icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

gabinka279
autor
4. nov 2015

@roja29 ja tiež Jill. 😉
@ninuuus jasné vitaj 😉 ako si chudla na jar? môžeš nám poradiť 😉

roja29
4. nov 2015

nasla som ten workout na brucho, je to bob harper 10 minutes workout ( nechce mi to vlozit link cez mobil)
@gabinka279 kedy si zacala? ja dnes len treti den, ale level 1 uz tretikrat cvicim no 30DS som este nikdy nepotiahla do konca 😀

silvinecka
4. nov 2015

ste sa rozbehli 😀 😀 😀 😀
tak chleba sme vylúčili že chleba a cukor musíš čítať začiatok

silvinecka
4. nov 2015

@roja29 roja ja cvičiť ee ale aspoň sa snažím chodiť pešo

silvinecka
4. nov 2015

@yakina prosím prosím dala by si mi recept na tu tekvicovú polievku sa mi slinky zbiehajú 😝 😝 😝 😝 😝 to z hokajda robievaš ???

roja29
4. nov 2015

@silvinecka no bez cvicenia to ide horsie. toez niesom velmi na cvicenie ale zaprela som sa lebo uz stvem samu seba :/ ja chleba nejem uz nejaky cas, teraz dufam vydrzim aj bez sladkeho. skus aspon chrisa powela, len kukni videa na youtube ci sa ti nieco nezapaci, on nema tak kondicne narocne oproti jill. lebo ak len stravu zmenis, tak potom sa ti to rychlo vrati a idu sviatky a predsalen si doprajes a aby sa hned nenalepilo hned vsetko naspet.

roja29
4. nov 2015

http://varecha.pravda.sk/recepty/semienkovy-chl...
semienkovy chlebik....robievala som si ho a je to o zvyku,mne chutil, sestra ochutnala a vypluva v sekunde ze bleee. ja sa nan zas chystam, bude na olovrant s niecim 🙂 alebo na veceru....je to cisto bielkovinove, vyskysajte 🙂

yakina
4. nov 2015

@silvinecka no ja robievam takú uuuplne najjednoduchšiu, ale na nete je veľmi veľa receptov.

Hokkaido polievka so zázvorom:
Suroviny: Tekvica hokkaido, mrkva, vývar, zázvor, soľ (podľa chute trošku smotany, ale nemusí byť)
Tekvicu spolu s mrkvou ošúpať, očistiť od jadierok, nakrájať na kocky. Zaliať vyvarom a variť do mäkka. Ponorným mixérom všetko rozmixovať do hladka, dochutiť nastrúhaným zázvorom a soľou.
Ja pridávam aj trošku smotany, krásne to celu polievku zjemní.

Nepíšem množstvá, pretože varím od oka. Zeleninu zalievam vývarom iba po okraj, polievka je potom hustejšia.
Na tanieri si ju môžete ozdobiť tekvicovým olejom, pre chlapov pridať opečený chlebík.
Akurát som včera rozmýšlala, miesto zázvoru cesnak, alebo čili, alebo kari :D

ninuuus
4. nov 2015

@gabinka279 u mňa záleží najmä na tej večeri a večernom maškrtení. Na jar som zhodila 7 kg, vtedy som večer jedla hlavne bielkoviny + zelenina. Vynechala som v obede prílohy - ale to u mňa nie je problém. Večer som sa vzdala sladkých jogurtov - tie som niekedy dokázala zjesť aj 2 - to som mala taký "rituál" - keď deti zaspali 🙂.

gabinka279
autor
4. nov 2015

@roja29 aj ja uZ cvičím asi 10 krát ale ani prvý level som nikdy nedokončila 😀 teraz som 1 level 7 deň. nútim sa do toho ten pocit potom stojí zato keď necvičím mám výčitky.
@ninuuus a koľko ti trvalo schudnúť tých 7 kíl takýmto spôsobom ? ja tiež jem bielkoviny zeleninu na večer. Ak náhodou vybocim tak sa neviem vrátiť K tej strave žeriem všetko čo mi príde pod ruky. ale cítim sa veľmi zlé potom nafúknuta ,trávenie nefunguje... snažím sa mám cieľ .. nikto mi neverí že to dokážem lebo každú diétu som držala 3 dní. A teraz to chcem.dokázať všetkým ale hlavne sama sebe.. 😉

