Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
ja iba občas zjem pečivo, držim dietu od juna, a dala som dole zatial 4 kg tak hadam do Noveho roka dam ešte aspon 3kg, 🙂
Baby ja včera hodinu steper a dnes ráno 66,7!!!! teším. Brucho splaskýna a gate sú mi volnejšie na riti a stehnách...juj aká som rada
@saxana123 super ja tiež cítim na veciach váhu nemám tak neviem 😉
Dobré ráno! Ďalší chudnúci deň pred nami 😀
dnešné raňajky zase sladké :D
Nastrúhaná mrkva s jablkom a vlašskými orechmi.
Desiata dezert: čokoládová pena (1/2 avokádo, 1/2 banan, kakao)
Obed: polievka kelová, br.rezeň obalovaný vo vajíčku s dusenou zeleninou
Po práci pohár acidka
Večera: čerstvá zelenina s niečim (tuniak/balkansky syr)
@yakina že aký jedálničiek
haha baby moj jedálniček je že žrat čo najmenej :D :D :D ale dám si na čo mám chuť na obed normálne ale neprežieram sa, len do sýta. a ked mám chut aj večer na volačo tak si zobnem ozaj že 2-3 krát z volačoho a ruky preč...len pre spokojnosť duše. Plánovať si denné menu je už príliš na mňa :D
@silvinecka idem už tvrdo na to, lebo som to posledné dni flákala, potom sa človek čuduje keď sa nedostavia vysledky 😠
@saxana123 ja si musim plánovať, lebo potom po pár dňoch by som sa na to vykašlala, ked nemám naplanovane, tak neviem čo mam kupiť v obchode, domov prídem hladná a dám si prvé na čo mám v tom moment e chuť a už to ide... ☹ Kedže aj môj chlap chudne tak na večeru obom pripravím niečo zdravšie, podporujeme sa navzájom 🙂
@yakina ja takisto posledné dni som to flakala ale už makam ďalej . To máš skvelé môj muž je ako papek A nemá problém vyladovat chladničku O polnoci. závidím :-/
super citanie, budem tu aj ja informovat ako to ide mne
@gabinka279 nie je to také jednoduché, moj chlap je extremista v tomto ☹ on sa vie prejedať pokial mu nie je zle, a potom hladovať až pokial nevladze 😠 neviem čo mám s ním robiť... teraz mu robievam ranajky každý večer, lebo inak by nejedol, ani na obedy niekedy nechodí, a potom si dokáže dať večer grep 🙄 takže tak ... musím myslieť nie len na seba, ale aj na neho. Sice rýchlo schudne, potom však nevládze. Boli sme cez víkend na horách a normálne mi nestíhal, obvykle som ja tá ktorá fučí, ale teraz som ho čakala každých par metrov 😖 Tak som mu pekne vynadala a robím raňajky ako malemu decku 😀
@adeli79 ten detox Clean 9 sa može aj počas kojenia, nevieš náhodou? Začala som chudnúť aj ja, malá bude mať rok, ale ešte kojím. Meriam 163cm a vážim 75 kg 😕 strašne volačo. chcem na to isť s rozumom, žiadna dukanova a podobné hovadiny. dala som si za cieľ dosiahnuť do leta 60kg, to je -15kg za 8 mesiacov.
čerstvé rezne kto si dá
@silvinecka ja...😀
Aj ja sa chcem pridat a co je to ta jill?ja mam 180cm 72kg,zacala som chodit zase behat ale nie vzdy sa da pri dvoch detoch
@competition jillian Michaels, ma super workouty na cvicenie 😉 doma si človek pustí pol hodinové video , odcvici si bez toho aby musel niekam chodiť
@yakina kuknem aj ked ako sa poznam zapadne prachom mam doma niekde na dvd zumbu jogu akadeco dalsie 😀 potrebujem nejaky impulz 🙂
@yakina to je pečivooooooooo
@competition a koľko chceš vážiť?
@beate1 príď ešte mame aj šalát ti naložím
zožrala som dva čokoládové cukríky. 😀 hanbaaaaaaa
@gabinka279 kam sa na mňa hrabeš
Zhresila som zrala som teraz vecer hranolky!!! ;) sa budem nenavidiet ale mnaaaam jak dobre mi padli!
@silvinecka mnoo chcela by som 65 ako pred porodom,ale hlavnr spevnit stehna zadok brucho,som ako husleninka,od zajtra zacinam drepovat a brusakovat,,hadam to zvladnem ak mi tu nebudu poniektore robit chutky na hranolky a cukricky 😀
ono raz za čas hranolčeky ani cukriček neuškodi, len treba mat viac pohybu, menej papat pečivo biele, a treba pridat do jedalneho listka viac zeleniny, a ovocie je vraj najlepšie papat doobeda,
@tomasko9 no ja osobne chleba nepapam uz mesiac ale ked pride chut tak sa ovladat neviem a stponu sa po jednom cukriku uz vobec nie a ked otvorim coko neskoncim kem nedojem,na oplatku chodim behat 😀

to je dobrá diéta 😀 😀 😀 😀