icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

yakina
11. nov 2015

@silvinecka heeeeeej, klííídek. Tak si si dala a čo? Kašli na to a radšej sa sústreď na to, aby si sa každý večer poriadne najedla(veľa zeleniny) , potom už nebudeš mať chuť na syr a šunku 😝
Plus sa napi čistej vody! naozaj už potom nebudeš mať chuť na nič 😉

evittam
11. nov 2015

@silvinecka Ahoj, šunku a syr večer môžeš - jasné, že nie "kilo", ale nič sa nestane a k tomu napr. nejakú zeleninku. 😉
Aj by som sa k vám, dievčence, pripojila ale ja už to mám za sebou. Od apríla som dala dole 11kg a hlavne cm na objeme (stehná -12cm) a spevnila som postavu. Teraz už "len" udržiavam cca 3.mesiac. Tak vám všetkým držím pršteky nech vám to vyjde. A hlavne sa nestresovať a dať si ak máte na niečo chuť - hlavne hneď - lepšie hneď napr.kúsok čokolády ako za 2 hodiny alebo pol dňa od nervov celú - moja skúsenosť. 😉 A nestrácať nádej - radšej pomaly ako zbytočne rýchlo a s nežiadúcim efektom - ja som napr.prvý mesiac nedala dole ani kg - len trochu objemovo.

mackapacka89
11. nov 2015

Ja už týždeň idem podľa nastoleného plánu a 2,5 kg dole 😉 a to jem 5-6x za deň a jediný pohyb sú prechádzky aspoň 5x za týždeň. Zatiaľ teda veľká spokojnosť. Takže baby, vykašlite sa na všetky diéty a hladovky, stojí to za prd, robíte si zle a tie kilá čo stratíte sa vám aj tak vrátia. Treba si dať poradiť odborníkom a ide to samo, zatiaľ iba chválim 😎

silvinecka
11. nov 2015

@evittam a ako si to robila daj recept čo máme vylúčiť
@evittam máš môj obdiv si hviezda !

evittam
11. nov 2015

@silvinecka Jeeej, díky. Ale nie som a neboj budeš aj ty. 😉 No v skratke: 3 mesiace som cvičila 3-4x do týždňa - hlavne teda kardio no a upravila som jedálniček, žiadne vyprážané,mastné jedlá,sladkosti,slané-chipsy a podobne, no a napr.mäso vždy len na grile,na prírodno a ako prílohu zeleninu - či už dusenú al.čerstvý šalát, prípadne šalát s tofu,fetou,tuniakom, no a napr.ryžu al. zemiaky len so zeleninou - najčastejšie na pare,varenú,dusenú, no dá sa všeličo......no a bez pečiva al. pečivo len výnimočne a to celozrnné,grahamové. No a musím sa priznať, že určite som si raz za čas niečo dopriala - napr.kúsok pizze, bôčik a tak 😝 . No a od augusta cvičím tak 2-3x do týždňa to isté a tiež sa snažím vyvážene stravovať ale tých "prehreškov" je viac. 😉

gabinka279
autor
11. nov 2015

Ja som včera mala ten detox celkom fajn som zvládla len som zjedla banán ktorý som V pláne nemala . Raňajky som mala smoothie banán kiwi baby špenát a voda. Ale strašne chcem niečo jesť neviem sa ovládať. Nech už dostanem ten menzes...

yakina
11. nov 2015

@gabinka279 mne na hlad a chute pomáhajú slnečničové semiačka, asi lyžica 😉 a chuť na sladké zase sušené hrozienka... stále lepšie ako čokoláda, ktorá niekedy padla celá 😒

gabinka279
autor
11. nov 2015

@yakina mne nepomáha nič pazravost je to 😀 ani necvičím ale idem.teraz potom aspoň nezerem

silvinecka
11. nov 2015

@evittam super aj ja tak nejak len cvičiť nomôžem

silvinecka
11. nov 2015

@gabinka279 obdiv ja by som skapala

gabinka279
autor
11. nov 2015

@silvinecka takže už som do cvičila prešla má chuť aj na zranicu A zase mám chuť pokračovať 🙂 idem.do sprchy kým spí drobec

petruska1212
11. nov 2015

@yakina cokolada horka je fajna. ja zjem 2 kocky a prejde ma chut na sladke, a navyse je zdrava

veronicka12
11. nov 2015

Ach baby 2cukriky a rozok ja neschudnem asi nikdy neviem sa ovladat :(

yakina
11. nov 2015

@veronicka12 2 cukriky a rožok? Nechápem... to akože si dnes zjedla alebo ako?

