Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@gastankaa ja vidím zlepšenie pleti aj zmenšenie celulitídy chichi, som na 11.dni
@mirabelluska ja vidim zmensenie brucha, ale katastrofalne zhorsenie pleti. dokonca sa mi na rukach vysypali nejake drobne krvave vyrazky, ktore som v zivote nemala a stale ma svrbia O.o a tvar mam ako v puberte 🙄
@silviaa ja som mala tiez vcera prehresok. Tomi kupil opekane zemiaky a ked sa nedival, sup dva tri do huby 🙂
júj, dnes cestoviny s kalerábom, to bola dobrotka 😀 nechala som z tej porcie aj deťom, nech si tiež pochutia
@tomiholjubavi tie vyrážky vraj niektorí majú keď sa im čistí telo od toxínov. ja už som aj pred týmto detoxom žila posledný rok tak maxizdravo kvoli migrénam, že ja už asi moc škodlivín nevyplavujem. inak veľká zmena u mňa, že nelákajú ma skadkosti, prvý krát v živote 🙂
@mirabelluska ja asi toxínov tiež moc nemám, kedže pleť čistučká a tiež som už pred tým sa stravovala zdravo a rozumne 😉
@susanne6 no tak to sme na tom rovnako 🙂 . Inak moje deti majú teraz hroznú črevnú virózu, ak to od nich dostanem tak budem nútená detox prerušiť ☹
baby, ja sa vam cudujem, ze sa dokazete zdravo stravovat. ja hadzem hlava nehlava 😀 hlavne sladkosti a pecivko, tazke pre mna je to ozaj zmena zakladov. dnes mam 12 den a zobudila som sa bez pneumatiky 😀 😀 predtym ma tlacili 42jky gate a teraz dam 40tky.takze u mna to ide dole bleskurychlo. len, aby to takou rychlostou neslo zas aj horee 😅
@tomiholjubavi neboj sa určite sa ti to nevráti hore, budeš si užívať super postavu a tie nezdravosti sa ti samé sprotivia. aaaaale zas občasné zhrešenie musí byť 🙂 🙂 🙂
@tomiholjubavi u mna je tiez problem pecivo. Uz som si zacala aj doma piect spaldovy chlieb, problem je v tom, ze nemam mieru, ja by som zozrala cely. Inak aj moj chlap ked prestal jest pecivo, tak dost schudol, hlavne z brucha. Dufam, ze aj na mne sa strava prejavy ubytkom, najma z brucha by som potrebovala zhodit.
@susanne6 co s tyka kavy tiez som s tym mala problem prvykrat, hlava ma bolela, nedokazala som bez nej byt. Tyzden pred detoxom som si dala poslednu kavu, prvy den sa mi tocila hlava a postupne to prestalo. Ked som nabehla na detox uz to nebol pre telo taky sok. Teraz ked mam chut na kavu, dam si caro so sojovym mliekom.
@lienocka292 ja teda okrem ryby a plodov mora nejem maso, planujem niektore recepty nahradit sojovym masom alebo rybou 🙂
Ja som taka strasne hladnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....pomooooc :(((...dala by som si chlieb :(((
@silviaa my sme mali dnes konecne cestoviny. macingova pise, ze 150 gramov si mame dat, ale sme ich s mamou pozrali na polovicu cele 😀 sak najezte sa do stihlosti a dalsi tyzden budeme zas len cviklu s mrkvou dlavit 😀
Idem na olovrant. Myslite ze si mozem dat namiesto sladkeho jogurtu acidko?
A js som prave dojedla sojovu tycinku.....neodolala som,od rana som nejaka nervna.Ale uz mi bola fest sladka....chcela som sa oklamat mandlami,hrozienkami,ale najradsej by som zozrala celu cokoladu a zahedla to horalkou...a tak som.skoncila "len" pri sojovej tycke .... To bude placu v 28. Den detoxu 😀😀😀☹
to neviem, ale radšej ako iné lakocinky by som zvolila mrkvu 😉
@tomiholjubavi ved ten boršč nebol až taký hrozný,či? 😎 mne na večeru celkom chutil ...
@susanne6 nebol az taky zly, ak sa neporovnava s original borscom. kto je nauceny na pravy rusky borsc, tak mu henten pride taky ubohy 😅
@tomiholjubavi to máš pravdu, originál nevarím a nejedla som ani nepamätám 😒
Vcera na veceru ten cviklo salat so slivkou.Ako tak jem,pomaly sa presviedcam,ze je to zaujimave a dobre....vlastne je to fajn.A v tom pride muz,zje svoju mini porciu a zahlasi: Fuj,nikdy viac,skoda sliviek 😀 a tak sa aj moje presviedcanie seba samwj skoncilo.
čaute, má niekto v PC jedálniček na druhé dva týždne? Ak áno, mohol by mi ho skopírovať? ďakujem 😉
Ahojte,aj ja sa k Vám pridávam. 🙂 od dnes začínam a dúfam že vydržím celý detox 😀 pekný deň 😀
Tak tento vikend mi islo !!!! Malo vody a kava s keksikom.Musim pritvrdit.Ale konecne masoooo a dnes rozok,juch 😀

@susanne6 ja dnes prvý deň jogurt, ale normálne mi chýbalo jablko s mrkvou 😀