icon

Káva na chudnutie Slimming Coffee a vaše skúsenosti

kvetina333
1. okt 2012

Mali ste niekto kávu na chudnutie Slimming Coffee? Ja som o nej čo to počula že sa z nej dá krásne schudnúť len by som bola zvedavá na Váš názor.

petra500
17. dec 2012

@lilienlilly ahoj,prosim ta mozes mi poslat kontakt kde kupim original kavu?dakujem pekne

waw7
18. dec 2012

ahojte ja by som tiez mala zaujem o kontakt kde kupim original kavu. chcela by som si ju kupit ale vobec neviem kde. dakujem za info

lishou
Odpoveď bola odstránená
waw7
19. dec 2012

ide o tuto kavu? o ktorej tu hovorite? http://zdravie.bazar.sk/5327662-slimming-coffee...

liteonka
19. dec 2012

ak chcete kavicku dajte vediet

lishou
19. dec 2012

@waw7 Áno, to je ona

marthina09
30. dec 2012

liteonka vy ju predávate? Ak áno mám záujem....

llenka16
2. jan 2013

@lilienlilly poprosím pošli mi na mail tie obrázky ako má vyzerať originál a ako falzifikát ( vajo1@centrum.sk )
dnes ráno som si dala prvú dávku, tak som zvedavá čo to urobí, asi záleží aj na postave, keď mám navyše cca 10 kíl tak nemôžem čakať zázraky, ale silnejším babám idú kilá asi rýchlejšie... mne ju odporučila moja kaderníčka, ktorá z toho pekne chudla. Dík

marthina09
3. jan 2013

llenka16 kde ste ju kupili? ak sa smiem spytat...

plskovap
6. jan 2013

Je jedno či je to originál, pretože to lishou obsahuje zdraviu skodlivu látku subitramin.tu je link ktorý si pozrite, výrobky v nom sú od rovnakej firmy Baian od ktorej tu propagujete originál kávu na chudnutie.je to link z americkej asociacie

http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consum...

Takže si každý musí uvážiť či mu to stojí za akékoľvek zdravotné problémy.

plskovap
6. jan 2013

@plskovap este dačo o tom že aj u nás sú lieky z obsahom sibutraminu stiahnuté

http://m.topky.sk/cl/10/662306/Stahuju-z-obehu-...

dzara33
19. jan 2013

@lilienlilly musim potvrdiť ze som mala kavu a z prveho balenia som hned zhodila 4kg ,po dvoch tyzdnoch som si objednala znova a uplne inak chutila a vobec ani deko som nezhodila.Po ťažkom vahani som si opať objednala a zase nič,len ma odradila ta chut,bola uplne ina a vodova ,skor by som povedala ze fejk.

juliannarn
20. jan 2013

@monika2327 ahoj a kde zozeniem tu kavu?

juliannarn
20. jan 2013

@liteonka co stoji ta kava?/a je ta prava kava lebo citam tu ze vra su uz aj fejky mate ju k dizpoziciii vy?/poprosim cenu

sisamino
20. jan 2013

@monika2327 ahoj mozes mi popradit kde dostat tuto kavu a za aku cenu diky

monika2327
22. jan 2013

@sisamino AHOJ NEVIEM ODKIAL SI!!!ja z NR a tu to predava jedna zena od ktorej kupujem a fakt je original

monika2327
22. jan 2013

@juliannarn ja som z nr neviem odkial si a fakt je super

juliannarn
22. jan 2013

@monika2327 zijem v blave a skusila by som ju ak by som trochu schudla

juliannarn
22. jan 2013

@monika2327 ahoj a odkial mas tu kavu a co stoji?

kavanachudnutie
Odpoveď bola odstránená
kavanachudnutie
Odpoveď bola odstránená
vitalman
Odpoveď bola odstránená
kavachudnuca
Odpoveď bola odstránená
maruskama
10. feb 2013

@kavachudnuca
Ahoj, original kávu pijem už týždeň a zatiaľ som neschudla ani deko. Ale verím tomu, že je super, lebo v mojom okoli babám funguje. neviem kde je problém. Od zajtra si nasadím 2x kávu - ráno aj večer... Čo ak počas pitia kávy ostanem tehotná, neohrozí to bábo? Jasné, že ked to zistím hned s tým prestanem..

maruskama
10. feb 2013

Baby, po akom čase ste začali chudnúť ? Mne zatiaľ po týždni nezaberá a mám originál..Dakujem..

miskap2111
10. feb 2013

@maruskama ohrozuješ si vážne svoje zdravie a keď si tehotná, tak aj svoje budúce dieťatko. Prečítaj si celú tému a nájdeš aj odkazy na linky, ktoré hovoria, akú nebezpečnú látku konzumuješ.

luciak231
10. feb 2013

baby, zbytocne vyhodene peniaze. Viem z vlastnej skusenosti, nekupujte to, radsej investujte do permanentky na cvicenie a zdravej stravy 🙂

danciana
10. feb 2013

Baby videli ste galileo? Tam testovali 3 pripravky na chudnutie kava na chudnutie, vlozky do topanok na chudnutie a tabletky na chudnutie. Ani jedna z nich neschudla. dokonca boli plus 0,5kg. Neinvestujte do tych blbosti radsej sa hybte a upravte stravu.. 😉

zazalienka
10. feb 2013

akože fakt tomuto veríte? že potláča chuť do jedla? nejesť sa dá aj bez zázračnej kávy... a schudnúť 17 kg za 15 dní? sorry, nepapám slamu, za 1: neverím a za 2. je to nezdravé úbytok viac ako 2 kg za týždeň.. ja som začala chodiť na trampolínky a akosi prirodzene ma prešla chuť na sladké aj prejedanie..
toľko peňazí vraziť do kávy, nechápem.. ja som si kúpila akurát karnitín keď idem cvičiť, inak nič.. aj tak je to len psychoefekt, niečo pijem, automaticky menej jem, kilá idú dolu.. potom sa spoľahnem už len na kávu a hoops, kilá zázračne postáli a nejdú dolu..
holt, biznis je biznis..