icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

orieskova
26. jún 2014

@henuska7 no kazdopadne o chvilu sme v polovici🙂 uz vidis nejaku zmenu?

danka483
28. jún 2014

ahojte baby neviem či sa tu spomínalo len poprosím ak viete poradťe chcem začať s detoxom no neviem či môžem aj popri dojčeniu vďaka za odpoveď Dana , poprípade je nejaká skupina kde je všetko označené a prehľadné ?

juranka
30. jún 2014

@danka483 javdojcim a detoxikujem 😀

juranka
30. jún 2014

Baby je mozne, ze po necelych 2 tyzdnoch sa mi zlepsila celulitida?? Normalne sa mi zda, ze tie jamky niesu take vyrazne, ako keby miznu 😕 ci mi sibe?

danka483
30. jún 2014

@juranka čo som čítala tak je to efekt ...myslím že žiaduci 🙂
ozaj ja nejem maso je možné nahradiť tie masové dni zeleninou?

juranka
30. jún 2014

@danka483 ja ti neviem povedat 😅 ja som zacala s tym detoxom uplne nahodou. chcela som za mesiac upravit postavu, ideme na dovcu vtedy a nahodou som nasla tuto detoxikacnu dietu na 28 dni, takze akurat 😀 a citala som, ze sa aj vaha hybe smerom dolu tak som sa vybrala toto a dnes som 13 den a dole 2 kg 😉 po porode mi ostalo brusko a nechce to dolu 😒 uvidime na konci mesiaca...a ja sa toho nedrzim tak striktne. na obed cez vikend som neodolala a dala si steak z panenky a k tomu rukolovy salat aj ked som si mala dat nejaky mrkvovy perkelt 😝 😀ale tak ja som sa zatla hlavne prestat cokoladu, kolace a chlieb jest za ten mesiac a ten receptar macingovej mi pomaha vymyslat co jest cez tyzden 🙂

alla24
30. jún 2014

kocky tak som sa rozhodla ze od zajtra idem na to. ja si asi rano aj po ranajkach pojdem kupit knihu ale mam otazku. to mozem jest kolko chcem? alebo si to redukujete nejako?

juranka
30. jún 2014

@alla24 tto ma byt o to, ze nemozes byt hladna takze mas jest do uplneho nasytenia. A cim viac toho zjes,tym lepsie 😉

alla24
30. jún 2014

@juranka to sa pocuva az moc dobre😉 ja zapojim aj cvicenie tak snad do septembra dam aspon 10 kg

henuska7
1. júl 2014

@orieskova citim zmenu a obrovsku, obleciem nohavice, co som neobliekla 4 roky 😀 jupiiii....

henuska7
1. júl 2014

@orieskova a to co mame dnes na obed, to mam vsetko zjest 😀 nehrozi...

kiki68
1. júl 2014

decka, ja bez nejakeho cvicenia,len co furt vencim psa som dala uz po prvom mesiaci par kil dole...nemala som nadvahu ani predtym,ale mne doslova splaslo cele telo.

orieskova
1. júl 2014

@henuska7 dnes sa citim nenormalne nafuknuta..takto to nebolo ani prvy tyzden..trosku badam zmenu,ale niue este nejak velmi..az na to dnesne nafuknutie..no neviem si predstavit buduci tyzden..to isto nepojem vsetko..a ani varit sa mi to vsetko nechce..no uvidime🙂

henuska7
1. júl 2014

@orieskova Presne, aj ja som dnes nafuknuta...ved uvidime, co to da... 🙂

vivianaba
1. júl 2014

Ahojte, aj ja som detoxikovala podla Macingovej zatial 2x, medzitym som mala dvojmesacnu pauzu kedy som sa stravovala podla jej principov (v podstate delena strava ale trosku upravena, flexibilnejsia, a velmi obmedzit chlieb/pecivo, mucne veci, a vobec nie cukor). Neviem si to vynachvalit, schudla som dokopy 6,5kg (prvych 5kg behom prvej 28-dnovky) a citim sa vyborne, chcem vas vsetky povzbudit, vydrzte a vysledky vas pozitivne prekvapia. Ja som bohuzial vobec pri tom necvicila, kebyze cvicim asi by to bolo este lepsie. Akurat to brusko po porode mi nie a nie zmiznut, ale to musim jedine cvicenim.
@alla24 - v knihe sa odporuca jest kolko chces, a ja som si veru tiez vzdy riadne nalozila. Ale skus jest len presne podla naplanovaneho jedalnicka z knihy, ja som to prvykrat dodrziavala uplne presne a -5kg. Druhykrat uz nie tak presne a iba -1,5kg.
@danka483 - ja by som pockala kym prestanes kojit. Detox je o tom aby sa ti z tela vyplavili vsetky nahromadene toxiny, pocas detoxu sa aj velmi vela pije cistej vody aby zle latky isli z tela von. Bala by som sa aby nesli aj do materskeho mlieka.

