Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@silvinecka Ahoj, šunku a syr večer môžeš - jasné, že nie "kilo", ale nič sa nestane a k tomu napr. nejakú zeleninku. 😉
Aj by som sa k vám, dievčence, pripojila ale ja už to mám za sebou. Od apríla som dala dole 11kg a hlavne cm na objeme (stehná -12cm) a spevnila som postavu. Teraz už "len" udržiavam cca 3.mesiac. Tak vám všetkým držím pršteky nech vám to vyjde. A hlavne sa nestresovať a dať si ak máte na niečo chuť - hlavne hneď - lepšie hneď napr.kúsok čokolády ako za 2 hodiny alebo pol dňa od nervov celú - moja skúsenosť. 😉 A nestrácať nádej - radšej pomaly ako zbytočne rýchlo a s nežiadúcim efektom - ja som napr.prvý mesiac nedala dole ani kg - len trochu objemovo.
Ja už týždeň idem podľa nastoleného plánu a 2,5 kg dole 😉 a to jem 5-6x za deň a jediný pohyb sú prechádzky aspoň 5x za týždeň. Zatiaľ teda veľká spokojnosť. Takže baby, vykašlite sa na všetky diéty a hladovky, stojí to za prd, robíte si zle a tie kilá čo stratíte sa vám aj tak vrátia. Treba si dať poradiť odborníkom a ide to samo, zatiaľ iba chválim 😎
@silvinecka Jeeej, díky. Ale nie som a neboj budeš aj ty. 😉 No v skratke: 3 mesiace som cvičila 3-4x do týždňa - hlavne teda kardio no a upravila som jedálniček, žiadne vyprážané,mastné jedlá,sladkosti,slané-chipsy a podobne, no a napr.mäso vždy len na grile,na prírodno a ako prílohu zeleninu - či už dusenú al.čerstvý šalát, prípadne šalát s tofu,fetou,tuniakom, no a napr.ryžu al. zemiaky len so zeleninou - najčastejšie na pare,varenú,dusenú, no dá sa všeličo......no a bez pečiva al. pečivo len výnimočne a to celozrnné,grahamové. No a musím sa priznať, že určite som si raz za čas niečo dopriala - napr.kúsok pizze, bôčik a tak 😝 . No a od augusta cvičím tak 2-3x do týždňa to isté a tiež sa snažím vyvážene stravovať ale tých "prehreškov" je viac. 😉
Ja som včera mala ten detox celkom fajn som zvládla len som zjedla banán ktorý som V pláne nemala . Raňajky som mala smoothie banán kiwi baby špenát a voda. Ale strašne chcem niečo jesť neviem sa ovládať. Nech už dostanem ten menzes...
@gabinka279 mne na hlad a chute pomáhajú slnečničové semiačka, asi lyžica 😉 a chuť na sladké zase sušené hrozienka... stále lepšie ako čokoláda, ktorá niekedy padla celá 😒
@yakina mne nepomáha nič pazravost je to 😀 ani necvičím ale idem.teraz potom aspoň nezerem
@evittam super aj ja tak nejak len cvičiť nomôžem
@gabinka279 obdiv ja by som skapala
@silvinecka takže už som do cvičila prešla má chuť aj na zranicu A zase mám chuť pokračovať 🙂 idem.do sprchy kým spí drobec
@yakina cokolada horka je fajna. ja zjem 2 kocky a prejde ma chut na sladke, a navyse je zdrava
Ach baby 2cukriky a rozok ja neschudnem asi nikdy neviem sa ovladat :(
@veronicka12 2 cukriky a rožok? Nechápem... to akože si dnes zjedla alebo ako?
@veronicka12 2 cukríky a rožok, ak sú len dnešným prehreškom, ti určite chudnutie nezmaria (pokiaľ nebudú na denno-dennom poriadku + k nim ešte ďalšie nezmyselnosti) 😉
@lorela neviem či sa dá rožok nazvať prehreškom, ak si ho dá človek so zeleninou, alebo len so syrom šunkou, tak sa to ráta ako normalne jedlo podľa mna. Plus dva cukríky... pre boha, to je hneď kilo hore! 😀
@veronicka12 a ty hlavu hore, pozbieraj sa, hadam sa tu nejdeš lutovať kvôli dvom cukríkom 😝 to je absolutne nezmyselné. Prečítaj si diskusiu, naštuduj si jedálničky, zostav si svoj vlastný, aspon na týžden a šup na to. Teda ak naozaj chceš schudnúť, lebo chudnutie je hlavne v hlave 😉
z pečiva sa tlstne !!!
@veronicka12 kúp si vlarány
alebo segra žere 😀 😀 😀 😀 len špaldové pečivo a chudne
@yakina biely rožok cez telo iba preletí. hnusné rýchle sacharidy, ktoré po sebe akurát zanechajú rozhádzaný inzulín.
@lorela hehe no to veru neschudnem, a ani nechcem, už len tri kilá 😉 môžem povedať že pomaličky som od začiatku roka schudla už 6 kg,, viem z čoho priberam, a biele pečivo to nie je, keďže ho mám asi 4x do mesiaca... u mna platí nejest sladkosti, teda vo velkom, plus ľahšie večere.
@worker_falcon biely rožok je smrrrrrrť 😀 ale nie, ukončime debatu a tomto smrteľnom kúsku pečiva a poďme sa radšej hýbať... 😉

@silvinecka heeeeeej, klííídek. Tak si si dala a čo? Kašli na to a radšej sa sústreď na to, aby si sa každý večer poriadne najedla(veľa zeleniny) , potom už nebudeš mať chuť na syr a šunku 😝
Plus sa napi čistej vody! naozaj už potom nebudeš mať chuť na nič 😉