icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

jarka4982
18. jún 2014

@orieskova a ty si kedy zacala s detoxikaciou? nemas problem ze si z toho nafuknuta?ja som zacala dnes a veru som z tolkej zeleniny nafuknuta jak balon :/

jarka4982
18. jún 2014

@henuska7 dakujem za typ.uz som zohnala na miletickej 🙂

jarka4982
19. jún 2014

@henuska7 Dakujem za typ. uz som zohnala 🙂

milacik3
19. jún 2014

ako sa da podla tohoto stravovat to by som mala jest len 3x za den, podla toho jedalnicka?

kiki68
19. jún 2014

@milacik3 a kolko krat jedavas za den? nemusis jest len 3x, idem tam o to,ze ked si hladna das si z toho isteho este viac. Cize sa mozes prejest, ale nenaberies, len telo dostane vitaminy. Ja som sa prvy mesiac prezierala jak svinka. Fakt. Proste to telo bolo neskutocne podvizivene. Ona aj pisala,ze ti co mali alebo maju bulimiu a pod. zalezistosti budu podviziveni az az . A tak aj bolo. Ale nepribrala som ani deko, skor som 4 kilecka zhodila. A velmi opeknela.

juranka
19. jún 2014

Baby mne sa snivalo o cokolade 😒 ja som tusim zavisla a teraz mam abstak 😀 a to mam len druhy den...

jarka4982
19. jún 2014

Baby,ja neviem co robit.Dodrzujem jedalnicek poctivo a drzi sa mi voda v tele.som totalne spuchnuta.vypila som 4l a vobec vela necikam.zo zeleniny mam sfuknute brucho.vyzeram jak tehulka a ani sa neprezieram...jedla mi chutia,teda je toto len druhy den,ale nerobi mi to dobre...ani sama neviem co robit.poradte ak viete.dakujem. 🙂

orieskova
19. jún 2014

@jarka4982 ja 4 den..ten pocit som mala len prvy den..teraz uz v poohodke

juranka
19. jún 2014

@jarka4982 posles mi tu knihu na mail? este mi nic neprislo a ja by som si to rada precitala 🙂 s tym bruchom aj ja mam problem ale citala som na zaciatku fora, ze to neskor zmizne 😅

jarka4982
19. jún 2014

@juranka Tak,baby dufam,ze aj mne to vymyzne.... 😨
Napis mi tvoj mail do IP a poslem ti ju. 🙂

juranka
21. jún 2014

@jarka4982 dakujem, uz som ju nasla na nete 🙂

jarka4982
21. jún 2014

@juranka 🙂 Ja som si ju uz aj objednala.Treba mi ju ale ist vyzdvihnut...

henuska7
23. jún 2014

@orieskova Ahoj, ako sa dari??? Ja dnes ani nemam pocit ze mam detox 😀 samé mňam jedlá... 🙂 🙂 🙂

siriel25
23. jún 2014

No ja mam dobry trik- iny detox na nastartovanie organizmu .Dôležité je povedať, že je to bez JOJO efektu. V prvom rade je to výživový program a pri ňom môžete schudnúť 1-5 kg za 9 dní. Plus cm idú dole v páse, bokoch, na stenách, rukách..Volá sa to Clean 9 Výživový čistiaci program. Pridávam link na video, pozrite si:

https://www.youtube.com/watch?v=ytx5XsYyQ7c

Môžete kliknú aj na google a pozrieť si referencie ľudí, alebo vám môžem aj poslať . Ak by Vás to zaujalo a chcete viac info, som Vám k dispozícii.  Cena je 179e ale stoji to za to .

orieskova
23. jún 2014

@henuska7 no veru aj ja..som taka plna..a ten jogurt neskutocne dobry..no a borsc nemam slov..zajtra sa uz tesim na hrachovicu..zajtrajsi obed uz navaril mm..takze super..vidfis nejake zmeny uz?ja som ani nevazila ani nemerala zatial,ale este asi nic..hlavne to,ze niesom unavena,mam kopu energie..

