icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

silvinecka
15. dec 2015

81 kg 😀 😀 😀 😀 😀 9kg dole
tralalalala

denka275
15. dec 2015

@slnecnica174 ja som tie chia dostala a neviem čo s nimi 🙂 ako ich prosím ťa používaš ?

slnecnica174
15. dec 2015

@denka275 Davam si ich rano do jugurtu s müsli. Piect som s nimi este neskusala, ale kupujem v pekarni chlieb s chia😉

competition
15. dec 2015

@denka275 ja si dam za lyzicku do vody necham 15 min nech to napuci a vypijem ,vraj je to dobre na chudnutie najlepsie vypit pred jedlom

elisvic
15. dec 2015

@silvinecka jaka pecka
gratulujem

denka275
15. dec 2015

@competition dakujem baby skúsim

elisvic
15. dec 2015

@denka275 hej ono to totiz zjemni stolicu 😉

competition
15. dec 2015

@denka275 vyskusaj,ja pijem kazde rano,na nete su aj nejake recepty,je to aj na energiu a xy inych veci 🙂

denka275
15. dec 2015

@competition áno teraz to študujem, ja som ich dostala v balíčku k narodkám a zabudla som na ne, ale čítam, že sú super...otázka: pomohli niekomu z Vás pri chudnutí ? tiež by mi bodlo dať 5 - 6 kíl dolu

agiagi
15. dec 2015
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

baby neblaznite ved idu vianoce :P

gabinka279
autor
15. dec 2015

@silvinecka dobrá si ...ako ?????

yakina
15. dec 2015

Ahojte kočky, ja sa po Lisabone držím stále na tom istom, ale priznávam, tam sa hodovalo 😀
včera sme mali s drahým výročie, moja predstava pohodoveho večera: dobrá večera v kvalitnej reštike, romantika, doma som mala v pláne mu zatancovať pri sexi hudbe!
Žiaľ, jeho predstava večera bola, namontovanie si policiek v garáži, osprchovať, otvoriť šampus v posteli, žrať mandarinky a pozerať hororovy film ....
Čo som komu urobila?
Rada na záver, neskusajte konzumovať mandarinky so šampanským :-\

competition
15. dec 2015

@denka275 no poviem ti to takto ja ich konzumujem pred jedlom cize potom uz nezozerem tolko ako obvykle,sama od seba neschudnes,treba upravit stravu a zaradit nejaky pohyb intenzivnejsi ako do teraz ,nie som za radikalne diety pretoze aby si nepribrala to co schudnes uz sa v zivote normalne nenajes,moja rada a nazor,jest normalne jedla v normalnych davkach neprezierat sa ovocie a sladkosti(ak bez nich nevies zit)treba konzumovat do obeda a pohyb pohyb pohyb a verim tomu ze vaha sa pohne smerom nadol...a zabudla som ja som vysadila pecivo a vooobec mi nechyba raz za mesiac si dam ked sme na navsteve a zistila som ze ma z neho brutal nafukuje

denka275
15. dec 2015

@competition no tiež nejem pečivo a ovocie len na raňajky, asi pridám viac pohybu a skúsim cia aj navecer, uvidím...

silvinecka
15. dec 2015

@elisvic teraz 84 ale nechápem 4 kg hore dole
@gabinka279 ako baby píšu
@yakina mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 chlapi to sú diagnóza sama o sebe 😠 😠 😠 😠 😠

elisvic
15. dec 2015

@silvinecka mam pocit ze tym sladkym to mam zase naspet tie Kila 😒

silvinecka
15. dec 2015

@elisvic ale čo by ráno 82 večer 85 ale veď to som mala davno

competition
15. dec 2015

@denka275 myslim ze sa mozu len 2lyzicky denne takze rano a vecer je ideal ,pohyb je zaklad a treba pridat aj ked pobehujes cely den organizmus si zvykne a preto sa to spomali a vaha nejde dole

gabinka279
autor
15. dec 2015

@yakina tak toto si zabila 😀 😀

olivertobias
15. dec 2015

@silvinecka aspon predstieraj ze mas pokazenu vahu 😀

@elisvic ja som tiez zhresila, tohto tyzdna som akosi na sladke a uz mam kilo hore☹

olivertobias
15. dec 2015

Inac dievcata aky salat si budete robit na vianoce? Date nejeke typy🙂

elisvic
15. dec 2015

@olivertobias 😀 NIESOM SAMA 😀 uz som mala zle svedomie

elisvic
15. dec 2015

@olivertobias pride mama a mam klasiku
majo+zemiak,a priberem vsetko
dnes som vysmazila zeler ako hranolkx dobreee, podla macingovej , mam chut ma mrkvovy perkelt uz som si knihu objednala

emilyemi
16. dec 2015

Vidim ze v tom nie som sama. So mnou to je hroza. Cez vikend mala neter oslavu, ale co je najhorsie ze som zacala doslova zrat doma, normalne som pojedla linecke kolaciky ani neviem kolko, a samozrejme v nedelu to pokracovalo. No a vcera rano vaha mi ukazala nemile prekvapenie. No a ako poznam muza, ten zacne hodovat na stedry den a skonci 6-eho januara. Bude stale chodit do chladnicky, do spajze po kolaciky a nieco do seba tlacit. Uz vcera mi oznamil, ze teraz bude menej jest, lebo idu sviatky aby sa mu potom co najviac zmestilo do zaludka.
A to v sobotu dalsia oslava narodenin a este aj malej musim na vianoce urobit narodeninovu oslavu.

olivertobias
16. dec 2015

@elisvic vyborne🙂 recepty su super a zelerove hranolky su najlepsi, neviem sa ich objest.
Ja ask klasika salat ale bez majonezy🙂

olivertobias
16. dec 2015

@emilyemi ja som si radsej pre istotu linecke kolaciky schovala, ale uz vcera som mala na ne chut dat si Ku kave😀

emilyemi
16. dec 2015

@olivertobias aj ja som ich schovala, ale kedze som ich schovala ja, tak som aj vedela kde su. Inak ja som ored prvym tehotenstvom takmer vobec nejedavala sladkosti a po porode ma to akosi chytilo, zacali mi sladkosti chutit

competition
16. dec 2015

Ja som uz ani ako dieta velmi nemusela linecke kolaciky,vanilkove rozky,perniky a prave preto ich doma peciem je to zaruka ze ich nezjem 😀 ale keby dali predomna dobosku za sekundu je fuc.takze

yakina
16. dec 2015

babule, to že sa cez vikend prejete, alebo si dáte väčšiu porciu a váha potom ukazuje o kilo viac, tak to neznamená, že ste pribrali kilo tuku. Jednoducho máte viac jedla v brušku, črevách atd, takže kašlite na to a šup šup zase nasadnuť na koňa a hijooo dotiahnuť tento mesiac do uspešného konca!! 😀 😀 😀

silvinecka
16. dec 2015

@yakina ale od januára ideme zas na novo