Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@monikah135 Cvicenie nie je podmienka, dolezite je zmenit stravu, a ak to urobis spravne, telo si samo vyziada pohyb!
@lalinka323 aj ja poprosím pridať ak sa ešte dá
@agropa ahoj a ďakujem za kompliment 😉, v minulost som mala problem s nadváhou ale rozhodla som sa s tým niečo urobiť a zacala som cvičiť. Začala som na 65kg a za 2 roky som mala 48kg no potom som otehotnela a rodiť som išla ako 77kg, po porode mi ostalo cca 68kg ale viac ako pol roka mi vaha vobec nešla dole a tak som začala jesť menšie porcie z maleho tanierika, kojila som malého 2 roky takže o diéte som neuvažovala doteraz pijem cca 3l cistej vody denne, po 17:00 hodine som už nejedla ale keď som bola velmi hladna?gak?som si dala jablko, cez deň som stále niečo malé prekusla, pol bananu, za hrsť orechov a tak..... Do fitka som nemala čas chodiť tak som doma tancovala s malým na rukách a chodila som na dlhé prechadzky. To je asi tak všetko. Teraz mam 54kg a začínam chodiť do fitka, na vahe velmi nechcem ísť dole ale chcem spevnit.
@lalinka323 aj ja poprosim pridat do skupiny diiik 🙂
@barcelona94901 nemala som ju ochabnutú stacilo sa len okolo malej tocit a lepsie ako fitku xixi
Davno som sem nepridala foto 🙂 takze dvanasty mesiac paleo 😉
@katia77 Odhliadnuc od toho, ze si urobila na sebe kus prace, tie fotky so zdvihnutym trickom na podiu v aule s kopou sedadiel v pozadi, vyzeraju tak nejako uchylne a narcisticky....
Akoze clovek by ti aj chcel dat like za tu pracu, ale celkove vyzarovanie, styling osoby a fotiek k tomu nepovzbudzuje. Mrzi ma to, lebo si fakt zamakala na sebe.
romanovic, nepřispívám, jen plně souhlasím s komentářem k katia77, napsala jsi to moc hezky, to mě se rovnou zvedl žaludek,myslím, že by jsem tady už tyto fotografie nechtěla vidět
romanovic a bondy - co pisete pre katia 77 -
ja len tolko, ze neviem, ci ste si niekedy vsimli, ake pozadie maju niektore
kocky 🙂 🙂 , ja som uz zahliadla .... no nebudem komentovat. Ja si nevsimam radsej
pozadie, je to o chudnuti 🙂 🙂 🙂 . A nech sa kocky vyfotia, kde chcu. To je moj nazor,
katia77 sa predtym fotila vacsinou v prirode.
@katia77 ale obcas, ked si vsimnem "pozadie" alebo ako to nazvat
a vidim veci ako porozhadzovane pradlo aj spodne, no comment....
Neviem, co komu vadilo, bolo tam cisto, co obcas ja ziram pri niektorych
dievcatach - zenach, ze je tam ako po vybuchu a v pohodicke je to uverejnene.
Ale ved je to v podstate o chudnuti.... nie o inom.... 🙂
@bondy skor to baby asi mysleli ze na verejnosti ze sa takto odfotila lebo ked sa baby fotia doma s kopou rozhadzaneho pradla aj spodneho stale je to doma v sukromi , ale tak ked ma niekto na to sebavedomie tak do toho . 😀
@katia77 nic proti tebe dokonca ti to tvoje sebavedomie silno zavidim a aj vlasy 😀
Nechcem byt uz totalne off topic, ale ja si tu "aulu" vzdy po sebe upracem, ked skonci prednaska, a neskakala som po stole pred posluchacmi, a taktiez na stol ma postavil moj muz, tak preco mu neurobit radost aj po 20. rokoch spolocneho zivota?
Za dalsie komentare, tykajuce sa mna a nie prostredia srdecne dakujem 😉
katia77, vůbec nejde o to v čem jsi se fotila, i kdyby jsi byla nahá mě je to jedno, nahá jsi přišla na svět ale jde o celkový postoj, postoj ano dávám vám na obdiv co jsem dokázala ale , není tam v té fotografii kousíček pokory, není v tom nic o hubnutí je to o tvém egu, které si masíruješ. I kdyby kolem tebe byly hory prádla a nepořádek, já si ho neprohlížím, nezajímá mě, jen jde o tebe jako člověka, protože tvých fotografií je tady hodně, je to spíš o tom, že toužíš po tom aby tě někdo chválil. O moji figuru nemusíš mít obavy, já se ve svém těle cítím dobře.
