Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
Ženy tiež ste boli na začiatku druhého týždňa nafúknuté Z toľkej zeleniny a vody? Ja mám brucho ako v piatom mesiaci a mám pocit že som Z toho všetkého pribrala a nie že by som ešte mala schudnúť. ....
Boli ste niektorá Z tej zeleniny a vody tak nafúknutá ako ja? Dnes som mala ôsmy deň a brucho mám ako v piatom mesiaci. Mám pocit že len priberám nie ešte aby mi splaslo brucho... alebo že by som nebodaj nejaké kilo zhodila...😐.
maminky, prosím máte niektorá mačingovú v PdF a bola by ochotná mi ju poslať na griglova.jana@gmail.com, ďakujem neskutočne 😉
Já som to brala ale nemala som nafúknuté brucho ako píšete vy.
Dnes som 4 dni po detoxe,snazim sa ist podla semaforu,ale citim sa taka nejaka dezorientovana....vyhovovalo mi,ze som mala konkr.rozpis jedal.Bud si nejaky musim zostavit,alebo pojdem podla 28 dnovky odznova,s drobnymi zmenami.Mne tie recepty vyhovovali.Inak,jedla mam zdrave aj po detoxe,ale nejak sladke vyjedam ☹
a DETOX Clean 9 poznáte ???
Viete aký je rozdiel medzi DIÉTOU a naozajstným efektívnym CHUDNUTÍM, cieľom ktorého je
vysnívaná postava ?
Pri klasických diétach telo chudne zo svalov nie z TUKOV, preto klasický JOJO efekt.
Správne chudnutie nastáva vtedy, keď telo chudne z tukov.
Prečo je Clean 9 účinný ?
Lebo je to DETOX.
Toxíny sú uložené v tukoch.Keď sa telo zbavuje toxínov AUTOMATICKY sa zbavuje aj TUKOV.
Navyše telo pri Clean 9 nestráda,lebo sa zároveň vyživuje. Takže chudnutie, detox a výživa v jednom kroku.
Ak chcete vedieť viac,píšte mi do správy.
Caute zeny 🙂
hura do toho, dnes moj prvy den…musim sa naladit na pozitivnu vlnu. Macingovu som si uz dala minuly rok 2x, je to super, sice prvy tyzden je taky narocny, clovek ma s tym chut seknut, ale potom uz to ide…najviac ma potesilo, ked som videla kolko cm som stratila a okolie to tiez videlo…
Mam vyhodu, ze nie som moc masovy typ ale teda pecivko mi chybat bude ;) drzim palce, neviem sa dockat vysledku
@orchi_dea drzim palce .-) mne sa nezda prvy tyzden az taky narocny, ako treti...tam su uz aj trojchodove narocne recepty, clovek aby pol dna iba varil...prvy tyzden je sice fadny, lebo vkuse len cvikla-mrkva-jablko a nic ine, ale to osupem raz dva ...najhnusnejsie su mi celerove hranolky 🤐
@tomiholjubavi vdaka 🙂 mne chutilo vsetko, teda cvikla sa mi trosku sprotivila, lebo jej bolo fakt hodne…a to ju mam na veceru.Brokolicka bola na obed super
@orchi_dea mrkvovy perkelt bol u nas zabijak...po prvom tyzdni som znenavidela mrkvu 😀
Baby od pondelka zacinam druhy detox po 3 mesiacoch po semafore prida sa niektora ku mne budem rada.
Ahojte baby,na kamoskinu radu som si kupila knihu a od 1.6. idem na to 🙂 este zhanam orechy k tomu 😀
ahojte ja zacinam dnes mam pripravenu stravu na dnesny den tak uvidime vaha 78kg vyska 160cm
@inga1575 ahoj držím palce... ja som v polovici tretieho týždňa. Najprv som sa toho bála, či mi bude stačiť táto strava, či to vydržím... ale je to všetko v pohode 🙂. Len to varenie ma unavuje 😀 😀.
Ja mám výšku 165 cm a na začiatku som mala 58 kg. Dnes ráno som sa vážila a mám 55 kg. Aj z centimetrov mi zišlo všade cca po 2 cm.
Zeny,ja mam vacsi problem stravovat sa podla semaforu,nez ist podla detoxu.Co som sa nasomrala,ked som ho drzala,ale vraciam sa k tomu,len si obcas obmenim to,co nechutilo- borcs😉 pri semafore som mala sklony vracat sa k pecivu !!! Vela stastia novym kockam a piste svoje vysledky,ktore to mate za sebou 😉
prvy den som zvladla bez prehreškov 🙂 no strašne ma prehaňalo ☹
Dala som si druhé kolo....prvý deň tiež za mnou.
dnes mam pomaly druhy den za sebou ale poviem vam je mi dost zle, boli ma brucho citim az take palenie stale ma prehana a som slaba nevladzem nic, chcem sa spytat zienky ktore mate prvy tyzden za sebou nemali ste taketo problemi? neviem ci to zvladnem hladna ani nie som len tie boleti brucha ma nicia

@gastankaa Dalsi detox sa odporuca az za 3 mesiace.Pokracuj v semafore ja som schudla aj pri nom neboj sa ze nebudes vediet kombinovat jeden prehresok nevadi.