icon

Je 72 kg pri výške 169 cm veľa?

8. jún 2022

Ženy je veľa 72 Kil a výška 169 cca?? Som tučná obezna?? Alebo je to ôk

Strana
z2
lenkakravcova
8. jún 2022

@zuzanockamt Nie som anonym. Mám tu reálne meno, aj fotku. A nie som človek, ktorý by preposielal inému cudzie fotografie.

elementissa
8. jún 2022

No neviem, ja mám 172cm a moja optimálna váha je do 55kg. 60 je z môjho ponímania už dosť vážna nadváha (na mne). Nosím 34 (XS), ale je pravda, že to, čo je 34 dnes nie je 34 spred 30 rokov, našla som starší pekný kúsok v second-hande (nebola to Čína, lebo tam zasa veľkosť S znamená 32 (XXS)), bolo to asi Lko a veru nevpratala som sa do toho ani náhodou. A teda pri svojej váhe a výške nie som žiadny kostitras, mám veľmi svalnaté nohy, lebo som roky robila šport, ale teda zadok mám dosť veľký, ruky nie práve najtenšie, aj chrbát mám široký... Tenká nie som ani zďaleka, každý je chudší odo mňa :D. Ale asi je to veľmi subjektívne, lebo autorka má viac kíl ako ja keď som išla rodiť a o 3 cm menej a aha, aký má zo seba pocit- tenké ruky, úzky chrbát, žiadne brucho... Tak každý máme iné zrkadlo a asi nám inak oči fungujú a inak vyhodnocujú, čo je úzke, široké atď. Ešte je možné, že je to bodybuilderka, čo má fakt obrovské vypestované svaly a ani gram tuku.

cobhan
8. jún 2022

@koniarova záleží od stavby tela. Ja mám 170 a moja ideálna váha je 58. Nad 62 sa už cítim vyslovene zle. Veľkosť si držím cca 36/38, lebo mám 70F. Kamoška na rovnakú výšku a až keď priberie na 70+ tak ide z 36 na 38. Takže rozdiel medzi nami aj 10+ kg, ale na oko to nevidno

zuzanockamt
8. jún 2022

@cobhan konečne niekto, kto tomu rozumie

luccija
8. jún 2022

@zuzanockamt presne veď často vidíme na fotke, že nie je 70 a 70 kg.Ja som ako ty a 70 kg je ok 65 som dosť chudá.Kazdemu sa to inak ukladá...

nurielka
Autor odpoveď zmazal
narayan
8. jún 2022

Je to ozaj individuálne. U niekoho môže 80kg vypadať úplne inak, u mňa takto. Len teda dodávam, že som aj vysoká a aj dobrý postoj robí svoje ...a veľkosť nosím L- XL, ale skôr to XL...

qwert87
8. jún 2022

@koniarova aj ja meriam 172, vážim 68 a nosím veľkosť 36/38. Vážila som aj pod 65, najmenej 63 a to sa ma už ľudia pýtali či som chorá a ani ja som sa necítila dobre. Takže moja váha 65-68 je ideal

mamkalentedkova
8. jún 2022

Myslím,že skôr by sa všetky vedeli vyjadriť keby videli foto postavy ..tieto údaje sú dosť izolované na to ,aby sme to vedeli komplexne posúdiť .

simca06022011
8. jún 2022

@stanulienkat nove pre číslovanie? 😂 Kvoli americankam? Nie, veľkosti sa lisia krajinami a aj znackami. Realne bolo kedysi u nas zauzivane 36=xs, 38=s, 40=m, 42=l atd, aj to nie vsade. Nasa 40tka je ina ako nemecka, ako talianska... A o usa ani nehovorim...

Celkovo dohadovat sa tu kvolo veľkosti oblečenia zbytocne... Ako to vyzerá je dolezite, nie ake cisielko je na tom capnute ☺️😇

qqqqqqqqq
8. jún 2022

No ja neviem,za mna je to velmi vela.ja mam 180cm a 60kg a uz mam faldiky ked si dam rifle🙄 a citim sa zle.takze 2 kg musia zase dole,58 je vaha ktora je pre mna akurat.

manzanillaa
8. jún 2022

Si úplne v pohode. Ja meriam ako ty,ale váha 100kg a to už je des. Mat tvoju váhu,som happy😉

lala123
8. jún 2022

@simca06022011 ja viem , na každom tie kg vyzeraju inak ale myslím si, že 72 na takú výšku je už dosť. Určite sa bude citi s pár kg menej lepšie .

maryetta
8. jún 2022

@zuzubb007 tiez tak. Mam 178cm. Momentalne 65-66 kg a zislo by sa aspon 3-4kg dole.

