icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

hakunamatata331988
8. máj 2015

ani mne moc nechutil, ale zase stále lepšie ako tie fazuľové struky,....

zutyka
8. máj 2015

@slavulik791 mrkvový perkelt je fajn, horšie boli fazuľové struky, ale pri druhom detoxe mi už aj tie chutili 😀

slavulik791
8. máj 2015

@zutyka no tak ja radšej struky ako perkelt 😀 a klobúk dole že druhý detox! 👍 ja verím že tento môj dotiahnem do konca 😀

susanne6
9. máj 2015

a dnes to pšeno...zase fuj 😠

tomiholjubavi
9. máj 2015

@susanne6 a my zas celerove hranolky...isto ich nebudem robit 😠 to uz radsej fazulove struky. z nic mi aspon neni zle

gastankaa
9. máj 2015

zeny,tak ja neviem,co mam za krizu...uplne som zlyhala,za 2 dni sladke som pojedlaaaaaaaaaaaaa.ale uz som si vymyslela aj trest! za kazdy den,co som zhresila,si detox predlzim o 1 den....takze, uz to mame + 3 dni

luciameresova
11. máj 2015

Ahojteee,

dnes bude skvelý webinár na tému Očista a chudnutie. Bude sa rozoberať jedálniček, čo jesť a čo nejesť ak chcem očistiť telo a naštartovať chudnutie. Rozumne strávený večer, čo poviete? 🙂
http://fitshaker.sk/webinar-zdarma-ako-vycistit...

susanne6
12. máj 2015

včera som mala tie zelerové hranolky, celkom fajne a ani zle mi nebolo....a rozmýšľala som, čo takto kalerábové hranolky, skúšal niekto?

gastankaa
13. máj 2015

mne ten zeler aj chuti,ale ,mam pocit,ze som sa z neho vyhadzala....normalne som ocervenela a do rana vyrazok par. Inak,ja si ho nerobim na hranilky,ale odrezem taky hrubsi platok,kruh, a opeciem na malinko olji,nieje to take mastne.

gastankaa
13. máj 2015

@susanne6 to nie je zly napad,skusim po detoxe, nechcem si teraz prilis nahradzat rozpisane jedla...aj ked,,stane sa...kolky mas den? ja posledny tyzden,ale mam pocit,ze je to uz vela masa na mna

susanne6
13. máj 2015

@gastankaa ja tiež nedávam veľa oleja, neľúbim mastné, a skúšala som už aj tie kalerábové, ale o ničom. Myslím, že ako opekané plátky k šalátiku veľmi fajn, ale od hranoliek majú ďaleko 😉 ja od zajtra začínam posledný týždeň 😀

susanne6
13. máj 2015

@tomiholjubavi ahoj, ako? ty ešte nekončíš detox?

188
13. máj 2015

@hakunamatata331988 Ahoj, mala by si poprosiť rodinu, aby Ťa podporili. Ja som držala detox v októbri minulý rok, a schudla som na stehnách, čo bol pre mňa dovtedy problém. Ja nemám nadváhu, mne išlo fakt o detox. Počas toho mesiaca som zistila, že mne vyhovuje viac takáto strava ako naša klasická. Už som sa nevrátila ku klasickej strave, stravujem sa na 80 % podľa Mačingovej, aj keď to neberiem tak presne. A od októbra som nepribrala ani kilo, a ešte sa na mňa práve zlostia, že som veľmi schudla. Ale to len boli zvyknutí na moje oblejšie partie. Ja sa teraz cítim úžasne, a nastavila som sa tak, že už mi nechýba ani sviečková, či strapačky .... Všetkým držím palce a naozaj je to len v hlave ako sa nastavíte k tomuto detoxu.

tomiholjubavi
13. máj 2015

@susanne6 ja som musela zacat odznova. lebo v pondelok som bola na hostine a som zjedla asi kilo čevapov 😀 😅 tak dneska mam zase den dva 😅

gastankaa
13. máj 2015

@188 no presne,mne muz nechce verit,ze za 3 tyzdne detoxu mi odislo od chuti koopa veci....jedine vcera,ked som bola v meste a nemala som po ruke moju stravu,som mala sklony na nezdrave,ale je to len o zapreti a uvedomeni,ze si musim nachystat jedlo skor,resp.vyhladat to,co mozem. Jedine,v com ja asi nikdy nepohnem,je drbna sladkost ku kave,ale aj to som obmedzila na minimuuuum,cize velky uspech u mna. A moja rodina je nastastie taka,ze papaju,co navarim,takze da sa povedat,ze detox maju so mnou,manzel si obcas nieco naviac da...

gastankaa
13. máj 2015

@tomiholjubavi cozeeeeeeee? to ta obdivujem, lebo tie zaciatky su najhorsie.....! ale tak,aspon sa precistis este viac....ty si hned na zaciatku pekne schudla, udrzalo sa to?

