icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

yakina
9. dec 2015

@gabinka279 ale pokracujeme aj po sviatkoch! B-)

yakina
9. dec 2015

Včera ma tu niekto inšpiroval, takže dnešné raňajky: jogurt so štvoricou a orechmi 🙂

gabinka279
autor
9. dec 2015

@yakina samozrejme 😉

olivertobias
9. dec 2015

Dnesne ranajky-vecera zo vcerajska
Desiata a olovrant- ovocie a zelenina
Obed-brokolica a karotka s tofu
Vecera-hrachova polievka

silvinecka
9. dec 2015

@yakina to neee to asi ťažko

silvinecka
9. dec 2015

@mackapacka89 super však to je super pocit hlavne keď ti gate padajú :D

slamka890
9. dec 2015

@roja29 Ahoj toto cvicenie s Bobom sa mi pozdaava 🙂 asi si ho pridam k cviceniu 🙂 .. Inak som videla , ze pises ze cvicis aj Jill ..🙂 Ja som ju asi pred 2 mesiacmi cvicila mesiac v kuse (5 dni v tyzdni -2 dni pauza ) A podarilo sa mi zhodit 4 kila !! na cosom nesmierne hrda 🙂 a popritom som jedla uplne normalne 5 krat denne .. sem tam nejaka maskrta 🙂 .. A vaha sa mi udrzala doteraz a to necvicim uz asi 2 mesiace pre zdravotne aj rodiine problemy :/ ..no dufam ze sa ktomu zas vratim a neviem sa dockat 🙂 .. Necvicila som ale tie jej levely 🙂 To je premna asi moc niektore cviky bezny smrtelnik ani nedokaze urobit :D .. Cvicila som od nej kardio cickbox 🙂 poslem link .🙂 vyskusaj mozno sa ti to zapaci .. ja sa pritom zapotim po 15 minutach ako prasiak :D .. Zhodila som zo 72 kil na 68 adrzim si vahu 🙂 ;)

https://www.youtube.com/watch?v=-nlzCGSbGAw
elisvic
9. dec 2015

holky zo 75 kg na 70,1 kg od 18.11.2015

elisvic
9. dec 2015

@elisvic od 28.11.2015

emilyemi
9. dec 2015

@elisvic super, to je kradsa, gratulujem

elisvic
9. dec 2015

@emilyemi aj ja sa tesim, ale ja to zase este az tak nevidim, citil iba trochu.

emilyemi
9. dec 2015

@elisvic ale 5 kil za dva tyzdne je super. Aj ja by som chcela, ale akosi mi to neide. Vynechala som sladkosti, cestoviny, ryzu, zemiaky, pecivo len na ranajky, aj cvicenie som pridala, anejako sa nic nedeje. A tento tyzden nestihamani cvicit, robim vianocne upratovanie.

elisvic
9. dec 2015

@emilyemi treba to vidiet pozitivne aj pri upratovani sa clovek tiez zapoti

olivertobias
9. dec 2015

@elisvic super tesim sa s tebou 😀

elisvic
9. dec 2015

@olivertobias podla mna je dobre ze som nezacala hned s macingovou, lebo bez chleba tyzden je fakt pecka.uz pri tejto mam prehresky. najhorsie su nakupy. v obchode treba velmi rychlo obist pecivo a pekaren.moja dieta je ale dobra predpriprava na macingovu dietu. 😀

silvinecka
9. dec 2015

@elisvic 😀 😀 😀 😀 😀 super aj ja chcem

mirdy11
9. dec 2015

No holky dnes cely den frmol.S malym do obeda u lekara potom na nakupoch.Dnesne jedlo do tretej dve kavy,o tretej kebab tanier a vecer trocha pomazanky s rozkom.Pohyb cely den s malym v meste,pol hodka so psom na prechadzke,17 min na orbitreku,10 min.rotana a este vecer dake brusaky.Zajtra budem zodpovednejsia......4 kila do Silvestra asi nedam ale snad do februara ano... ufff

roja29
9. dec 2015

@slamka890 ahojky, vdaka, vyskusam. momentalne riesim trucovitost dcerky takze necvicim zial, ma zakazanu tv a prave tym som ju zabavila ked som cvicila. ale nemozem uz popustit, musi si bez telky cez den zvyknut. momentalne je to takto 4 dni a zacina si zvykat. skusim potom ten kickbox 🙂 ale ja akosi nechudnem spevnil sa mi zadok a zmensilo brucho ale z vahy islo asi len 2,5kg :/ ale este aj ta nasa vaha akosi blbo vazi, 2 vazenia po sebe je schpna dat 3kg rozdiel 😀

elisvic
9. dec 2015

10. Den, 11.Den, 12. Den

tak vsetko zhruba podla planu.