Nam vravievali ze vyska minus 110 Ze ak mam 178 cm minus tak by som mala mat max 68kg.
U chlapov by to malo byt vyska minus 100. Neviem ale ci podla toho sedi aj BMI.

babylove77
8. jún 2022

Ja som mala po deťoch 75 kíl /173 cm a nebola dom nejaká extra tučná .asi záleží ako sa tie kilá na tebe rozmiestnia .teraz mám 62 a už sa cítim občas až moc chudá .a oblečenie nosím c.40

alzbeta44
8. jún 2022

Toto Je sila čo čítam
Ja Mám 168 cm 77 kilo a za tých 72 by som bola veľmi rada myslím si keby si schudla na tých 70 by si bola spokojná

savanna
8. jún 2022

Pre mna by to bolo vela, ale najma preto, lebo mne sa vsetko uklada len do bokov. Cize kebyze priberiem aj 15 kg, tak stale budem mat ruky, nohy aj zadok ako pavuk a boky xxl, na postave aj obleceni to potom vyzera velmi nepekne a nesumerne.
Keby sa mi tuk rozkladal inak, napr. do zadku a do stehien, tak by ta postava aj s kilami navyse vyzerala uplne inak. Cize naozaj zalezi na postave.

krisbar
11. jún 2022

Ja mam 167 a pri 72, ktore som mala po porode som sa citila zanedbana.
Dnes mam 63, je to viac ako pred porodom ale behavam, bicyklujem, som velmi aktivna a to am tesi viac ako idealna vaha. Cize je to skor o pocite.mozes mat aj 70kg ale ak si akticna je to ine ako ked len sedis na gauci a prejedas sa.

adriannasvk
11. jún 2022

Nie je 72kg ako 72 kg,ak mas svaly,je to fajn,ak je to tuk je to nic moc

ninyart
24. jún 2022

Nie je 72kg ako 72kg, to som zistila i na sebe pri opätovnom chudnuti. Mam výšku 169cm a pred pôrodom bez predchádzajúceho cvicenia pri 70kg som nosila veľkosť L, 40/42 a po pôrode pri váhe 70kg som nosila S/M, 38. Moja najnižšia váha bola 59-60kg a bola som už samy sval zo športovania 6x v týždni a nosila veľkosť XS. Takže nie vždy je váha ukazovateľom toho, kto dobre vyzerá. Už som videla aj baby s mojou výškou, ktoré boli o 10kg chudsie a celé oplacane s faldami na bruchu. Kľudne môžeš vážiť aj viac ako iné a vyzerať dobre, ak prevládajú svaly nad tukom 👍

cukroska
21. júl 2023

Je to blbosť. Záleží od celkovej postavy.

cukroska
21. júl 2023

@narayan presne tak. To úplne súhlasím.

jamacka
1. feb 2024

@zuzanockamt Presne ja meriam napríklad 168 a vážim 70 a veľkosť nosím S/M. Záleží od toho ako ma človek stavané telo a niekto môže mať aj ťažšie kosti

letmebe8
1. feb 2024

@adriannasvk presne tak. ja mam vysku 169 a mam 73,5 kg. ale su to svaly, chodim cvicit. ked som mala 73 tuk bez svalov aj to inak vyzeralo a aj som sa zle citila. tuk a svaly su rozdiel.

snowflakenel
1. feb 2024

Ja mam normalne 170 a 54 kg.
Teraz som tehotna, o chvilu rodim, mam,72 a som na nervy z toho. Sa neviem dockat kedy budem mat zas svoju vahu.
Svagrina ma.165 cm, 67 kg ale postavu tip top. Povedala som si , ze to nie je mozne........ale oma je taka pevna, svalova......a sval je tazsi ako tuk.

Strana
z2