Je 72 kg pri výške 169 cm veľa?
Ženy je veľa 72 Kil a výška 169 cca?? Som tučná obezna?? Alebo je to ôk
No neviem, ja mám 172cm a moja optimálna váha je do 55kg. 60 je z môjho ponímania už dosť vážna nadváha (na mne). Nosím 34 (XS), ale je pravda, že to, čo je 34 dnes nie je 34 spred 30 rokov, našla som starší pekný kúsok v second-hande (nebola to Čína, lebo tam zasa veľkosť S znamená 32 (XXS)), bolo to asi Lko a veru nevpratala som sa do toho ani náhodou. A teda pri svojej váhe a výške nie som žiadny kostitras, mám veľmi svalnaté nohy, lebo som roky robila šport, ale teda zadok mám dosť veľký, ruky nie práve najtenšie, aj chrbát mám široký... Tenká nie som ani zďaleka, každý je chudší odo mňa :D. Ale asi je to veľmi subjektívne, lebo autorka má viac kíl ako ja keď som išla rodiť a o 3 cm menej a aha, aký má zo seba pocit- tenké ruky, úzky chrbát, žiadne brucho... Tak každý máme iné zrkadlo a asi nám inak oči fungujú a inak vyhodnocujú, čo je úzke, široké atď. Ešte je možné, že je to bodybuilderka, čo má fakt obrovské vypestované svaly a ani gram tuku.
@cobhan konečne niekto, kto tomu rozumie
@zuzanockamt presne veď často vidíme na fotke, že nie je 70 a 70 kg.Ja som ako ty a 70 kg je ok 65 som dosť chudá.Kazdemu sa to inak ukladá...
Myslím,že skôr by sa všetky vedeli vyjadriť keby videli foto postavy ..tieto údaje sú dosť izolované na to ,aby sme to vedeli komplexne posúdiť .
@stanulienkat nove pre číslovanie? 😂 Kvoli americankam? Nie, veľkosti sa lisia krajinami a aj znackami. Realne bolo kedysi u nas zauzivane 36=xs, 38=s, 40=m, 42=l atd, aj to nie vsade. Nasa 40tka je ina ako nemecka, ako talianska... A o usa ani nehovorim...
Celkovo dohadovat sa tu kvolo veľkosti oblečenia zbytocne... Ako to vyzerá je dolezite, nie ake cisielko je na tom capnute ☺️😇
No ja neviem,za mna je to velmi vela.ja mam 180cm a 60kg a uz mam faldiky ked si dam rifle🙄 a citim sa zle.takze 2 kg musia zase dole,58 je vaha ktora je pre mna akurat.
Si úplne v pohode. Ja meriam ako ty,ale váha 100kg a to už je des. Mat tvoju váhu,som happy😉
@simca06022011 ja viem , na každom tie kg vyzeraju inak ale myslím si, že 72 na takú výšku je už dosť. Určite sa bude citi s pár kg menej lepšie .
Ja som mala po deťoch 75 kíl /173 cm a nebola dom nejaká extra tučná .asi záleží ako sa tie kilá na tebe rozmiestnia .teraz mám 62 a už sa cítim občas až moc chudá .a oblečenie nosím c.40
Toto Je sila čo čítam
Ja Mám 168 cm 77 kilo a za tých 72 by som bola veľmi rada myslím si keby si schudla na tých 70 by si bola spokojná
Pre mna by to bolo vela, ale najma preto, lebo mne sa vsetko uklada len do bokov. Cize kebyze priberiem aj 15 kg, tak stale budem mat ruky, nohy aj zadok ako pavuk a boky xxl, na postave aj obleceni to potom vyzera velmi nepekne a nesumerne.
Keby sa mi tuk rozkladal inak, napr. do zadku a do stehien, tak by ta postava aj s kilami navyse vyzerala uplne inak. Cize naozaj zalezi na postave.
Ja mam 167 a pri 72, ktore som mala po porode som sa citila zanedbana.
Dnes mam 63, je to viac ako pred porodom ale behavam, bicyklujem, som velmi aktivna a to am tesi viac ako idealna vaha. Cize je to skor o pocite.mozes mat aj 70kg ale ak si akticna je to ine ako ked len sedis na gauci a prejedas sa.
Nie je 72kg ako 72 kg,ak mas svaly,je to fajn,ak je to tuk je to nic moc
Nie je 72kg ako 72kg, to som zistila i na sebe pri opätovnom chudnuti. Mam výšku 169cm a pred pôrodom bez predchádzajúceho cvicenia pri 70kg som nosila veľkosť L, 40/42 a po pôrode pri váhe 70kg som nosila S/M, 38. Moja najnižšia váha bola 59-60kg a bola som už samy sval zo športovania 6x v týždni a nosila veľkosť XS. Takže nie vždy je váha ukazovateľom toho, kto dobre vyzerá. Už som videla aj baby s mojou výškou, ktoré boli o 10kg chudsie a celé oplacane s faldami na bruchu. Kľudne môžeš vážiť aj viac ako iné a vyzerať dobre, ak prevládajú svaly nad tukom 👍
Je to blbosť. Záleží od celkovej postavy.
@zuzanockamt Presne ja meriam napríklad 168 a vážim 70 a veľkosť nosím S/M. Záleží od toho ako ma človek stavané telo a niekto môže mať aj ťažšie kosti
@adriannasvk presne tak. ja mam vysku 169 a mam 73,5 kg. ale su to svaly, chodim cvicit. ked som mala 73 tuk bez svalov aj to inak vyzeralo a aj som sa zle citila. tuk a svaly su rozdiel.
Ja mam normalne 170 a 54 kg.
Teraz som tehotna, o chvilu rodim, mam,72 a som na nervy z toho. Sa neviem dockat kedy budem mat zas svoju vahu.
Svagrina ma.165 cm, 67 kg ale postavu tip top. Povedala som si , ze to nie je mozne........ale oma je taka pevna, svalova......a sval je tazsi ako tuk.

@zuzanockamt Nie som anonym. Mám tu reálne meno, aj fotku. A nie som človek, ktorý by preposielal inému cudzie fotografie.