icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

yakina
24. nov 2015

@gabinka279 jasné že suuuuu. Ja by som vajíčka jedla na raňajky aj na večeru stáááále 😉 ale všetko s mierou 🙂
Pamätám si, že mne sa prvý level páčil najviac. Hlavne vydrž a nevzdaj to ako ja 😅 Inak neviem, či by ma trištvrte hodinu bavilo skákať na švihadle :D to radšej budem trištvrte hodinu bežať

gabinka279
autor
24. nov 2015

@yakina no ved jasné ale nemám možnosť behať . tak niečo také na doma

ishkaa
24. nov 2015

baby mate niektora dobre cviky na ruky? to je moja najproblemovejsia cast tela

emilyemi
24. nov 2015

Jeden a pol dňa už je za mnou a som na seba hrdá, ráno my síce malá prekazila nadšenie z cvičenia a to som už o piatej vstala, aby som si stihla zacvičiť, počkala kým muž vypadne do práce a potom sa pustila do cvičenia, no a čo čert nechcel, tak malá už o pol šiestej pricupitala za mnou. ale pri poobedno;m spánku som to dohnala.

yakina
24. nov 2015

Môj prvý quiche koláč s brokolicou a tuniakom <3 to je na zajtra na obed 🙂 recept mám zo stránky fitnessguru B-)

evittam
24. nov 2015

@yakina Supeer to vyzerá, pošli mi recept, prosííím. 😉

evittam
24. nov 2015

@yakina Už som našla....spravím, určite

daniela40
24. nov 2015

@gabinka279 ano vajcia+zelenina sú vhodné 😉

silvinecka
24. nov 2015

nestíham vás vy ste sa ako rozbehli dnes po 24 dňoch prvé pečiva až jeden pagáč 😎

yakina
24. nov 2015

@silvinecka tak vieš, keď teraz nezerem, mám veľa času 😀 s tým pečivom chvalim, ja by som nevydržala 😉

yakina
24. nov 2015

@emilyemi jeeej supeeer, ja vždy hovorím, ze človek ked chce, cas si nájde 🙂

beate1
25. nov 2015

Tak dnesna hodinka behu a rychlej chodze vonku za mnou..6,2 km v nohach..zacala som min.tyzden..dufam,ze vydrzim co najdlhsie..na vahu pojdem az cez vikend..rano nestiham..😉

yakina
25. nov 2015

@beate1 ako sa ti behalo v takejto zime??? ja som ešte nikdy nebehala, ked vonku mrzlo, ale idem na to tento rok 😀

silvinecka
25. nov 2015

HLÁSENIE : 😀 😀 😀 😀 😀 😀 -5 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!

yakina
25. nov 2015

@silvinecka to faaaakt???????? GRATULUJEM!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 ty naozaj dáš tých 10 do noveho roka 😎

silvinecka
25. nov 2015

@yakina som dnes kukala na tu váhu ako pako 😝 😝 😝 😝 😝 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕

gabinka279
autor
25. nov 2015

@silvinecka pekneeeeee !! ja bohvie koľko musím zohnať váhu či ešte vydržím mesiac ? 😀 ale vidím na sebe že to ide. Akurát som docvičila pre mňa je to riadny zaberáK. Dnes pridám ešte kardio.

beate1
25. nov 2015

@yakina behalo sa mi super...vycistila som si hlavu a rozmyslala cestou,co malej usijem na vianoce...myslim nejake vianocne satky pekne....a uzsom aj vymyslela...tak uzlen sa do toho pustit...vecer este dam brusaky z kalanetiky..🙂

babulka82
25. nov 2015

@beate1 wau to maš dobru kondičku teda ked tolko vladzeš behat hodinu a čo si obliekaš ked ideš behat ? nejake termo pradlo či? aj ja chcem začat ale v tejto zime,neviem ako obliect.

beate1
25. nov 2015

@babulka82 nemam kondicku..doma cvicim na orbitreku,tak mozno z toho trosku ..obliekam si funkcne pradlo z lidla a fitness mikinu a teplaky tiez z lidla..a na krk tenky nakrcnik okolo ust,aby som nedychala ten mrazivy vzduch priamo..ked bezis,nie je zima..a beh striedam s rychlou chodzou...ale uz citim nohy..zajtra asi bude svalovka...nevadi...idem dalej...😉

miska.misiak
25. nov 2015

Ahojte dievčatá 🙂 rada by som sa k vam pridala... Od minuloročnej operácie kolena som pribrala 15kg :( a keďže sa teraz nemôžem moc hýbať mam pocit ze sa na mňa nalepí aj to co okolo mňa len prejde :/

jarmila64
25. nov 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

sestra povedala ze az od noveho roka, tak som zvedava 🙂

yakina
25. nov 2015

baby ja sa teraz nevážim, iba sledujem nohavice a teším sa z komplimentov môjho chlapa 😀
Už len kúúúsoček a pritom tie posledné kg su podla mna najťažšie 😨
@miska.misiak ked sa človek prestane hýbať, musí znížiť aj príjem inak váha stúpa 😒tak šup, zelenina na večeru a ide sa na tooo 😉

babulka82
25. nov 2015

@yakina presne tie posledne kg su najhoršie alebo aj malo kg je tažke zhodit asi tak jak ja idem 6kg 😒 Ale tiež sa nebudem važit až o mesiac sa odvažim ,ale citim sa lepšie ked sa neprežieram a ako pišeš najviac si všimnem na oblečku ked schudnem /priberiem .

evittam
25. nov 2015

@yakina No mňa tiež najviac potešilo, keď mi môj chlap "zadrel" - mamina, akú máš malú riť- 😀 😀 😀

silvinecka
25. nov 2015

@miska.misiak ja som pri zlomenine pribrala 15 kg 😝 😝 😝
@yakina aj u mňa to vidieť všetci mi to hovoria

silvinecka
25. nov 2015

asi kebab nie je moc diétny či

evittam
25. nov 2015

@silvinecka No, nie je......Ale ak si mala chuť, tak si si dala - a čo?!

silvinecka
25. nov 2015

nemala segra ma nanútila kofa jedna

yakina
25. nov 2015

@silvinedcka Nie že teraz poľaviš, keď je už 5 kg dole. A ten kebab pekne krásne zajtra vypotiš :-P