lorela
11. nov 2015

@veronicka12 2 cukríky a rožok, ak sú len dnešným prehreškom, ti určite chudnutie nezmaria (pokiaľ nebudú na denno-dennom poriadku + k nim ešte ďalšie nezmyselnosti) 😉

yakina
11. nov 2015

@lorela neviem či sa dá rožok nazvať prehreškom, ak si ho dá človek so zeleninou, alebo len so syrom šunkou, tak sa to ráta ako normalne jedlo podľa mna. Plus dva cukríky... pre boha, to je hneď kilo hore! 😀

@veronicka12 a ty hlavu hore, pozbieraj sa, hadam sa tu nejdeš lutovať kvôli dvom cukríkom 😝 to je absolutne nezmyselné. Prečítaj si diskusiu, naštuduj si jedálničky, zostav si svoj vlastný, aspon na týžden a šup na to. Teda ak naozaj chceš schudnúť, lebo chudnutie je hlavne v hlave 😉

lorela
11. nov 2015

@yakina Predpokladám, že bol biely, a ten teda vhodný pri redukovaní hmotnosti určite nie je. Minimálne z toho dôvodu, že po ňom nastane rýchlo opäť hlad 🙂. Aj keď, ako píšeš, dá sa zmierniť jeho "účinok" pri chudnutí práve zeleninou a napr. tvrdým nízkotučným syrom.

ninuuus
11. nov 2015

@yakina Veru tak, moja bývalá kolegyňa vždy hovorila, že chudnutie začína v hlave. Pochopila som to až neskôr.... ale pochopila 🙂

silvinecka
11. nov 2015

z pečiva sa tlstne !!!
@veronicka12 kúp si vlarány

yakina
11. nov 2015

@lorela aj keby bol biely, nie je to žiadna tragédia, ja kupujem občas aj biele pečivo, ide o to že všetko s mierou a rozumom. Teda tak to beriem ja, lebo sa chcem takto stravovať už nastalo, a nie iba pokiaľ schudnem...

lorela
11. nov 2015

@yakina O to viac vhodnejší, keď sa chceš takto stravovať nastálo, je potom grahamový rožok. Je zdravší, pretože na rozdiel od bieleho obsahuje aj nejaké živiny a na dlhšie zasýti.

silvinecka
11. nov 2015

alebo segra žere 😀 😀 😀 😀 len špaldové pečivo a chudne

yakina
11. nov 2015

@lorela to som si veru nikdy nevšimla, žeby ma biely rožok zasytil na kratšie 😀 jednoducho u nás doma mávame rôzne pečivo, celozrne, grahamove, spaldove, a naozaj veeelmi rada si dám aj obyčajný rožok, s obyčajným maslom, a platkom tucneho syra .

lorela
11. nov 2015

@yakina Tak asi nechudneš do Nového roka tých 10 kg 🙂
Apropo, celozrnné pečivo na SK neexistuje.

worker_falcon
11. nov 2015

@yakina biely rožok cez telo iba preletí. hnusné rýchle sacharidy, ktoré po sebe akurát zanechajú rozhádzaný inzulín.

yakina
11. nov 2015

@lorela hehe no to veru neschudnem, a ani nechcem, už len tri kilá 😉 môžem povedať že pomaličky som od začiatku roka schudla už 6 kg,, viem z čoho priberam, a biele pečivo to nie je, keďže ho mám asi 4x do mesiaca... u mna platí nejest sladkosti, teda vo velkom, plus ľahšie večere.

lorela
11. nov 2015

@yakina Pri nízkej nadváhe, alebo len pri zhadzovaní estetických kilečiek veru stačia aj malé ale trvalé zmeny, a dejú sa zázraky 🙂. Presne ako píšeš, možno len zmeniť večeru a vynechať sladkosti + sladené nápoje. Ale občas si dať nejakú "zdravšiu" sladkosť nie je tabu.

yakina
11. nov 2015

@worker_falcon biely rožok je smrrrrrrť 😀 ale nie, ukončime debatu a tomto smrteľnom kúsku pečiva a poďme sa radšej hýbať... 😉

yakina
11. nov 2015

@lorela no... môj problém, ale budem s ním bojovať 😀

yakina
11. nov 2015

@lorela inak otázka, ten slatinsky celozrnny chlieb nie je celozrnny? Nie že by ma to trápilo, iba sa pýtam...