icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

yakina
10. dec 2015

@olivertobias super nápad s tými orechmi!!! určite vyskúšam 😉

silvinecka
10. dec 2015

@yakina ja orechy nemusím

mirdy11
10. dec 2015

@emilyemi To poznam.Maly ma rok tak objavuje nove veci.Citame knizky hadzame lopticku skladame kocky lego tvary a ucime sa chodit.Ako vravis ked nestihnem cvicit pocas jeho obedneho hodinoveho spanku tak cvicim az vecer o pol deviatej ked zaspi.Z to sa musim strasne premahat.Kedze stale papame v noci kazde tri hodky moc toho nepospim.Mozno aj preto tych 17 kil islo rychlo dole.Ostalo brusko a spevnit telo...este 4 kila a je to

elisvic
10. dec 2015

@olivertobias mnam 😀

olivertobias
10. dec 2015

@yakina vyskusaj, je to dobre. Akurat si idem spravit kavu a dam si jednu mlsku 😀

@elisvic veru mnaaam, ale vcera som ich nezjedla dve, ale nakoniec tri ☹ musim sa krotit ☺

elisvic
10. dec 2015

Holky som dnes zhresila na plnej ciare, dieta -nedieta vsetko jedno, psychologicky kvac, a t d...
... urobila som si v mikrovlnke brownie v salke , vzdy som to chcela vyskusaat. tak teraz , fakt sa hambim , ze som takto podlahla. ale ked idem von kocikovat 3 hodiny ja potrebujem cukor a strasne mi chutiiii Kakao. je to nejak po porode. 🙄

Najviac mi je luto , ze tej kamoskynej diete robim , zle meno. lebo ten vysledok nemoze byt taky aky malal ona.

ale ked som nevyspata , tak cez den siahnem po sladkom a to urcite nieje jablko. 😀
isli sme spat o 0.30 , o 02.00 som kojila, o 😀 03.44 pride za mnou pes , ze von treba bo musi kaka- ciki, o 05.30 Elis kojit, nakoniec dostala este flasu asi 90ml , lebo moje prsia s takou produkciou mlieka nestihaju, a spali sme vsetci az do 09.30 , takz aky Sport som Rada ze vydrzim cez den ako tak...

elisvic
10. dec 2015

@olivertobias ja som miesto malej salky urobila pre istou hned velku, tak som ju zmastila, ze super a den je zrazu taky KRASNY A VSETKO JEDNO 😀

elisvic
10. dec 2015

@olivertobias vobc rozmyslam ze si si knihu kupovat a naco ved nedokazem dodrzat ani takuto lahku dietu a macingova je zabijak. uz len z tojo popisu vidim , ze nedasa.

ja som prve tri mesiace nevedela , ze som tehotna. a mne vobec nechutilo jest asi ze jedno jablko na den a iba pitna cista voda.

salat. ale malo. vobec ziadna potreba jest, jedlo ma vobec nezaujmalo , uzasny pocit. teraz ked som Doma by som zrala a zrala . 😵

elisvic
10. dec 2015

@elisvic okrem ineho sladka Paprika a jablko nenahradi brownie to je viac nez jasne, 😀 😝

elisvic
10. dec 2015

mama mi dnes volala a hovorila o jednej zene , schudla 40kg jedla vsetko aj sladke, mala zdravotne problemy tak Bola donutena nieco robit aby schudla a tak nechcela sa obmedzovat, zato jedla vsetko ale vo velmi malych davkach. asi rok potrebovala na to aby dala 40kg dole mala 90 kg na zaciatku.
mozno to treba tak nejako a dlhdobo.

u macingovej sa pise ze treba 3-4 litre na den vypit, to ako? som Rada ked pridem na dva litre denne aj to sa musim sledovat.
3-4 litre denne je sice fajn ale to mozem zostat rovno na wecku a pit , bo urcite kazdych 15 minut utekat budem .

