icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
hejdita
14. aug 2014

ahojte 🙂 a dakujem za tuto temu 🙂 velmi motivujuca 🙂 ja som sa dopracovala k vahe 112kg asi pred 2 rokmi od tej doby mam 92 cize -20kg ale chcem schudnut este 😀 a pre mna zacinam teraz 🙂 je to 2t co som toto tu objavila a tak mna to nakoplo 😀 a co chudnem som schudla z 95 na 92 🙂 takze idem pomalicky ale idem vikendy nedodrzujem aspon nebola prilezitost .-D boli oslavy 😀 takze som to nedala 🙂 ale cez t sa snazim poctivo 5x denne jest pit vodu 😀 aj ked vodu pijem snad odjakziva mne nikdy nechutili tie presladene vody a sirupy len obcas 🙂 inak teda cm v pase isli dole 🙂 co mna potesilo o 5cm 🙂 tam som mala 99 ...... chcela by som mat aspon 74kg 🙂 a potom uvidim ako sa mi v tele bude pacit 😀 takze mam ciel celkom vysoky 🙂 ale ako tak pozeram tak tie 4-5 mesiacov a dali dole okolo tych 15-20kilami 🙂 takze si hovorim ze pol roka to neni nerealne 🙂 len vydrzat 🙂 a je mozne este pridat aj do sukromnej skupiny? ci uz skupina nefunguje? dakujem 🙂
@zuzu8655

bombulka200
Autor odpoveď zmazal
olivka84
15. aug 2014

@bombulka200 uzasna premena vzdy cakam kedy pridas fotku.kolko si schudla v pase?

lubina121
16. aug 2014

@bombulka200 super premena, blahoželám 🙂

bombulka200
16. aug 2014

@olivka84 juj vies co ani presne neviem lebo som si nezapisovala miery od zaciatku, ale myslim ze dost 😀

radovanko3
16. aug 2014

@bombulka200 waaaaau,super prácička-klobúk dole... 😉

niika21
17. aug 2014

@martulkamarhulka dakujeeeem,aj sa tak citim,lebo v tom tele to som nebola ja,nikdy by som si nepomyslela, ze pocas tehu tolko priberiem 😀

cawes
19. aug 2014

ahojte baby konecne nemusim len citat ale mozem aj prispiet.
takze po porode som odisla z nemocnice zo 110 kg dostala som kratko na 100 a potom na 95 odtial som sa dlho nevedela pohnut dalej stale som bola na 95-93 strasne ma to deprimovalo. 11.7. som isla na dovolenku na slovensko neako som sa zatla a dnes ked som sa vazila tak som zistila ze mam 82 kg, som nesmierne stastna a pokracujem pokial sa nedostanem dalej. Je to uplne super pocit, musela som vymenit kompletne cely satnik.

takze sa rovno spytam ze ak je tu niekto kto chudne a nechce vyhodit x penazi za prechodne oblecenie rada posunemiem moje nove veci vo velkosti 44 ktore som nenosila pretoze som si to kupila a o 2 tyzdne to na mne vyselo.
Teraz sa dam znova do nohavic z manga co ma uplne tesi. Fotky pridam neskor az ked dosiahnem svoj rpvy ciel 😀

ciarka
19. aug 2014

@bombulka200 -uzasna premena, a kolko mas teraz aktualnu vahu?

