icon

Je táto postava už nadváha?

Včera o 14:49

Je táto postava už nadváha ? Alebo je to ešte ok?

Je táto postava už nadváha?
Strana
z4
anonym_aeccfb
Dnes o 17:03
@mala_arkana

@anonym_aeccfb Zadok nevybudujes nicim inym, nez cvikmi, ktore stimuluju gluteus maximus, medius a minimus, a na to su najlepsie drepy, zdvihy, a mrtvy tah. Aplikovat progresivne pretazenie, aby stimulus pretrvaval. K tomu 130-150g bielkoviny denne, idealne aj kreatin, co sa tyka vyzivy. O com trieskas prosim ta?

@mala_arkana sú oveľa účinnejšie cviky na všetky svaly zadku, než tie čo si vymenovala. Hip-thrust, RDL, BSS, extenzie a zakopanavie je cesta, netreba žiť 20 rokov pozadu. Dať 150g bielkovín napr 50 kg babe, prepal. Skús si niečo naštudovať, alebo mať nejakú prax a viditeľné výsledky 😄

anonym_78809d
Dnes o 18:18

@anonym_autor Máš peknú sumernu postavu. Pevné dúfam že outfit na fotke bol omyl, bežne nosíš oblečenie svojej veľkosti a netrpis syndrómom "mám veľkosť 36 tak sa obuvakom nasukam do 34 nech vyzerám chudsie"

anonym_ffb050
Dnes o 18:28
@anonym_ee35ef

Stihla nie, skôr plnoštíhla alebo krv a mlieko

@anonym_ee35ef Navštív očného.

anonym_ee35ef
Dnes o 18:33
@anonym_ffb050

@anonym_ee35ef Navštív očného.

@anonym_ffb050 Nepotrebujem.Môj názor nezmeníš a nielen ja mám taký názor.😉

anonym_ffb050
Dnes o 18:49
@anonym_ee35ef

@anonym_ffb050 Nepotrebujem.Môj názor nezmeníš a nielen ja mám taký názor.😉

@anonym_ee35ef Je vás takých viac, koľko hlúpych ľudí tu je, žasnem. Ze vám nie je hanba.

anonym_aeccfb
Dnes o 18:53
@anonym_ffb050

@anonym_ee35ef Je vás takých viac, koľko hlúpych ľudí tu je, žasnem. Ze vám nie je hanba.

@anonym_ffb050 ľudia nemôžu mať odlišný názor? Za mňa to tiež nieje štíhla postava 🙂 trebalo by tam zapracovať na viacerých aspektoch

anonym_ffb050
Dnes o 18:58
@anonym_aeccfb

@anonym_ffb050 ľudia nemôžu mať odlišný názor? Za mňa to tiež nieje štíhla postava 🙂 trebalo by tam zapracovať na viacerých aspektoch

@anonym_aeccfb Odlišný názor mať môžu, ale nazvať toto nie štíhlou postavou môže len hlupák alebo slepec.

anonym_ffb050
Dnes o 19:07

Aká si vysoká? Tiež mam bmi podobné ako ty a nadváhu rozhodne nemám.

anonym_80b43f
Dnes o 19:21
@anonym_ffb050

@anonym_aeccfb Odlišný názor mať môžu, ale nazvať toto nie štíhlou postavou môže len hlupák alebo slepec.

@anonym_ffb050 Keď toto je pre teba štíhlosť, potrebuješ okuliare ty.Ak zapracuje na sebe, bude štíhla.

anonym_ffb050
Dnes o 19:24
@anonym_80b43f

@anonym_ffb050 Keď toto je pre teba štíhlosť, potrebuješ okuliare ty.Ak zapracuje na sebe, bude štíhla.

@anonym_80b43f Tvoje príspevky sú nebezpečné.

anonym_aeccfb
Dnes o 19:38
@anonym_ffb050

@anonym_ffb050 treba si dať dolu ružové okuliare. Proste nieje štíhla. Stačí otvoriť oči a nepresviedčať sa stále o niečom inom. Keby baba začne poriadne trénovať a jesť ako sa má, tak vie vybudovať z tohto fakt krásnu postavu.

anonym_ffb050
Dnes o 19:46
@anonym_aeccfb

@anonym_ffb050 treba si dať dolu ružové okuliare. Proste nieje štíhla. Stačí otvoriť oči a nepresviedčať sa stále o niečom inom. Keby baba začne poriadne trénovať a jesť ako sa má, tak vie vybudovať z tohto fakt krásnu postavu.

@anonym_aeccfb Je štíhla. Štíhla nerovná sa vychudnutá. Presadzujete nebezpečné názory.
Presne takto vzniká ppp.

anonym_aeccfb
Dnes o 20:03
@anonym_ffb050

@anonym_aeccfb Je štíhla. Štíhla nerovná sa vychudnutá. Presadzujete nebezpečné názory.
Presne takto vzniká ppp.

@anonym_ffb050 nie štíhla nieje! Vieš vôbec ako vyzerá štíhla postava? Lebo toto to nieje ani zďaleka. Nečudovala by som sa keby si zástanca 150kg “body positivity” báb.

anonym_ffb050
Dnes o 20:08
@anonym_aeccfb

@anonym_ffb050 nie štíhla nieje! Vieš vôbec ako vyzerá štíhla postava? Lebo toto to nieje ani zďaleka. Nečudovala by som sa keby si zástanca 150kg “body positivity” báb.

@anonym_aeccfb Takže žiadna konštruktívna debata s tebou.
Opakujem, autorka je štíhla.

Strana
z4