elisvic
10. dec 2015

13. DEN
-RANAJKY; DESIATA ZVYKNEM STIHAT PODLA PLANU
-obed-malo byt rizoto ale dala som Quinoa50g,+kecup+ Natur tunak 60g,
postuhany syr som zabudla
😀
-olovrant-ovocie

-vecera- mala byt ryba ale muz isiel na poobednu a ja s malou uz som nestihala, takze konzerva tunaka mala 160 g , tych 60g som mala na obed a vecer som miesto ryby 150g , dojedla tu konzervu , clovek musi jednoducho improvizovat.

chlieb miesto 60g iba 30g ano , ovocie vynechane
ale doplnila som to salatom podla planu a este k tomu cherry rajcinky a avokado, no basta.

elisvic
10. dec 2015

14. Den dnes
-ranajky , desiata podla planu
-obed hrasok 115g ryba konecne som sa jej dockala ale dala som aj sojove bobule, Pastinak, ruzickovy kel a spolu ugrilovala rychlovka
-olovrant , kolac brownie velka salka HAMBIM SA 😎
MUSIM TO VEREJNE NAPISAT; lebo nech trpim, ked sa neviem zdrzat. 😉

-vecera-mala byt mozzarela120+ gril. zelenina, vynechane aspon zatial, bo kolaca som sa nazrala, ze nevladzem 😀 😀 😀 nebudm si kazit chut. 😀 😉

ja neviemako uvas ale na mne to az tak nieje vidiet, ja mam stale brucho som 6 meiacov po cisarskom tak neviem , ci to este kvoli tomu alebo som jednoducho tukova bunka 😕 😀

emilyemi
11. dec 2015

@elisvic Ja som skoro 2 roky po porode a brucho mam ako keby som bola v 6-tom mesiaci. Ale ja som mala pri oboch obrovske brucho, vzdy sa ma pytali, ci cakam dvojicky

olivertobias
11. dec 2015

@elisvic ja som prezivala to iste po porode. Ked som kojila tak som vyzierala chladnicku a hrozna chut na sladke. Moja vyhoda bola ze som pri kojeni chudla 😀 ta chut na sladke je normalna, si vycerpana, nevyspata,mala ti podrastie a bude lepsie. Ja tiez nestiham cvicit, kazdy den si hovorim ze zacnem... Ja cvicim pri drobcoch, daju mi teda zabrat🙂

silvinecka
11. dec 2015

tak ja po mesiaci som takto z pasom gate kupované v októbri úplne tesné

elisvic
11. dec 2015

@silvinecka jeeeej aj ja chcem 😝

olivertobias
11. dec 2015

@silvinecka super😀 nohavice mozes vyhodit 🙂

silvinecka
11. dec 2015

@olivertobias do prdele 😠 😠 😠 😠 😠 😠 hlavne že som za ne dala 2O eur 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

silvinecka
11. dec 2015

@elisvic a veď aj ty si schudla isto ti gate padajú

olivertobias
11. dec 2015

@silvinecka hmmm tak ti uz ostava naspat pribrat :-P :-P :-P :-P 😀

silvinecka
11. dec 2015

@olivertobias prd makové 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dám ich zúžiť alebo si kúpim nové

olivertobias
11. dec 2015

@silvinecka tak tak drzim place nadalej, super si zhodila congratulations 🙂

elisvic
11. dec 2015

@silvinecka mam elasticke leginy, tam to nevidiet 😀

silvinecka
11. dec 2015

@olivertobias no to je len prvých 5 kíl z 2O tich

silvinecka
11. dec 2015

@elisvic tak v tom je asi chyba

yakina
11. dec 2015

Dnešný obed 🙂

elisvic
11. dec 2015

@yakina podla jakej diety? vysmazane??

olivertobias
11. dec 2015

@yakina vyzera podobne ako ten moj minuly tyzden 😉 ja som mala karbonatky obalovane v mletych orechoch 😀

@elisvic kludne mozes vysmazat raz za cas na olivovom oleji 🙂

silvinecka
11. dec 2015

@yakina mňaaaaaaaaaaaaam

silvinecka
11. dec 2015

@elisvic keď vyprážaš na masle :D pohoda