icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

sense
6. dec 2015

@snapi ono ja som to pisala v minulom case a obcas...ono kazdy si musi najst svoj system...u mna to napr. aj nahradzalo tzv cheat days lebo sladkost som uz vlastne mala...nestravujem sa stoperc. zdravo a toto je u mna nahrada nezdraveho...takisto vela trenerov po cviceni tvaroh neodporuca dovodom je ze obsahuje kazein, kt. sa travi a vstreebava pomaly...srvatka by bola idealnejsia...a tiez co sa aj treningu tyka nie jej trening ako trening pre niekoho je treningom spravit dvadsat drepov a dvadsat brusakov a pre ineho je trening 90min v posilovni...

snapi
6. dec 2015

@sense kazdy mame ine ciele, ine tela, ine nam vyhovuje. ja jedavam hodinu a pol po treningu, takze rovno tvaroh s ovocim....a ine uz nie, kedze mavam treningy podvecer. rano po treningu len ovocie a potom ranajky....ono kazdy ma svoj system. Ja mavam len hodinove treningy, ale fakt intenzivne, 90minut by som v takom tempe nedala...takze naozaj je vidiet, ze kazdy si ide svoje a presne tak to ma byt. V kazdom pripade sme sa zhodli ze sojovy rez pri chudnuti nie je zrovna spravnou volbou.

emilyemi
7. dec 2015

Baby ako ste na tom s chudnutim za minuly tyzden? No u mna sa vaha nepohla smerom dole, dufam ze tento tyzden to uz pojde. Ale co uz kem mi mikulas s certom priniesli Lindoor bombony, ktorym som neodolala a zozrala cele balenie. Ale sa rozplyvali na jazyku. Ale tie 4 kila do konca roka musim nejako dat. Uz chybaju iba tri.
Sice ma caka zase rozlietany tyzden, behanie po lekaroch, a potom to moje pravidelne stravovanie ide bokom.

elisvic
7. dec 2015

@emilyemi ahoj , ja som sa tiez drzala tie 3-4 dni podla planu , a potom som uz nestihala, a nejak to uz nebolo ono.
...ale lindor urobil dobru naladu , ze ? 😉
aj cvicit som chcela ist, ale ked nemas naplanovanu kazdu jednu minutu az do sekundy. zabudni.
-hovorim si , samo ze az potom co som sa najedla 500g zeleniny , ze by som mohla ist aj sporotvat, teraz je celkom dobry cas. ale ked som sa uz najedla , tak to tiez nepojde.. takto sa mozem stravovat ked som Doma cely den , ale keby robim tak urcite nie.

elisvic
7. dec 2015

9.Den
-ranajky
-desiata podla planu
-obed-cestovina +syr+rajcinova omacka : ano
mäso-vynechane, nestihla som rozmrazit, takze az na vecer, vytiahla som pecienku.
-olovrant ovocie- mal byt zakuseok -vynechane
-vecera tiez okolo20:00,mala byt sunka, -vynechane mäso z obeda, cize pecienka 😀
uz mam z toho salat 😀 😀 😀
-Sport: kocikovanie par hodin

...ale pozor uz mam urobene fotky na porovnanie , hoci po tyzdni. ale az taka velka zmena sa nestala.
to co mi osobne chyba v jedalnicku , kazdy den je polievka, kedze je dovolene, polievka zeleninova tak tento tyzden si urobim zeleninou polievku na viac dni. a to si dam ako predjedlo. lebo s polievkou su iba dva dni v tyzdni, to mi je malo. 😉 polievocka musi byt.

babulka82
7. dec 2015

baby ako vam to ide ? ja sice tyžden necvičim lebo som zostala chora ,ale už je to lepšie asi od zajtra začnem . Inak v strave sa obmedzujem a za 2 tyždne -1.2 kg 🙂

slavkatrifonova
7. dec 2015

Ahojte zienky.S cvicenim a s obmedzenim jedla nemam problem,ale najviac ma ubijaju sladkosti ja neviem ako s nimi skoncovat.Je to velmi prehnane lebo na den zjem aj zo 5 keksov.Strasne mi to skodi urcite je to aj problem co sa tyka pleti mam ju suchu,celulitidu velku.A pritom aj sportujem chcela by som zhodit aspon 3kg ale tie sladkosti su pre mna múky velke.Neviete niekto poradit?Vdaka

yakina
7. dec 2015

Čauko baby!!!! Som späť 😎 no a po predlženom víkende môžem začať nanovo 😅 ale tak, hlavná je chuť a odhodlanie, však? 😀 takže dnes ľahká večera a zajtra tvrdý režim 😠

silvinecka
7. dec 2015

vážila som sa 82 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

silvinecka
7. dec 2015

to je 8kg bez cvičenia 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emilyemi
7. dec 2015

