Jedálniček pri chudnutí
ahojte 🙂
napiste sem prosim co konkretne dnes papate .... 🍏🍎🍉🍌🍑🍒🥑🥝🥦🥔 hmm? alebo by sme si vymienali recepty a tak 🙂
pekny dnik zelam
ja som namiesto cocacoly zacal pit cocacolu light, alebo zero. A schudol som samo 10kg. A robil som stale to iste co predtym. 😝
Ahoj, ja mam dnes cheat takze poslem vcerajsi jedalnicek
Ranajky: prazenica z dvoch vajicok
zeleny caj
Obed: kuracie stehno (malicke z Tesca) a 100g uvarenej ryze
Vecera: opat kuracie stehno z dusenou mrazenou zeleninou
Jem len 3krat do dna, takto mi to vyhovuje viac. Jedavala som 5-6 krat ale vzdy mi bolo tazko a stale som len jedla. Teraz po niekolkomesacnych skusenostiach si uz viem nakombinovat jedlo podla seba, podla chuti, podla toho ako sa citim a neprejedam sa. Mala som aj odbornikov na stravu a jedine co z toho bolo, bol prievan v penazenke
@petka987 Pre mna je praktickejsie jest len 3 krat, nemusim na jedlo mysliet cely den a zjem toho menej. Takze ano, trosku chudnem ale u mna to je tak, ze ja jeden tyzden schudnem kilo a dalsi priberiem pol kila, ale to len preto, lebo som doteraz striktne nedodrziavala jedalnicek a po tom tyzdni, ked som schudla tak som sa vzdy opustila :D tentoraz idem poctivo. Dnes uz mam za sebou prvych 20min kardia, dam este 20 vecer. Na obed mam dnes 100g ryze (vaha uvarenej) a dusenu zeleninu. Do ryze vmiesat kurkumu a tymian - hned to ma lepsiu chut. Na veceru zrejme bude to iste lebo mi zvysilo vela ryze zo vcera :D
Ahoj. Ja mavam na ranajky kasu, lievance alebo zdrave kolaciky. Ked mam chut na slane tak pecivo natietka sunka syr. Na desiatu mam ovocie alebo proteinovy tycinku. Obed je maso alebo ryba, zemiaky cestoviny ryza alebo strukoviny (sosovica najcastejsie) a k tomu zelenina. Maso robievam aj na stavach, omackach. Potom mam znova to co na desiatu. Idem cvicit po cviceni protein. Ked pridem domov dam si 3 vajicka, sunku, syr, pecivo. A na veceru bud salat so syrom, cottage, tuniakom alebo tvaroh s arasidovym maslom. Ak chces pozri si ma na instagrame karins_way tam davam recepty a na lackova.karin cvicenie a premenu. Ak nemas insta mam aj albumy na mk. Ak mas otazky kludne sa pytaj alebo napis IP
@kaja153 Ja mam skvelu skusenost s dietou od prodietix.sk, ale robila by som si jedlo aj sama, ale som na tom casovo velmi zle, mam dobru pozicii v praci, ktora ma bavi a to akoze vazne a dost sa venujem rovoju firmy aj ked tolko nemusim, takze som zvolila tento sposob. Ked som u nich kupila produkty, mali tam velmi dobry support, so vsetkym ma naviedli a prislo mi to take osobnejsie, ked som sa mohla na niekoho obratit a vzdy pomohol. Inak bilancia 16kg za 3 mesiace, na finalnych 57kg 🙂

@petka987 dakujem aj ja tebe 🙂