearova skusim teda zajtra len hodku 😉
Zdravím všetky ktoré sa na to dali.Mám za sebou 3,5 dňa.Zatiaľ hlad nepociťujem,ale ten cviklový šalát mi vôbec nechutí a ani cuketa ,pritom predtým som bežne jedávala vyprážanú.Máte nejaký grif ako nato.Aký olej používate či to nieje ním,že mi to kazí chuť.
dnesna brokolica zo zazvorom bleeee.ale dala som to 🙂
@rikin ahoj ja som začala v pondelok a okrem cvikle a mrkváku mi nič iné nechutý a som hladná lebo ostatné jem nasilu aspoň trochu a tieš som ešte nato neprišla ako zlepšiť chuť
Baby, taká otázka...no, ja som dnes 4. deň, preháňalo vás? Lebo ja asi zmením prechodný pobyt na toaletu 😒
@martinabreza ja som cvicila pri druhom detoxe, spolu to bolo minus 7kg a 14cm brucha. Pri prvom som necvicila a 4kg dole a 12cm z brucha, medzi prvym a druhym detoxom ubehli 2roky a porod mladsej dcerky🙂 vrelo odporúčam, treba vydržať, je ro najefektívnejšie z mojich skúsenosti
@domiborovska a po detoxe ste si udrzala vahu? a ako ste sa stravovala?
dik za info
ahojte, drzela jsem tuto dietu celych 28 dni, poctivo, sliezli mi 4 kg, ano v pase i cez boky bolo vidno, ale odnesli to moje oblicky a pecienka...po detoxe se mi vratil atopicky ekzem, ktery jsem nekolik let nemela, ale do takoveho stavu, ze jsem se davala 4 mesice kortikoidami dohromady...takze babam, co maji kozne problemy doporucuji OPATRNE, jen fazulky uz nemusim od te doby videt 🙂
Preji Vam pevnu volu!
@lucka.olearova po tomto druhom z min.leta som zacala pravidelne a uz mam 5kg menej ako napr. Na svadbe, mam momentálne vahu zo strednej 🙂
Asi 2 mesiace po prvom detoxe som otehotnela a uz som si vahu neudrzala...
@domiborovska ahoj ja cvičím na orbitreku už 2 mesiac každý den 45 min. A nerada by som s tím prestala ani teraz len mám taký problém že nevládzem cvičiť
@martinabreza prvý týždeň? To verim, ten je asi , ale potom uz ten jedalnnajnarocnejsiuziek.je pestrejsi a dodava energiu. Ja som prve dni stale musela jest aj olovrant, ten jogurt sonskoricou, mandlami a medom inak som nevydrzala.do vecere, kedze s detmi sme byvali v lete dlho vonku...
@martinabreza jej, teraz citam, ze ti moc.jedal.nechuti, skus viacej dochutit, pripadne si daj viac syra, ja som.si davala vzdy celú mozzarellu
Baby, pozerali ste si ten jedálniček na štvrtý týždeň? ja neviem, či zjem polievku aj mäso a neviem čo ešte a to neustále varenie... dosť toho bude..

Baby, mne ten boršč vôbec nechutil. Zatiaľ to bolo to najhoršie, čo som zjedla. Aspoň že môjmu mužovi chutil, ale ten ho zajedal s chlebom.
Mám pocit, že v živote som toľko nejedla, čo počas 28ky..
@chichua ja si dávam plátkový Light ale aj eidam som si dala (tam, kde nebol písaný nízkotučný syr).
zajtra mám mať mrkvový perkelt a večer cviklu, ale asi si dám miesto cvikly cuketu, pretože cviklu ani doma nemám...