@elisvic inak ani mna nebavi to vyvaranie. Drzala som dietu z knihy redukcna dieta, ale to neustale vyvaranie ma nebavilo. Stale som lwn chystala jedlo. A muz to odmieta jest a varenie dvojmo, to uz fakt mozem aj v kuchyni spavat.
Ale Lindor bol vynikajuci mnam. Aj teraz sa mi slinky zbiehaju ale nastastie uz nemam. Esteze som ich zjedla vsetku za den

mirdy11
7. dec 2015

Ahojte kocky.Takze moj boj zo sladkostami stale pokracuje.Nepomaha ani jedenie ovocia ci uz cerstveho alebo suseneho.Ale predsa som nesklamala a troska zabojovala.Uz par dni v noci sa nenapchavam sladkostami ako doposial.Kedze od stvrteho mesiaca som bola na rizikovom s vylozenymi nohami tak som sa rozpapala.Teraz v sobotu bude mat syncek rok a moje nocne najazdy na keksy doposial boli pravidlom.Ale uz skoro tyzden som v noci nedala nic sladke do ust.Som na seba hrda.Cez den je to horsie.Co uz.Inak zacala som kazdy den cvicit na orbitreku.Zatial dam len 10-15 min.ale pevne dufam ze dako v january dam 40 min.Inak pocas tehu som pribrala 22 kg.Neuveritelnych 22 kg....pomoc.......a z bruska nie a nie zhodit.Cvicite aj brusaky alebo sklapacky?

competition
7. dec 2015

@mirdy11 a kto ti kupuje tie sladkosti??? 😀

mirdy11
8. dec 2015

No ved ja.Muz si berie kazdy den do robotky....tak aby bolo vzdy nieco doma.Uffff.S vahou som na tom uz nie som najhorsie.Maly bude mat rok a za ten rok som dala dole 17 kg.A to som nemala nijake drasticke diety...len zakladne pravidla stravovania som dodrziavala.Len s tym bruchom stale bojujem.

competition
8. dec 2015

@mirdy11 tak vela spravia sladkosti a chleba ja nedrzim ziadnu drasticku dietu jem aj sladkosti ale len obcas troska a hlavne do obeda a chlieb jem len vynimocne najradila som ho kukuricnymi plackami,cvicim tiez na orbitreku robim brusaky na stroji a cvicim plank ten je dobry na brucho a mam stiahnutu apku v mobile na cviky na bruch a to cvicim 5min denne som 9mesiacov po porode a brucho relativne nemam skoro ziadne,tak kupuj keksy len muzovi alebo najlepsie ani jemu 😀

yakina
8. dec 2015

Dobré ránko kočeny 🙂
Takže včera na večeru dusena zelenina s trochou bryndze.
Dnes raňajky: ovsena kaša s makom a jablkom
Obed: pečene kura s kyslou kapustou
Večera: fazulove lusky so struhanym syrom

Pomedzi to acidko, ovocie.

Baby, v tom Lisabone samé pečivo, bagety na letiskach atd, mňa z toho tak naduvalo 😕 To sa nedalo vydržať 😖

mirdy11
8. dec 2015

@competition Tak super.To ti zavidim........dufam ze aj ja sa dostanem raz do ciela.A kolko minut denne cvicis na orbitreku?Prosik ta ake su to cviky plank a ako sa vola ta aplikacia?Dakujeeem

elisvic
8. dec 2015

@slavkatrifonova skusim ti poradit, treba ist nato psychologicky. Uz sa ti urcite dostala do usi ta informacia, ze cukor je pre ludske telo vlatne JED, vedela si o tom?

