Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
15. Den
-ranajky , o 11.00 obilninova kavicka bez cukru , s mliekom
-desiata ani neviem asi vynechane
- obed -polievka asi na dva krat o 13.00 a potom o 17.00
-syr 30g,
- chlieb , zelenina vynechane
-olovrant - urobila som pre muza tiez salkovy brownie a nakoniec mu to bolo velmi sladke, tak som s radostou dojedla, velmo dobry. ;-P nakoniec mi z toho vel asladkeho bolo zle.
- vcera asi o 23.00 ked muz prisiel z prace domov
-chlieb, zelenina vynechana
z planovanych 150g mäsa bolo iba 50 g grilovaneho kurata , zvysok Dostal pes , hm... musime sa delit bratsky hehe a dve mandarinky-tie boli samo pre mna. ;-DDD
Sport: ano myslela som nan, ale Bola to iba rychla prechadzka s najskor s kocikom a potm so psom , do vymrznutia asi 2 hod.;-D
aktualna vaha 70,6 kg to ze sa nezdrzim a jedavam sladke , to je celkom Pekny vykon.
dnes malo tekutin , hrozne.
som Rada ze stiham wcko
uz ma to prestava bavit ,ked to nejde podla planu. 🙄
Elis je uz opät hladna , cize hore, tak utekam o 03:07 s Umelym mliekom.
Och bože, chúďatká fašírky 😀 babule, vzdy je aj zdravšia cesta, napríklad, keď ich dáte piecť do rúry. Tieto som však robila na panvici, asi na jednej lyžici oleja, nebudem kvôli dvom fasirkam zapínať rúru. Inak k vyprážaniu... najlepšie na masti podľa mňa 😉
ja som dnes mala na obed baklažán a zemiaky som sa dožrala 😀 😀 😀 😀 😀
a už idem na seba tvrdo hnusa som sama na seba budík mam na 16.30 aby som sa navečerala a od 5 nič !!!!!!
@silvinecka gratulujem k tvojmu rozhodnutiu 😀 ako si dospela k casu od 5tej nic nejest? Ja chudnem pomaly uz rok, zatial dole 32 kil tuku, ale teda bezne veceriam po 19tej, obcas aj o 21 vej si davam veceru a vaha ide pekne dole. Telo potrebuje jedlo a ak chodis spavat okolo 20tej, tak ano, daj si posledne jedlo o 17tej.....
@snapi čooooooooooooooooo to koľko teraz vážiš no ja som tak od piatej nejedávala len som sa posledné dni rozožrala tak pre to
@silvinecka teraz mam cca 71 kil, ale tak zase ja som nabrala aj svaly a aj vodu, cize nemala som 103 kil.....no nie som si uplne ista, ci je to spravny navyk, no ale ty poznas svoje telo......
@snapi veď o tom to je každý musí sám poznať svoje telo
geniáááááááálne skláňam sa pred tebou super super super
16.Den
-ranajky, obilninova Kava s mliekom
-desiata-ovocie
obed -navarena zel. polievka nestihla sa najest a hriby + ina zelenina , bude az v nedelu
olovrant ovocie
vecera Pizza a to cela, zostali 2kusky a tie som prave zjedla . o 02.30 😉
@elisvic si nemohla spať tak si sa prišla nabonzovať zlatá
a dlho sa tu neukázala slečna - parené buchtičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@snapi moja svokra hovori vzdy , ze na noc ona uz nebude nic jest,( teda po 15 hodine ) tak on aide spat aj o 20.00 , to ja zacinam este len varit.
ke dbola moja mama naposledy na navsetve u nas, tak sme robili burginove pagace a to do 23.30u nas je to naormalne, my potrebuje ale rano spat. 😀 😀 😀
aj tak ta obdivujem, ze si tolko zhodila, ja sa tu tukam s piatimi kilami hore dole, ale nejest od 17 az do 24 to mi je moc. ved uvidime. tak ti este drzim palce. ale je vidiet , ze si si nasla vlastny System a drzis sa ho.
ja som mäkka, prve dva tyzdne dieta a maskrtim stale. 😒
17.Den
-ranajky, desiata podla planu-to este ako tak stiham
😀
-obed- mala byt rajci omacka s cestovinou a postruhany syr, ALE nebolo
- iba mäso a udusena zelenina zo zeleniny som urobila taky gac ze sa to jest nedalo. 🙄
-olovrant-puding
-vecere mala byt sunka+ baklazan, vynechane. Bola zelenina surova 😀
@snapi
@elisvic
baby, ja ked jem neskoro vecer (po 22:00 alebo aj skor niekedy..) tak mi na druhy den je tak zle... ze az. napriklad ako dnes :D
zacala som chodit ku trenerke a ta zas tvrdi, ze jedava o 20 a prve jedlo o 10 a je OK... no mne je total naprd rano, citim sa jak zumpa. .. ale presne, ako pise elisvic - varit zacinam az ked pridem domov a to byva niekedy aj o 20:00....
