Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@cathuska Ďakujem no ja som už aj niektoré vynchala a dala si radšej len sušené slivky ako cviklu :D a inak to aj tebe sa urobí také veľké množstvo jedla? Keby mi chlap neje všetko čo uvarím tak by som to asi vylievala.... :D
@lady_karinka hihi ano. tiez vzdy ostane. Tak to moj dcerka alebo muz dojedaju. Malemu z toho chuti len hrasok;)). Pripadne uz aj take bolo ze som jedla priklad brokolicu na obed aj na olovrant🙂
Zienky zlate, prosim ak na to mate naozaj chut tak oki...ale ten Detox funguje trosku inak a nie je vhodne do toho skakat na ukor vnutorneho stresu organizmu a vysokych hladin kortilozu.
Odporucam tento clanok:
http://horecka.sk/2014/01/27/o-jedinom-ucinnom-...
a rovnako si z roznych modernyh vyzivovych smerov vyberat to najlepsie:
http://www.dusanplichta.com/blog/5-sucasnych-tr...
Verim, ze si najdete tu svoju efektivnu cestu
Žienky zajtra mám na obed cvikla+cibuľa+tuniak a nejak som tomu nepochopila poradíte mi ako to robíte vy.
@martinabreza ja lena tak obyčajne.tuniak z konzery.uvarena cvikla nakocky nakrajana s cibulkou surovou.nemiesala som to dokopy
@chichua ahoj už si to skúšala jesť,nejak mi tá surová cibuľa nevonia
@martinabreza hej ale do porom namiesto cibule
@martinabreza inac fajne je aj s jarnou cibulkou...
@chichua tak podla mna tvoje telo asi uz povedalo dost, Predsa uz cez 3 tyzdne ideme.
ono mam pocit ze moze aj sa uz branit.
ja mam minus 5 kg.
som spokojna...aj na obleceni citim, vidim.
a citim ze uz stacilo macingovej 28 dnoveho detoxu, uz chcem prejst na delenu stravu zase.
Delena je super, vlastne to je ten jej semafor. Cize pokracovat sa da Macingovej semaforom/delenou/ po skonceni detoxu.
este dobojujem posledne macingovej dni, super som spokojna, ze sme to zmakli,..
😉
@cathuska prosim ta, chcem sa opytat, ked prejdes na semafor, tak to si vlastne uz budes vyberat jedla sama ake ti chutia, ze?! Lebo ja to tak robim, sice je aj vzor ako sa stravovat, resp. su vypisane jedla na kazdy den podla semaforu, ale ja si vyberam co mi chuti a na co mam chut...robim dobre?
@cathuska mi že byt.možno keby som viac makala v cviceni,tak by to slo.ja som schudla 2kg. Chcela som 2-3kg tak realne som si dala ciel. ale teraz si hovorim,ze 2,5kg by bolo super.to by som mala ako pred tehotenstvom.a uz mi k tomu chybalo 100g a sup na dalsie dni som mala a mam o pol kg viac.az uz som bola taaaak blizko...neviem ci z toho masa nepriberam...no a teda bojim sa,aby nesla vaha hore.aj ked budem semaforovat....ale tych par dni detoxu dotiahnem do ciela.este si vychutnam bryndzu s bielkami a borsc 😂.
Žienky som 20/28 myslíte že možem k zelérovým karbonátkam a morčaciemu čerstvú uhorku,rajčimu,šalát ľadový a čínsky
@martinabreza neviem co malo byt k morcaciemu ale k tym karbonatkam to mozes mat.ja so. Bola leniva a kupila som si k tomu hotovy salat z tesca.tam bol ladovy,mrkva plus daco ☺
Baby tie karbonátky kuracie možem aj nejako v rúre urobiť? Lebo pražiť to na oleji nechcem veľmi :/ Ďakujeem
@lady_karinka ale kludne mozes aj na tefolonke na oleji...mas to pracnejsie ako do rury...ale ani rura nie je zla...ja som to robila na panvici...bolo to rychlo...
@lady_karinka chcela som nepisat, ze to mas jednoduchsie ako do rury...prepac za preklep
Baby tie pohánkové vločky vám chutia??ja som sa pokúšala ,ale nemôžem ich dať ,úplne ma z nich napína ,ako si ich pripravujete ,alebo čím tento chod nahrádzate..ja som ich aj preplachovala 4-krát,ale ble proste nemôžem...☹

@petra6484 ahoj môžeš tu dať link na tú stránku ,chcela som nakuknúť a nevie mi to nájsť..ďakujem..