lienocka292
13. máj 2015

@188 ja sa tiez citim lepsie ked sa stravujem teraz inak.. 🙂 snazim sa este si varit nieco z detoxu ale som nastavena na oddelenu stravu a lepsie mi travi.. A stranim sa cukru.. Ale je to tazke lebo skoro vo vsetkom je nejaky.. Ale na fb som v skupinke ktora je uzasna a radime si tam co papat kupit a tak.. 🙂

gastankaa
13. máj 2015

@lienocka292 ono je to asi o tom,ze sa ti detoxom nastartuje metabolizmus a spalovanie...a je len na cloveku,ci to vyuzije vo svoj prospech a udrzisi zdravie a vahu,alebo ci sa vrati naspat...ja sa teda vracat nechcem,uz len kvolitej cvikle :D

hakunamatata331988
13. máj 2015

@tomiholjubavi no i ja začínam odznova, síce som nebola na oslave, ale malá mi ochorela a bola som z toho taká nervózna a nemala som vôbec čas si pripravovať jedlo, tak som zjedla to čo sme mali + na nervy aj sladké som si dala. Ale inak išla som sa aspon premerať a neviem či to je možné a reálne, ale ku dňu 11. 5. to jest 6 dní držania mačingovej, som zhodila 6.5 kila, a ubudlo mi z pasa 6 cm, z pupku 7, stehna 3 cm, a boky 6cm, je to možné......nejako rýchlo sa mi to vidi,....no uvidime zajtra začínam znovu a dufam, že teraz to už dam dokonca, držím palce všetkým, a trošku sebecky aj sebe...pekný deň žienky

susanne6
13. máj 2015

@tomiholjubavi jáj, tak to je smola, ale na druhej strane, schudneš viac :D

michaelakarasy
13. máj 2015

Do TV relacie hladame damu s hmotnostou cca 100 kg, ktora ma seriozny zaujem schudnut pod dohladom timu odbornikov. Viac info do spravy.

ralka
14. máj 2015

ahojte baby ktora by sa rada pridala ku mne a skusili by sme spolu chudnut

lugkaemy
15. máj 2015

@ralka ahoj, ja som dnes mala druhý deň detoxu. Musím povedať, že dnes trošku kríza a musela som si dať aj biely jogurt poobede so škoricou. Teraz dusím cviklový šalát. Som zvedavá,či to vydržím.
Ty už si začala?

gastankaa
15. máj 2015

Ja mam posledne 2 dni,ubehlo mi to rychlo....posledny tyzden som dost mala prehreskiv,ale citim,ze sa to na mbe pohlo.Potrebovala som dat dole 2-3 kg,tak v pondelok uvidim pri vazeni.Oblecko z cias top postavy obleciem vpohode,este treba spevnit poporodne brucho.Inak,budem pokracovat semaforom,resp.par dnami z detoxu,niektore mi vyhovovali na 100%. Vy sa ako drzite,konci teraz niekto?

188
16. máj 2015

@gastankaa Ja si dám stále čajové pečivo ku káve, hlavne z dôvodu, aby som nepila kávu na lačno alebo na prázdny žalúdok. A nemám problém s priberaním. Ale je pravda, že skoro každý deň min. pol hodinu cvičím, a venčím psa min. hodinu a pol denne. Takže mám asi dosť pohybu, a aj preto si dovolím aj nejaký prehrešok.

gastankaa
17. máj 2015

@188 ved pohybu mam aj ja,mame dom veliky a denne beham za synom,co sa uci chodit...fakt som na nohach v pohybe od 6.30 do 22.30..takze tiez si nerobim hlavu z trosky sladkeho.

gastankaa
19. máj 2015

tak zeny...mojich 28 dni sa skoncilo. Potrebovala som sa dostat na svoju vahu zpred porodu t.j 56 kg z 58 ...Stravu som dodrziavala podla predpisov, tekutin som pila ovela menej,cca 2 l, sladke som si dopriala uz poeslednytyzdenn kazdy den dobeda ku kave. Na zaciatku som sa nemerala. Dnes na vahe svieti 56,1 kg ( a to som vcera pila vela,jedla mrkvu,cize som aj zavodnena a este som nebola na wc). Takze s vysledkom som max spokojna !!!!!! Teraz by som este chcela dat dole 1-2 kg, len neviem,ci ist pdla semaforu,alebo zas detox? Semafor je lakavejsi,ze si vyberiem,co mam rada,ale sa bojim,aby som nemala sklony zle to kombinovat....neviem,co poradite?

susanne6
19. máj 2015

@gastankaa krásna váha! takú som mala pred 10 rokmi, po prvom synovi 😀 , no ale už o nej môžem asi len snívať 😝

gastankaa
19. máj 2015

@susanne6 zase vies, vaha krasna,ale dolezite je,pri akej vyske.... 🙂 ja som sa v zivote citila dobre,ked som vazila 54-55 kg....pri vyske 167 cm...ale tak, snad to uz nejak dam dole a udrzim.V tehu som pribrala 22 kg a nekojila som,cize na povodnej vahe som sa ocitla az po 11 mesiacoch...fu :( dllllho na mne viseli 4 kg a nie a nie dole

susanne6
20. máj 2015

ahoj,máte niekto v pc recepty všetkých jedál?