Dalej, vedela si o tom, ze na Kakao farmach hoci su uz viacmenej podkontrolou, ale aj tak viacmenej robia a tvrdo makaju MALE DETICKY; asi take ake mame kazda Doma, a chceme pre ne iba to najlepsie, musia na tych farmach v tvrdych podmienkach pracovat. ...ako som pocula, ze ked nepracuju poriadne ,lebo su uz unavene, tak ti ktori ich strazia a ako sa aj stalo, odsekol tomu dietatu macetou ruku. alebo ich bili paliacami. Stazcovia to robili pravekvoli tomu aby strasili aj ine deti, bol to velmi smutny pohlad na deti . Tieto situacie su uz podkontrolou, ale je otazka , ze ci vsade.

Pri kazdom nakupe kakaa z nekontrolovanych fariem, podporujeme, prave takychto barbarov , ktori, maju deti ako pracovnu silu. Ktore tam pracuju v prisernych podmienkach.

Mas chut na cokoladu a kekse, mysli an nato aku cenu ma ta cokolada. A kazdy kusok ti to pripomenie.

Viem , ze je to smutne, zial ale este stale Fakt.

competition
8. dec 2015

@mirdy11 tiez nevydrzim vela ale snazim sa tych 20min az polhodku ale lahsia uroven popri telke.daj si plank do googlu a presne ti vyhodi aky cvik to je a ako ho spravne cvicit,apka sa vola best abs fitness neviem ti poslat link som. Na mobile ale je to zadarmo tam si nastavis kolko chces cvicit ake dlhe prestavky ako casto a cvici to s tebou ale by s tou apkou ukazuje to cviky a rata cas

competition
8. dec 2015

@mirdy11 ked chces vsetko sa da len sa treba zatat co je najtazsie ,drzim palce je sice zima ale ked zamakas do leta nas cas dat sa do formy naleo si svoju fotku (odstrasujucu)na skrinku na sladkosti a niekde fotku z davnejsie cas ked si vyzerala top to bude motivacia

competition
8. dec 2015

@mirdy11 nemam este top postavu ale toto je foto z leta 4mesiace po porode

olivertobias
8. dec 2015

Ahojte babenky, tak ja od pondelka tvrdy rezim. Cez vikend som to prehnala a dala som si svieckovu a kilecko je hore😕😕☹
Dnes ranajky- biely jogurt s ovocim skorica,orechy
Desiata-susene slivky s orechmi
Obed-cestoviny so spenatom
Olovrant-kalerab s mrkvou
Vecera-cvikla so susenymi slivkami

gabinka279
autor
8. dec 2015

Ja som si dala dvojtyzdnovu dietu nech sa cítim lepšie cez sviatky 😀

slavkatrifonova
8. dec 2015

@elisvic Dakujem za radu urcite sa jej budem drzat.Fakt smutne fuha toto je nemozne

olivertobias
8. dec 2015

@gabinka279 ja to citim v kostiach, ze po sviatkoch pojdem znova na detox 😀

mackapacka89
8. dec 2015

musím sa pochváliť, už je to 7,5 kg dole a ideme ďalej 😉 Možno to aj do tých Vianoc bude 10 kg dole 😝

mirdy11
8. dec 2015

@competition Dakujem za radu.Boze vyzeras paradne.....klobuk dole.Ufff orbac mam uz za sebou...vecer dam cviky na brucho a mozem ist s cistym svedomim spinkat xixix

competition
8. dec 2015

@mirdy11 dakujem ale mna tiez caka este vela driny 😀 dnes vypekam synovi do skolky kolace tak ani cvicit nestiaham tiez az vecer ked bude klud aj ked najradsej som ked si to odbijem doobeda a potom som nabudena cely den,vecer ked deti zalahnu hackujem az do odpadnutia a nestiham vypapkavat sladkosti,musis sa viac zamestnat aby nebolo casu na sladke

elisvic
8. dec 2015

@slavkatrifonova viem tiez som Bola z toho v soku. ...a co zabralo?? akosom to pocula od vtedy mi uz nechutia tie coko kekse az tak. ...mna to trochu ubrzdilo.

yakina
9. dec 2015

@silvinecka to das do noveho roka aj viac ako 10kg 😀