Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@kralovahola no 8,5kg za 2mes
@denisocka uzasne!
@denisocka to je obdivuhodne, super 🙂
Kocky,sama sa čudujem ... Roky rokuce ani kilo dole,akonáhle som vyhodila pečivo, váha šla dole sama.terazky aj cvičím,bo chcem kus aj spevniť a zhodiť ešte šunky z bokov nad gatkami
@denisocka Ahoj aj ja chcem zhodiť ešte šunky z bokov nad gatkami a co cvicis?
@kotatko1232 zatial Jillian Michaels 30 DS
@denisocka a je to dobre cvicenie?
@moniciatko9 no to musi posudit kazdy sam , ja som spokojna
@romanettka čo stoji cele balenie clea 9?a kde s ada kupit?
dakujem
namotivujem,alebo vystraším 😀
Ahojte dievcata čo nejete pecivo. Nemate nejske tipy co vecerat? Doteraz som jedla celozrne peciva ale chcem aj to vylucit ci to vahe pomoze a velmi by mi pomohlo ak by ste mi poradili dakujem
@sunfirl777 tak len salatiky, alebo vajicka 🙂
Ja som tiež mala teraz vajicko
@denisocka papas este aj takto vecer?
Ja som dnes jedla toto - http://www.fitrecepty.sk/recept/vajickove-muffi... . Skúšala som to prvý krát, ale bolo to mňam 🙂. A ešte druhá večera nízkokalorický koktejl Formula 1 s čučoriedkami teraz 🙂. Z tej stránky veľmi rada skúšam jedlá, mám aj ich knihu. Foto koktejl horšia kvalita, ale tak večer fotené.
@margaretkamirka keď mám chuť,áno.
Kočky aj ja som odo dneška začala z clean 9..uz pol roka sa snazim chudnut a vysledky skoro ziadne..ide leto a ja nechcem vyzerat ako rura..potrebujem nieco na rozbehnutie a nastartovanie metabolizmu a tak verim,ze tento detox mi pomoze..drzte palce..uz som pomerana a odvazena..aj pofotena..po skonceni pridam foto aj vysledky..hadam budu dajake..
@beate1 Určite pomôže. Len dodržiavaj program a v prípade akýchkoľvek otázok či ťažkostí to konzultuj s osobou, ktorá ti ho odporučila ;) a všetko si podľa pokynov zapisuj... výsledky sú parádne. Po cleane si potom už len udržuj životosprávu, trocha cvičenia cez deň a stravu ;) Clean9 je hlavne o zmene myslenia ;)
Dievčatá viete mi poradit. Nejkay tyzden uz cvicim a zmenila som trocha aj stravu. Problem však je ze kila ostávajú ale cm ubudaju. Neviete kde je problem?
@sungirl777 problém nie je žiadny, tuk strácaš a rastú Ti svaly, ktoré sú ťažšie 🙂 čiže deje sa presne to, čo chceš a prečo to robíš

@denisocka to je uzasny vysledok!!!! 6 cisel????? neuveritelne....