dajana23
19. aug 2014

Ahojte baby.. toto je super tema, to asi ani nejde vsetko precitat...Velmi vas vsetky obdivujem co ste dokazali... super 🙂 🙂 🙂 Tak ja som 10 mesiacov po porode. Pred otehotnením bola moja váha 77kg, pocas tehu som pribrala 19 kil. teda rodit som isla 96kg... hroza... teraz je moja aktualna vaha 71 kg. zatial necvicim nedodrzujem ziadny jedalnicek, jedine je ze sa nezastavim stale mam co robit chodim s malým na prechádzky na kočíku a niekedy jem len 2 krat za den lebo neni cas ☹ ☹ ☹ moj ciel je mat -10kg teda 60-61. a preto by som chcela zacat nieco preto robit kedze viem ze same to tak lahko dolu nedam... chcem vas poprosit o rady. ak si niektora najdete cas. do fitka cas chodit nemam tak nejake cviky na doma a taktiez nejaky vzorový jedalnicek.... moc dakujem za kazdú vasu odpoved

pukinka11
19. aug 2014

@cawes ahoj, a čo si robila, keď sa Ti to podarilo za takú krátku dobu..... ja som už tiež dosť schudla minulý rok, 35 kg, ale chcem pokračovať, lebo ešte cca tých 14 kg k úplnej dokonalosti mi chýba..... a už sa neviem naštartovať zasa 😖

cawes
19. aug 2014

@pukinka11 ahoj
Ja som kompletne zmenila stravu ziadne pecivo, zemiaky, ryza, cestoviny.vela zeleniny vela ovocia vody vielkovin. K tomu jazdim na brusliach alebo doma na crosstrainerovi cvicim. Este mam prrd sebou flhu cestu. Dalsi ciel je este 10kg ale asi to uz tak rychlo nepojde. Co mi nevafi ja mam cas hlavne aby to neako islo.
Vecer tiez nejem naposledy okoli 17-18.

Neni to az take hrozne ako som si myslela zrazu som prisla z dovolenky a zistila ze som o kolko kg lahsia. Ono asi to bude aj tym ze ja som vedela ze u mna je problem strava

kristina39
19. aug 2014

Po dlhej dobe sa hlasim.od februara som chudla aj nechudla.skusala som co na mna zabera ale nic som nevydrazala viac nez 2 tyzdne. Vo februari som vazila 103 pri vyske 178cm a dnes 86,5 cize 16,5kg.ele od vcera som presla na paleo ktore je presne to co som hladala.uvidim ake budem mat vysledky,budem davat info.vdacim zato katia77

milly3
19. aug 2014

@cawes a to sa ti ako podarilo vydrzat bez ryze, zemiakov a cestoviny? 🙂 Bez peciva si to este dokazem predstavit ale napr. bez cestoviny vobec nie. Nezda sa ti strava taka jednotvarna ked papas prevazne bielkoviny? Chcela by som mat taku pevnu volu 🙂

cawes
19. aug 2014

@milly3 ies co ja ani neviem zvykla som si.teda takto iska som na dovcu a trhaki mi zub stykom ze som mala odamputovane dasno na kost a zasitu hubu na 5stichov takze aom jest nemohla a dva tyzdne som bola na poliebke alebo niecom makom. Ryza by bola v diere zemiaky by som zula dlho ako cestovinu takze sa to nedaloa uz som si zvykla

vitacalcin
20. aug 2014

@bombulka200 super zmena, kolko sa ti podarilo schudnut?

kinna
Odpoveď bola odstránená
maja21041989
21. aug 2014

@kinna Ďakovam 🙂

cawes
22. aug 2014

cauko tak ako som slubila pridavam fotky
prva je cca z maja 95 kg
druhe dve dnes 81.7
este mam dlhu cestu pred sebou ale citim sa super a dufam ze je aspon co to vidiet

cawes
22. aug 2014

este by som pridala videa resp cviky ktore cvicim, najprv si dam pol hodinku na crosstrainerovi potom cvicim toto na zadok a brucho
http://www.posilka.tv/clanky/trening/zadok/250/...

http://www.posilka.tv/clanky/trening/brucho/254...