uankab
23. jún 2014

baby, chcem sa vas spytat na ranajky... kolko gramov davate mrkvy, jablka a orechov? ak som spravne citala tak su to rovnake diely, ale mne sa tych orechov zda vela, ci nie? ja zatial len studujem a chcem na to nabehnut za par dni...

orieskova
23. jún 2014

@uankab podla chuti a aby to nebolo velmi suche

uankab
23. jún 2014

@orieskova oki, vyskusam teda.. akurat mam taku dilemu ze o necele 3 tyzdne ideme na dovolenku.. ze ci ma zmysel zacinat teraz a spravit len 2 tyzdne, ale zacat ked prideme z dovolenky...

orieskova
24. jún 2014

@uankab urcite az potom,celych 28 dni

jarka4982
25. jún 2014

Baby,mam taku otazocku...pijete pevarenu vodu alebo nie???

henuska7
26. jún 2014

@jarka4982 nie 🙂

jarka4982
26. jún 2014

@henuska7 Ja som najprv pila neprevarenu.potom som sa rozhodla ze posluchnem a zacala som si ju prevarat.Vypijem jej dost aj 4,5l denne.ja aj tak pijem vela vody.ale od kedy si ju prevaram tak mam suchu pokozku na rukach a nohach.co je mi divne,lebo ja suchu pokozku nezvyknem mat.Manzel mi povedal ze to bude tym ze si tu vodu prevaram,ze z nej vyvarim vsetky mineraly a to sa ukazuje na pokozke...neviem....

henuska7
26. jún 2014

@jarka4982 nooo, ked Ti pravdu poviem, dva-tri dni som prevárala aj ja a veru som mala suchú pokožku - ale ja mávam 😒 ...hmmm, niečo na tom bude. Mne skôr tá voda vôbec nechutila, preto som prestala prevárať. Mám Britu, len si musím kúpiť nový filter a asi budem používať takú vodu, neviem...mne totiž tá točková voda chutí 😀

jarka4982
26. jún 2014

@henuska7 Aj my mame britu 🙂 ale aj taku foltrovanu vodu este aj prevaram.asi s tym prestanem.snad postaci aj len taka filtrovana voda. 🙂 aj mne taka chuti 🙂 ale zvykla som si uz aj na prevarenu :D

orieskova
26. jún 2014

@henuska7 tak ako pokracujeme?🙂

henuska7
26. jún 2014

@orieskova ahoj, dobre, az na to, ze som dnes nevecerala...dala som si len jogurt, radsej...nechcem si znechutit repu 😀 Ty ako? Inak na zajtra sa nenormálne teším 🙂

orieskova
26. jún 2014

@henuska7 no ani ja som nemala odvahu na tu bryndzu..dali sme mrkvovo kalerabovu polievku..juuj zajtra mnamky..som uz dnes urobila tie cestoviny so spenatom..ale cesnak som tam pretlacila a povarila..nesmazila som ho.vody som dnes len cosi malo nad 2 litre..

henuska7
26. jún 2014

@orieskova Jeežiš, vieš čo som zistila? Ja mám knihu v SK na PC v PDFku. A českú knihu mám prefotenú. Česi majú dnes na večeru červenú repu s orechami a sušenými slivkami a Slováci bryndzu s bielkami 😀 😀 😀 a ja som išla dnes podľa čechov 🙂

orieskova
26. jún 2014

@henuska7 vsak to mas jedno🙂 🙂 ale aj ja napoisledy ked som videla cervenu repu🙂 🙂 no nebolo mi jedno..spravila som si ju s olivovym olejom a citronom,trosku soli..bez hrasku,mrkvy,aj uhorky..potrebovala som zmenu

henuska7
26. jún 2014

@orieskova ja naposledy presne tak, bez uhorky, bez mrkvy...