Kalorické tabuľky - sacharidy
Baby idem k vám po radu 🙈
Je možné že aj niečo schudnem keď mám každý 3-4 deň červený krúžok sacharidov?Jem v malých porciách ako napríklad špagety, špaldovy chlieb atď...A teraz mi svieti červený krúžok a premýšľam že už si na večeru radšej nič nedám až nezvýšim ďalšie percenta v krúžku 🙈...

Zaujímavé co tu čítam, ja nepoznám tieto tabuľky ale pozrela som čo ješ a je to katastrofa.. raňajky sú dôležité lebo potrebuješ energiu do práce. Ak ješ pečivo ( pečivo su sacharidy - vsetko z múky)pri tvojej váhe maximálne 80g, môj muž si dáva toľko a ma rovnakú váhu ako ty... je cukrovkar tak si to musí sledovať aby vedel koľko inzulínu pichať...
V tvojom jedle sú polotovary na tie sa vykašli...
Bielkoviny- chudé mäso hlavne alebo strukoviny a ryby
V každom jedle zelenina musí byť ci už čerstvá alebo dusená, grilovaná to je jedno
Ja jem každé 3 hodiny trošku aby som nikdy nedostala vlčí hlad.. telo nesmie byť hladné lebo potom pri prvej príležitosti ti to vráti a urobí si zásoby..
Keď ma telo stály príjem tak sa nemusí báť hladu .. telo proste sa len bráni aby "prežilo"
No a ak máš poobede pocit hladu tak ako taká rýchlovka na zasytenie sú proteínove tyčinky, alebo sušené mäso.. mňa to zasytilo na ďalší čas kým som sa mohla ísť normálne najesť. ( robím 12 hodín v kuse) a večera? Najľahší spôsob aký som si zvolila... dusená zelenina na masle trošku korenia aby to chutilo alebo cottage syr alebo vajcia ale max 1-2 aby som spala v pohode.. a nezabudni ovocie vždy len v doobednych hodinách..
Snáď som trochu pomohla a ak nie tak prajem veľa šťastia s tabuľkami..
@anita6666 ja som tiez jeda aj okolo 22hod, podmienka je, ez sa nema 2hod pred spanim jest, to ej vsetko aj to tato podmienka nesuvisi nijak s chuudnutim,a le skor s tym, ze to zhorsuje travenie.
dolezity je kaloricky prijem. prestat skoro jest, nevecerat a pod, to je zastaraly nazor a nema nijaky vyznam pri chudnuti, dokonca moze negativne posobit na cloveka, lebo je hladny pred spanim a haldnemu sa zaspava zle. pripadne potom neodola a preje sa.
plati jedine pravidlo, nizsi prijem kalorii,a ko je spotreba. a je uplne fuk, kedy tn prijem bude, kludne aj celodenny prijem o 20hod.

@trgypadl pretože to sú klasické "časom overené " rady nejdez po 16 ,nejedz pečivo a ...... po 2 mesiacoch polomrtva a premotivovana síce budeš mať o 8 --12kg menej ale sa "nažereš" lebo to už ani psychicky ani fyzicky nebudeš zvládať a o mesiac máš nazad všetko +2kg