viem ze moj uspech oproti niektorym sexi mamickam je maly ale aj tak sa tesim pretoze 2 roky po porode sa celu dobu nic ale nic nepohlo az doteraz a pre mna je to neskutocny balzam na dusu. Som stastna citim sa lepsie ziarim je to super pocit a dufam ze coskoro prekrocim dalsiu gulatinu

ivicku
23. aug 2014

Ahojte, môj prvý príspevok ktorým som prispela tu medzi Vami bol písaný 18.7.2014, ani sama som tomu neverila, že o mesiac budem písať znova a už s prvými výsledkami. Na váhe som schudla síce len 1 kg z 59 na 58 kg, ale to bude asi tým, že sa nedokážem vzdať sladkostí. Stále robím rýchlu chôdzu a to aspoň hodinu denne. No veľmi ma teší, že ubudli prvé centimetre, na páse - 4cm, na bokoch -4cm, a okolo brucha -1 cm. Cítim sa omnoho lepšie a aj oblečenie nie je na mne až také narvané. Môj cieľ je 54 kg, čo je pôvodná Váha pred tehu. A možno sa dostanem aj ďalej. Takže držím Vám a vlasne nám všetkým odhodlaným palce a teším sa na ďalšie naše úbytky 🙂 Pekný deň

ivicku
23. aug 2014

@bombulka200 nádhera, fakt krásna zmena, klobúk dole

alencica
23. aug 2014

@myska_lili kde si kupila tie pohankove velnesky?

myska_lili
24. aug 2014

@alencica ahoj. Tie mavaju v dm 🙂

alencica
25. aug 2014

@myska_lili diky, som ich bola rano kupit a su vynikajuce 😝

myska_lili
25. aug 2014

@alencica a taktiez tieeto mnaaaam :D

tamichloe
25. aug 2014

@cawes ako sa stravuješ?

dolly3
26. aug 2014

@cawes pozerala som si tú stránku a pôsobí to zaujímavo asi sa na to dám aj ja 🙂

cawes
26. aug 2014

@tamichloe ahoj
Hlavne zdravo 🙂

Napr ranajky 30g syra, sunka, zelenina kava
Obed 50g cestovin (2xdo tyzdna) inak zelenina a masko alebo ryba alebo len zelenina
Vecera: jogurt, alebo orechy alebo ovocie
Pijem len cistu vodu a cvicim 🙂

nutrimas
26. aug 2014

Radi by sme Vam dali do pozornost jedneho skveleho pomocnika pri chudnuti, ktr. je nahrada za klasicky biely cukor - brezovy cukor, znamy tiez ako xylitol. U nas doma pouzivame uz len ten. V porovnani so steviou ma sladsiu chut. Nemozno ju ale pouzivat do kysnuteho cesta, nereaguje s kvasnicami.
Ma vela vyhod, v skratke:
znižuje neprirodzený pocit hladu
-znižuje chuť na sladké
-napomáha tráveniu, pôsobí proti zápche
-udržuje a stabilizuje hladinu cukru v krvi
-nezvyšuje potrebu inzulínu v krvi
-je nízkokalorický,odkysľuje
- zabraňuje tvorbe zubného kazu, kameňa
-znižuje tvorbu škodlivých baktérií v organizme
-je vhodný pri mykotických ochoreniach, pri candide
-očisťuje organizmus-podporuje vstrebávanie vitamínov skupiny B a vápnika v organizme

V nasej ponuke ho najdete v 500g aj 1kg baleni a oba su momentalne v akcii, budeme radi, ked navstivite nas eshope, v nasej ponuke najdete pestry vyber prirodnych prostriedkov, ktr. pomahaju pozit. ovplyvnit nase zdravie.

Z vlastnych skusenosti odporucame tiez (samozrjeme okrem zdraveho jedalnicka a pohybu) na podporu redukcie vahy Zelene potraviny, konkretne chlorellu v kombinacii so spirulinou - v Bio kvalite. Chlorella ma najlepsie detoxikacne ucinky vdaka vysokemu obsahu chlorofylu, pomaha telo zbavit toxinov a zaroven par kg navyse, jej ucinok este viac znasobuje spirulina. Pri vybere Vam radi a ochotne poradime.