Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Vo Zvolene v Europe v knihkupectve ju majú, aj 1 aj 2 diel
@lienocka292 no uz som sa dala,dnes 1.den, startujem s 58 kg, ranajky mam za sebou. Mne bude najviac chybat kava,po tychto prebdenych nociach nad detskou postielkou.....
@notebook dakujeme za tip.. 🙂 mne ju tam muz presne pred tyzdnom kupil a uz ju aj plne vyuzivam.. 🙂
@gastankaa ahojko.. 🙂 tak som rada ze si sa na to dala.. 🙂 a ako ti chutili prve ranajky? Ja som mala prave dnes po tyzdni zmenu.. 🙂 a kolko merias? Taku vahu ako ty by som chcela mat po programe.. 🙂
@gastankaa ja si kaficko davam s medom a mlieckom... Malo by byt sojove ale este som si ho nekupila.. Tak ak sa to nesmie tak mam prehresok.. 🙂
baby moje...uz som sem pisala, aj som zacala...dva roky dozadu a nevydrzala a tak som sa posunula s kilami nahor :( som otrasna. A vsetky, podotykam vsetky nohavice som vyhodila, bo mi boli male, teraz som vyhodila tricka, lebo sa mi vyrnali....nuz som ako nechcem povedat co a knihu som zapatrosila....co som to ja zac :( musim ju najst....baby, naozaj to pomaha? Lebo ja som tak rozozrana, ze ja dam pol kila chleba na posedenie za chvilu :( a to najlepsie s maslom a sunkou :( a podobne. A neviem sa ovladat, totalne, ze neviem :(
@ivankaalenka
Ahojko.. 🙂 tak si lnizku pohladaj alebo ak ju nenajdes tak nejaka baba tu radila ako si ju stiahnes elektronicky a v pc ju potom nestratis.. 🙂 ja som s programom spokojna.. To je dobre ze papat mozes do uplneho nasytenia a preto pocit hladu ani nemam a ak nahodou tak si hidim par orieskou do ust bud lipienky mandlove alebo vlasske.. 🙂 hlavne sama musis byt presvedcena o tom ze chces schudnut a nechces zhresit je to vsetko i nastaveni v mozgu.. Ja budem mat tiez teraz tazku skusku lebo v sobotu ma syncek 2roky same lahodky budu ostatni papat a ja to svoje.. 🙂 ale mam motivaciu.. Za tyzden som schudla 2kg ale aj cvicim popri tom.. Tak pod do toho najlepsie od zajtra neodkladaj na pondelok a my ti tu budeme psychicky pomahat.. 🙂
tak mne moj prvy en vcera nevysiel....a to kvoli tomu,ze som nevypila to potrebne mnozstvo,lebo som konecne spala s mojim dietatom poobede a vecer som tiez zaspala a nespravial som si ten salat z cvikli,takze som ani nejedla...ach,cele zle. Dnes sa drzim tejto stravy,ale osm taka vycerpana,ze som si musela dat aj tofu.Musim pockat,kym pride muz zo sluzobky,lebo som na vsetko sama a nestiham robit jedla a som vycerpana. Takze,som sklamana zo seba,ale idem zacat zas, a to od soboty !!!! @ivankaalenka - zacneme spolu?
@lienocka292 ahoj, no odpovedam ti az teraz,meriam 166 cm a vazim 58 kg,nejdem dat dole 3 kg po porode, a to sa tocim okolo maleho ako besna... cvicit chodim,ked vyda cas,aspon 1x za tyzden,ale chodim na prechadzky a par brusakov dam aj doma...akonahle bude uz muz doma,tak budem mat viac casu. Asi som mala velke oci,ale sama to nezvladnem s dietatom a este toto
@gastankaa tak to je jasne ze ked budes mat casu viac bude to lepsie tak pockaj muza a potom sa pusti do toho.. 🙂 drzim palceky
ahojte baby...nezacinate zajtra niektora? Musim si to zopakovat....
@certiskom ahojko.. 🙂 ja koncim 2tyzden ale rada ta podporim.. 🙂
Vcera som zvladla synovu oslavu len este mame dost dobrotok v chladnicke ale ja to vydrzim.. 🙂
@janielikk mohol by mi niekto poslat link kde by som stiahla knizku pdf do pocitaca od macingovej
@barboramullerova skus pozriet tento odkaz ak chces uz zajtra zacat.. Nasla som to dnes nahodou na nete.. 🙂 najdes tam na 2tyzdne jedalnicek aj recepty ak ti budu recepty sediet zozen si knizku..
ahojte, ja som chcela od dnes zacat, ale nejako som si ingrediencie nepripravila, tak od zajtra zacnem 😉
baby, ja s tym pockam po maturite, lebo teraz si robim nadstavbu a koncim....a som vam taka vystresovana....nuz jem, co mi pod ruku pride. Este mesiac a pol, ja by som to teraz nedala...ja potrebujem pri uceni jest :( aj ked teda uz to vyzera...ale ste uzasne! dakujem vam a normalne teraz viem, ze musim to zacat aj kvoli tomu, ze viem, ze mam vo vas podporu. Ste skvele!
@ivankaalenka aspon papaj orechy,su dobre na pamat a hrozienka zazenu chut na sladke😉
baby ako ste sa citili po prvom týždni?
Ahojte tak ja som dnes zacala druhy tyzden. Uz som raz detox absolvovala a s manzelom a zacali sme znova.drzim palce baby nech vydrzite.
@nevestienka ja tak isto idem druhy tyzden...dame podporu?
ahojte, tak ja som dnes zacala, vecer som si navarila 🙂
@zuzimka ahoj môžme ... 🙂
@zuzimka avšak ja to uplne presne nedodržiavam. ale snažím sa... koli tomu, že cvičím náročnejšie cvičenia, tak potrebujem trochu sacharidu 🙂) 🙂Môj manžel však uplne dodržiava a ide mu to zatiaľ dobre, tak ako prvýkrát.
Aj ja som včera začala druhý týždeň. Chcem sa vás opýtať, koľko asi medu si dávate k tým raňajkám, alebo do jogurtu?
baby a ja sa chcem spytat, ci ta cvikla moze byt aj zavarena? bo som citala, ze vraj nie, ale to varenieeee cvilky je narocnejsie 😝

@gastankaa
@lienocka292 Knihu majú vo Zvolene v kníhkupectve v Europe, včera som ju tam videla