roja29
4. nov 2015

baby ten bob harper link

https://www.youtube.com/watch?v=daeSym3Cob4

je to brucho ale aj nohy nakolko su tam vela dvihane hore dole, ja som to dala teraz po jill a fakt som viac spotena po tomto ako po jill 😀 nesledovala som k s akou vahou zacinal, alebo obvodom, mne pupok narastol na 90cm (ano hanba mi) a teda tazko bolo prve cviky, aj ked vyzeraju jednoducho nesu, fakt 😀 ale ten pocit teraz stoji za to 🙂
@gabinka279 ja mam akurat docviceny treti den 🙂 iba jedna kamoska vie, ze som zacala cvicit a ani ikomu inemu hovorit nebdem, vratane mojej polovicky 😀 dufam, ze mi to vydrzi a ze budu pekne vysledky 🙂

silvinecka
4. nov 2015

@roja29 no ja už budem mat aj vyše 9O 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

gabinka279
autor
4. nov 2015

@roja29 ani ja som nikomu nepovedala len môj muž vie snáď ostatných prekvapiim

gabinka279
autor
4. nov 2015

@roja29 to cvičenie skúsim brucho je môj najväčší problem

silvinecka
4. nov 2015

mňam mňam to bola dobrôtka

mamina_25
4. nov 2015

Pripajam sa ;) chudnem este len treti den,ale je mi fajn,mam radost z toho,ze som sa konecne odhodlala so sebou nieco urobit.cvicievam tiez,ale iba sem tam a ako to pride 😀

silvinecka
4. nov 2015

@mamina_25 super 😀 😀 😀

ninuuus
4. nov 2015

@gabinka279 tých 7 kíl som dala dole za 3 mesiace. Viem, že dá sa aj rýchlejšie, ale ja som sa "obmedzovala" iba večer, ináč som jedla normálne - teda ten obed bez príloh, ale to ja jem vždy tak. aj sladké som si poobede dala, ale večer už nie. čiže pomaly, ale isto. žiaľ, teraz som sa znova "spustila" a začala som naberať späť, takže to večerné maškrtenie tých jogurtov musím nechať tak. cvičiť som necvičila, to ma nebavíííí

silvinecka
4. nov 2015

@ninuuus waaaaaaaaaw máš môj obdiv

ninuuus
4. nov 2015

@silvinecka Vďaka. Držím vám všetkým a aj sebe palce, aby sme to dokázali 🙂

yakina
4. nov 2015

Trochu provokatívne, dnešná večera

gabinka279
autor
4. nov 2015

@yakina mala som podobnú 😉

silvinecka
4. nov 2015

@yakina je to ryba alebo kuriatko ?

yakina
5. nov 2015

Ránko kočeny.
Ako sa vám darí? Ja som sa vcera postavila na váhu, tak ma to trošku deprimovalo, lebo váha sa nehybe. Stanovila som si každý týždeň pol kila dole. Dúfam že v nedeľu tam bude iné číslo 😀
@silvinecka rybička bola, človek ju hodí na panvicu a za 5 minút je hotovo 😎

gabinka279
autor
5. nov 2015

@yakina ja nemám váhu ale keď docvičím prvý level tak sa pomeriam 😉

silvinecka
5. nov 2015

@yakina ja mam dnes lososa ale idem dať zapiecť do trúby inak ja sa postavím až 31.12 na vahu ak nič tak nič ale toto jedenie mi vyhovuje budem fičať takto až do dovolenky
nech to para tlačí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabinka279
autor
5. nov 2015

@silvinecka aj ja len pred Vianocami sa budem vážiť 31.12 bude asi troška viac 😀

silvinecka
5. nov 2015

@gabinka279 ne ne ne aj na vianoce sa zatnem a ja ovca tvrdohlavá ako sa poznám budem sa kontrolovať som mladá baba a nemienim skolabovať a infarkt síce červíky ba mali čo jesť 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ale neee

yakina
5. nov 2015

Och som si v práci omylom na dnes halušky s bryndzou objednala 😅 tak som zjedla iba polovicu 😕
Inak ja som si kedysi rátala kalorie na tejto stranke: kaloricketabulky.cz
Tam sa človek zaregistruje, vyplní údaje, zistí aspoň trošku približne svoj bazalny metabolizmus, atď. Človek si tam môže zapisovať, čo vsetko cez den zje a automaticky je pri kazdom jedle aj kaloricka hodnota. Počítajú sa aj bielkoviny, cukry, tuky, vlaknina... atd
Mne sa to veľmi páčilo, zistila som kolko všelijakých blbosti pojem za jeden den, ono keď to ma človek niekde všetko zaznačene, tak až potom zistí, aha tak preto mám o tri kila viac 😀 Tým pádom som si rozmyslela či si dám tú svieckovu na obed, alebo radšej niečo z čoho budem mať viac vlakniny a vitamínov.
Teraz uz si nič neznačim, nebaví ma to zapisovanie. Ale určite mi to pomohlo na začiatku sa naštartovať k zdravšej strave.

silvinecka
5. nov 2015

@yakina prosím ťa ako si robila toho lososa ?