@katia77 skutocne velka pochvala za to, co si dokazala so svojim telom spravit, chcelo to iste pevnu volu a odhodlanie. Musim sa vsak priznat, ze ked clovek pozera na fotku, berie ju ako celok. Je to iste krasna fotka do rodinného albumu, velmi chvalim, ze po prednasani aj salu upraces, myslela som, ze na to byvaju upratovacky. Ale nejak mi stale chodi po rozume " akademicka poda" a myslim, ze sa skutocne zene Tvojich kvalit hodi viac fotit s adekvatnejsim prostredim, ktore viac podciarkne Tvoje prednosti.
@bondy Nema zmysel tvoj nazor dalej rozoberat, nemozem za to ako na teba posobim, z obrazkov clovek len velmi tazko dokaze odhadnut druheho... To ze ma niekto zaujem motivovat druheho a pomoct mu, nemusi hned znamenat, ze si masiruje svoje ego. Teba napr. nevidim vobec ani prostrednictvom profilovej fotky, tiez si mozem o tebe mysliet vselico, uz len podla tvojich slov, ale nemam tu odvahu ani drzost niekoho tak povrchne hodnotit. Ale uz som si tu zvykla, niektore motivujem, niektore iritujem, ale to uz tak byva.
@schatzinkaschatzinko OK, nabuduce si vyberiem adekvatnejsie prostredie, aj ked vela moznosti na vyber nemam a mozno budem posobit este egoistickejsie. Kazdopadne dakujem za uprimny a rozumne podany nazor 😉
katia77 ano, fotografie o člověku, stejně jako písmo, nebo pohyby vypovídají mnoho, mnohem více, než si mnozí myslí, jde o to, že kdybych měla tvé předcházející fotografie hodnotit, pak nemůžu hodnotit tvoji vizáž ani výsledky, které ti neupírám, jen z psychologického hlediska fotografie ihned odpoutají pozornost jinam, posunují je do oblasti boje, / symbolické nakročení/ a dále pak velikášství , to že se fotíš a za sebou máš aulu, jako tady mi to patří, ale tak to není, na tomto světě nám patří jen náš život, kterého jsme režiséři, sami musíme chápat svoji cestu a šťastně po ní jít.
ano ty další fotografie, jsou o tobě.
@bondy Verim, ze aj ine dokazes tak vyhodnotit a venovat im tolko casu ako prave mne.Akokolvek, dakujem za psychologicky suhrn mojej osobnosti na dialku, ale ja si radsej precitam Baricaka. Stastne a vesele aj tym dvom, co ti lajkli tvoju uvahu. A o tom, ci len nam patri nas zivot by sme mohli polemizovat, ale skor v inych temach, kde sa obdobne angazujes ako psychologicka podpora 😉
katia77, ano náš život patří Bohu, nebo vesmíru, nebo tomu čemu věříš a v předcházejícím příspěvku jsem to myslela tak, že prožitky života patří nám, možná by pro tebe mohlo být i na začátku vodítkem to, když se podíváš na hodnocení příspěvků počet zdvižených palců. Tvé čtení je jistě zajímavé , nicméně by stalo za úvahu popracovat sama se sebou a to není myšleno zle ani ironicky.
Takže také hezké vánoce.
Jinak na lustrace jsem zvyklá .
katia77 a to si neodpusít, mě nikdo nic nelaikoval, moje úvahy vychází ze mě.
@lalinka323 mozem prosin aj ja poprosit oridat do sukromky....dakujem
Nechápem, čo tu riešite 😨 @katia77 má za sebou kus práce, úžasné viditeľné výsledky, na ktoré je právom hrdá. A s úspechom samozrejme prichádza sebavedomie. Nevidím nič zlé na tom, keď sa tu snaží dievčatá povzbudzovať a motivovať a fotografie sú tou najlepšou motiváciou. Fotografia v dobre osvetlenej aule je neporovnateľne lepšia, než tie rozmazané tmavé bytové, ktorých je tu veľa. Samozrejme úspech jedinca prináša so sebou závisť a kritiku ostatných, tak už to býva.
@katia77 nenechaj sa rozhodiť pred sviatkami 😵 Buď hrdá na to, čo si dokázala a prispievaj prosím aj naďalej. Buď vďačná za tú závisť, lebo tá hovorí o tom, že si veľa toho dokázala, že je čo závidieť. Tiež ti závidím, silu, vôľu, odhodlanie, úžasné výsledky, v dobrom samozrejme 🙂 Snáď aj mne sa čoskoro podarí opäť sa naštartovať 😀

baby klobuk dolupredkazdou co ste schudli ja uz dva roky stale vravim ze s tym zacnem ale vydrzim max tyzden,neviem nejak najst motivaciu som skor tym ktory potrrebujr sniekym cvicit aby ma tahal,potrebujem zhodit aspon 30 kg,ma tu niekto tiez taky problem?