@kralovahola ono zalezi aj od toho co jes na tu veceru,ale aj co jes pocas celeho dna. ja si to v pohode viem tak nacasovat, ze jem okolo 20tej a rano potom o 6:30 mam tak akurat vytravene. Ako v pohode by som vydrzala aj do 9tej s ranajkami, ale nemozem, lebo uz som v praci a neda sa mi neskor jest. Takze ono rob tak ako to tebe vyhovuje hlavne, sleduj sa, sleduj co jes pocas celeho dna. Ak mam velku veceru, tak chodim spat az o take 3 hodiny po nej, ak je to taka akurat veceru a este aj po treningu, tak take 2 hodky mi medzi jedlom a spankom stacia.
@elisvic riadna dieta necudujem sa ze vecer zjes takmer celu pizzu ked pocas dna jes velmi malo a jes velmi nevyvazene...zo zaciatku mozes schudnut ale takto sa neda stravovat cely zivot a jojo neneccha na seba dlho caka...preto mas chute na sladke lebo telo si pyta energiu v dosledku toho ze jes malo a nutricne velmi zle...vela rychlych cukrov, malo komplexnych sacharidov a hlavne velmi velmi malo bielkovin...
@sense ja som bola zvyknuta , ze som urobila palacinky a tu poslednu som tlacila dovtedy , pokym mi to oci nevytacalo 😀 a vtedy som mala dobry plny pocit , z dobre vykonanej prace. 😕
mne chyba ten pocit naplnenosti do prasknutia. 😅
ale v tej diete mas dost bielkovin denna davka mässa je 110-150g a to tam ale je . ci je to ryba alebo ine mäso.
ja si skor myslim keby som vyspata tak by som po sladkom nesiahla, ale ako posledna noc Bola som kvoli malej 3 razy hore, a aj muz ten rano zaspal o hodinu.
Ked si pozreis den 15 a 16 mas tam same rychke sacharidy a uolne minimum bielkovin...okrem toho je ten prijem maly a nevyvazeny ...malo zeleniny a malo bielkovin....toto je dieta a dlhodobo to nevydrzis a kedze mas mizerne mnozstvo bielkovin ide dole voda a svaly a pri t9m nadbytku sacharidov moze tuk ostavat kedze to co telo nespotrebuje ulozi vo forme tuku...
@elisvic vajicka, cottage, tvaroh, tofu, ryby - tuniak, losos, strukoviny - obsahuju aj komplexne sacharidy, mandle okrem bielkovin aj tuky
no tej zeleniny co pises ze dokopy 700g by malo nebolo ale pri tvoojich posled. jedalnickoch je pri zelenine napisane vynechana takze je mozno pekne ze je na papiery ale ak je vynechana skonzumovana nie je...lebo ak by si si dala 400g zeleniny v akomkolvek stave tak ver mi ze celu pizzu nezvladnes al. takmer celu
ja osobne na macingovu nic...pre mne je to hladovka , som pracujuci clovek kt. sa nachodi, ja sa snazim jest tak ako by som vydrzala co najdlhsie a napr. mi pomohla aj jedna zienka kt. robi poradenstvo ohladom vyzivy
@sense ja viem co myslis, mas pravdu ja nestiham napisane je ale vynechavam. niekde bolo napisane vajco , to vies ze som ho zabudla zjest? 😀
ale sama pises ze v jedalnicku je dostatok zeleniny , co sa tyka rozmanitosti, dusena ,varena, grilovana, surova. strukoviny, atd.
takze keby je tam viac bielkovin tak by to bolo aj na dlhodobe stravovanie dobre?
alebo co tam este chyba?
ryby a mäso je tam,vajco, trochu cestovina a ryza, ovocie, skor myslis na ten podiel tych surovin?
18.Den
-ranajky Kava s mliekom bez cukru juhuu plus Jogurt so semienkami , mnamky
-desiata ovocie
-obed- zeleninova polievka 2 taniere, chlieb
sunka vynechane
-olovrant puding 😀 ten ma zachranil
vecere surova zelelnina ako uhorka, salat, 😀 50g mäso
Sport, prechadzka s malou, 2hod a chcela som ist cvicit ale nestihla som , mala hladna musela som kojit.
A este by si mala jest rano a do obeda viac a poobede a vecer uz menej a ty to mas naopak...

@elisvic
@olivertobias
@silvinecka baby jasne ze raz za cas nevadi vyprazanel, len vas chcem uviest na spravnu cestu 🙂 ..nejde ani tak o tuk..jasne ze si treba vybrat spravny..kokosak,maslo ghee,dokonca aj bravc.mast je OK je z domacich zdrojov...ale pri vyprazani ide aj o iny problem..to je tvorba AKRYLAMIDU---je to silny toxin,ktory vznika pocas chemickej reakcie spalovanim aminokyselin a cukrov pri teplote nad 120stupnov celzia..teda je v hranolkoch, vypr.mase, korke chleba ak je prepecena...to je zakladny problem ak aj davame bacha na druh tuku co puzijeme.