icon

Káva na chudnutie Slimming Coffee a vaše skúsenosti

kvetina333
1. okt 2012

Mali ste niekto kávu na chudnutie Slimming Coffee? Ja som o nej čo to počula že sa z nej dá krásne schudnúť len by som bola zvedavá na Váš názor.

denkaf
Odpoveď bola odstránená
renatadominik
21. nov 2012

@monika2327 . Ahoj, dnes som si kúpila balíček tejto kávy, slimming coffee + lishou, je tam 10 sáčkov po 150 g - instatná káva - Ibaže ja dojčím !!! Kúpila som ju za 45, predám Ti ju za 30 eur, ked Ti pomáha, dakujem za odpoved. renáta

kvetina333
autor
23. nov 2012

Kočky, tak ja som sa nakoniec vykašlala na celú kávu, lebo po zistení pár faktov čo tá káva obsahuje som nemala odvahu si ju objednať (môj zdravotný stav mi je naozaj prednejší). Vrhala som sa na krabičkovú dietu a musím povedať že super samé zdravé jedlá, presne mám vypočítaných 5000 kj na deň a cenovo je to skoro také isté len omnoho, omnoho zdravšie. Tak ak chcete zdravo schudnúť treba si to len vygoogliť . Jedlo Vám prinesú vždy deň vopred , no a môj úbytok váhy za mesiac bol 4 kg. Takže je to len na vás kto si akú cestu zvolí.

reni1512
23. nov 2012

jooj zeny sa nechate oblbnut...treba pestru stravu pohyb a hlavne pevnu volu a vydrzat....ziadna kava nezostihluje,boli by sme vsetky 40kg a ako by to tu vyzeralo...A tie co tu pisu ze z nej schudli, su naraficene z tej firmy...AKO VSADE a vo vsetkych reklamach!

miskap2111
23. nov 2012

@kvetina333 gratulujem k dobremu rozhodnutiu.. 🙂

lubikan
23. nov 2012

to je urcite zase dalsi blud ,ako vsetky ine pilulky,ze schudnete len z toho

ono treba znizit prijem a zvysit vydaj...a + mozte uzivat aj tie doplnky na chudnutie,vseobecne si myslim,ze na tom nieco bude,podporuju latkovu premenu a tak...ale treba to len ako doplnok brat

a kedze kofein podporuje aj spalovanie tukov,to si kupte Popradsku special,alebo aj Tchibo.....,ta ma tiez kofein

lishou
Odpoveď bola odstránená
lilienlilly
24. nov 2012

@denkaf poslem posli mail

lilienlilly
24. nov 2012

@lubikan ak je origos funguje okamzite

lilienlilly
24. nov 2012

@reni1512 ja nie som naraficena zo ziadnej firmz a prisaham,ze original funguje, zial ja som natrafila aj na falzifikat,ale nakolko som predtym pila tyzden origos vedela som ze je niekde problem

lilienlilly
24. nov 2012

@lubikan ved o tom to je, ked pijes kavu hned po prvej sialke hlad pocitis ale jes omnoho mensie porcie ako vzdy, ja som mala napr problem v priebehu dna proste ani hladna som nebola dobat do vsetkeho,kedykolvek prisla chut na nieco sladke a musela som, ale teraz tie stavy nemam a ak pride chut na nieco sladke staci fakt velmi malo.

lilienlilly
24. nov 2012

@renatadominik poial je to origos musi ich byt 15 sackov v baleni. Cena originalus a pohybuje okolo 38 eur

miskap2111
24. nov 2012

Baby nebláznite!!! Veď toto je totálny humus- to nemá s kávou nič spoločné!! Fakt Vám zničenie zdravia stojí za to, aby ste schudli? Keď o pár rokov dostanete rakovinu, tak sa budete čudovať, že z čoho! Tak presne z tohto!!! Začnite chudnúť normálnym a zdravým spôsobom- veď sa to dá a mnohé z nás sme toho dôkazom!!!

kvetina333
autor
24. nov 2012

miskap2111 máš naozaj pravdu. Škoda že väčšinou si to všetci uvedomia až keď príde choroba a potom človek rozmýšľa kde spravil chybu. Som rada že som založila túto tému, lebo ma to utvrdilo v rozhodnutí že tá káva je naozaj "HUMUS" ale povedzme si to popravde čo z Číny je dobré a kvalitné asi nič..... Takže kočky naozaj sa na to vykašlite a začnite sa zdravo stravovať a cvičiť...tam Vám nič nehrozí....

elenca
Odpoveď bola odstránená
elenca
26. nov 2012

@lilienlilly

Ahojky môžeš mi poslať foto originálu a falzifikátu díky moc 🙂

becky321
26. nov 2012

@lilienlilly prečo si mi neposlala to porovnanie mail som ti poslala, čakám a nič. Si písala, že máš aj falzifikát. tak mi to prosím ta pošli na email.

helenka2000
Odpoveď bola odstránená
elenca
Odpoveď bola odstránená
lilienlilly
29. nov 2012

@becky321 poslala som no idem ešte raz

lishou
Odpoveď bola odstránená
liteonka
Odpoveď bola odstránená
liteonka