Ako som uz pisala aktualna vaha je 70,1 kg

emilyemi
10. dec 2015

@elisvic inak na Macingovu treba mat pevnu volu. Ja som vydrzala asi 2,5 tyzdna. Ale najlepsie bolo, ze sa chcel pridat aj muz, tak som mu urobila ranajky to jablko s mrkvou. Este ked som mu telefonovala, nepovedal, ze ju uz nechce drzat, tak som na veceru urobila vajling toho cvikloveho salatu, aby mal aj na druhy den do prace. A jed prisiel z prace natesena som ho vitala tou cviklou, tvaril sa nejako skormutene, a potom z neho vyliezlo, ze on uz nebude drzat tu dietu.

emilyemi
10. dec 2015

@mirdy11 taketo dni doverne poznam aj ja. Behacky po lekaroch a potom z diety nic nie je. Ale ja to mam horsie v tom ze ked si nestihnem zacvicit pocas malej poobednajsieho spanku, potom uz nemam kedy, lebo neviem co sa malej porobilo, bola taka super samostatna, ale asi posledny mesiac ma prenasleduje, stale ma taha ze sa s nou mam hrat.

yakina
10. dec 2015

Dobré ráno 🙂 zachvíľu je tu čas vianočný, plné stoly jedla, pitia, koláčov... Asi sa každý deň zbalíme a vypadneme von, niekam na vylet, na hory, lebo ked budeme sedieť doma, kolačom neodolám ☹
Idete piecť aj nejaké zdravšie náhrady, alebo tak ako zvyčajne?

evittam
10. dec 2015

@yakina Ahojky, tak ja moc na koláčiky nie som....Ja skôr masko, klobáska, šalátik a podobne - ale už sa teším, nemienim sa prežierať ale dám si - a by fakt muselo byť toho veľa aby som pribrala- a ak tak max.1 kg a to nie je tragédia. 😉 A inak ku koláčom - ja aj normálne skoro všetko pečiem z celozrnnej múky,trstinový cukor a podobne......

slamka890
10. dec 2015

@roja29 :D a kolko ma mala rockov ? :D no to ja mozem cvicit len ked syncek spi ( ma este len 1 rocuk ) ale je straasne hyperaktivny .. ked je hore stale mu musim byt v pataach :D .. (cudujem sa ze neschudnem aspon cosi len tym ze ho cely den nahanam po dome , ved uz vtedy sa vypotim 🙂 .. Vyskusaj potom daj vediet ci sa pacilo ;) .. Ono sa to zda ze nic moc ..ale vravim .. 15 minut u mna a potim sa 🙂 .. Do konca mam co robit ;) ..

olivertobias
10. dec 2015

@emilyemi ale some sa zasmiala 😀 ano zo zaciatku to islo aj mne na nervy....ale teraz mi obcas chyba cviklovy alebo mrkvovy salat 😁

olivertobias
10. dec 2015

@yakina dobre rano aj tebe☺. U nas sa pecu klasicke vianocne, napiekla som vanilkove rozky, linecke, nedovniky. Sebe some so urobila zopar zdravsich suhajdov, aspon viem ze mi ich nezjedia😁.inac ja nie som moc na sladke

silvinecka
10. dec 2015

@yakina no dobre som sa od rana zasmiala
u nás sa tento rok asi nepečie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bo mamine kolegine budú zásobovať a to nemá význam kto to požere

@olivertobias aké si si napiekla ?

mackapacka89
10. dec 2015

@silvinecka je to krásny pocit, síce ešte nepadajú, ale je to už krásne vidieť 😉

silvinecka
10. dec 2015

@mackapacka89 mne staaaaaaaaašne padajú sa tak naši smiali v nedeľu keď som sa šla obliekať do kostola po 3 tíždnoch som si dala slušne gate no hold :D

olivertobias
10. dec 2015

@silvinecka kupila som si miesane orechy, susene ovocie, dala som do kosickov a zaliala 80% cokoladou 😀😀😁. Ale budem maskrtit len jeden kosik denne. Vcera som zjedla dva Ku kave ☺