orieskova
2. júl 2014

@henuska7 no dnes to bolo lepsie..ja som taka trubka..som si na zajtra nachystala pohankove vlocky a tie su az na piatok..snad nebude vadit,ked si tychto dvojo ranajok zamenim..tesim sa na zajtrajsie masko..inak ako to ides urobit na zajtra na obed toho tuniaka,cviklu a cibulu?

henuska7
2. júl 2014

@orieskova myslim, ze to nebude vadit...recept je vzadu medzi receptami...uvarim cviklu a primiesam tuniaka v olivovom oleji a surovu cibulu, posolim... 😉 a večera mäskoooo...ja som nikdy nebola na mäso, ale teším sa 🙂

juranka
4. júl 2014

Baby pozeram trosku dalej, za 3 dni napr. Mam zjest na veceru mrkvovy perkelt aj brokolicu??? To ma nejaky zmysel, ze doteraz som jedla napr. Brokolicu a to je vsetko a teraz tolko toho? Vadi ked si to nedam?? Ved ja to nezmestim do brucha tolko toho??? 😕

orieskova
5. júl 2014

@juranka ja som to mala mat vcera..nejak som nestihala a tak som dala len brokolicu..a teda mala som dost..

henuska7
5. júl 2014

@juranka ja som si dala len mrkvový perkelt...tolko by som nezjedla 😉 Ale dnesny obed mi nechutil, moc masne na mna, alebo som to zle robila, neviem...mala som zelerove hranolky a dusene kuracie stehno... 😒

juranka
5. júl 2014

@henuska7 asi zalezi kolko si oleja dala, ja som mala tiez dnes kuracie stehno s hranolkami ale supla som to do truby do jednehoplechu a mnaaam sme si pochutnali cela rodina 😀 a este som ktomu urobila salat ( ladovy, paradajky a susene paradajky, tekvicovy olej ) 😉

orieskova
5. júl 2014

@henuska7 niektore baby tu pisali,ze im tento detox asi napomohol k otehotneniu..neviem,ci sa k nim nezaradim🙂 🙂

henuska7
5. júl 2014

@juranka No uvidim ako sa podarí zajtrajsia "kruta" 😀 /mám česku knihu 😀/ skusim to tak ako ty...Inak pozeram, ze mame skoro rovnako stare deticky a este aj dievcatka 😉

henuska7
5. júl 2014

@orieskova Vazne??? supeeeer 🙂 🙂 🙂 Aj ja som o tom vela citala.... 😉

orieskova
5. júl 2014

@henuska7 no v najblizsie dni uvidime🙂

orieskova
6. júl 2014

@henuska7 no teda dnes toho bolo na jedenie neurekom..mam veru dost..po obede som uz nemala chut na veceru..ale nejak som sa premohla.

25daniela
7. júl 2014

Dobre rano, zaujal ma ten detox hlavne, idem na nakup a zacnem do seba davat tie dobroty.
Mne ide hlavne o celulitidu, ak schudnem nieco, nevadi 🙂

kiki68
7. júl 2014

tie zelerove hranolky treba na malinko oleji, ja som na tom dlho pracovala,nez som to nejako vymakala, aby to bolo dobre. Par varok bolo takych nie moc dorbych podla mna. Teraz ich mam rada, ide len o to,niektore veci sa naucit varit tak,aby to naozaj chutilo 😉

kiki68
7. júl 2014

@orieskova k otehotneniu aj mozno preco,ze ked ma niekto intoleranciu na lepok,ale nevie o nej, lebo nie vsetkym to robi viditelne problemy, niekoho len napr. castejsie pobolieva hlaa a pritom je to problem s glutenom, tak potom maju tieto hollky aj problem otehotniet. Ten lepok totiz dokaze akoby otravit telo tak,ze imunita sa potom brani aj proti pocatiu alebo donoseniu babatka a su tam caste MA. Ked sa dlhsie potom drzi dieta bez lepku,tak zrazu sa uspesne otehotnie a donosti babatko. Hovorili mi o tom viaceri ludia,co maju celiakiu, nieco na tom bude 😉

25daniela
7. júl 2014

Tak teda obed, brokolica so syrom je bomba 😀 taku dobrotu som davno nejedla
Kolko vlastne tam ma byt coho? Ja som dala tak od oka, ale syr som tu poblizko nezohnala 30 %, tak som kupila len klasicky 45% eidam...