icon

Koľko kg by ste mi tipli?

1. dec 2022

Ahojte, koľko kg by ste mi tipli? Mám 166cm. Treba mi schudnúť?

Koľko kg by ste mi tipli?
alanko20
1. dec 2022

@basska_b ja som si ju tiez pozrela a som v nemom úžase. Toto budem predýchavať.

basska_b
1. dec 2022

@alanko20 Ale ked si zaraba ta marryanax tak, ako si pravdepodobne zaraba, tak sa nedivim... hoci, divim sa tym chlapom, ze sa im take lubi

mon29
1. dec 2022

Si 100x krajsia ako ta vychudnuta kostra... boze,ako sa ti moze pacit take cudo🙈ty nemas problem s vahou,ale zo zrakom😬 si kost.. ani neuvazuj nad tym cudom z insta prosim ta,lebo si privodis psychicke problemy..

mon29
1. dec 2022

Inak tato marry bude urcite aj na onlyf.

mon29
1. dec 2022

@basska_b chlapovi to je jedno, diera jak diera

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
1. dec 2022

urcite nemas 60+kg a a ni na to nevyzeras, len si to nahovaras. V tych leginach nemas tenke nohy, lebo podla vsertkeho sportujes, ale inak si v podstate drobna vsade inde... pas uzky, boky uzke..

zuzka102
1. dec 2022

Okolo 55 kil by som si tipla.
Inak, v takomto obleceni by asi kazdy vyzeral blbsie.. Daj nejaku normalnejsiu foto, teda v normalnejsom obleceni. 🙂

queen_mary
1. dec 2022

Tipovat mozu barskolko, ale keby sa postavit vedla takej 63 kilovej, tak tucno bude vyzerat ona, nie ty 😊😀

nikoletta1712
1. dec 2022

Máš veľmi krásnu postavu👍🏻🙂…

simca06022011
1. dec 2022

ako inak ja nechapem.. aka objemnejsia, kde..? ved na rpvy pohlad vidno uzky pas, boky, od pasa hore detto. Stehna uzke, lytka rovnako aj ked od sparatiek niektorych maju daleko - proste nikde nic netrci ani nic. Perfektna sumerna postava, pevna.

veronikaa1998
1. dec 2022

Máš krásnu postavu a vôbec nevyzeráš tlsto!

kacena4
1. dec 2022

vobec nie si tlsta na vysku 166 ti typujem 50kg mas sirsie boky ale to je u zien normalne

vilma7
1. dec 2022

Tak je to len tvar tela, jedna sme hruška, druhá jablko... atď...dolu viac uložené ako vyššie, ale tiež by som tipla 60.
Poď 50 už ani nechoď.

gabika128
1. dec 2022

Podľa fotky vidím dokonalú postavu. Ja som o kúsok vyššia tak tebe som tipovala 52kg. Chcela by som vidieť postavy báb, čo tu píšu, že máš ešte niečo vyrysovať, ja teda nevidím žiadne mľandrave telo ktoré by ešte potrebovalo vyrysovať.

alanko20
1. dec 2022

@basska_b ja by sim sa cudovala chlapom aj zenskym, ktorym by sa to pacilo 🙂

gabika128
1. dec 2022

Ak chceš vyzerať ako slečna ktorú obdivuješ na IG, tak sa rozlúč s menštruáciou, budeš mať rôzne problémy s kožou, vypadajú ti vlasy atď.....😂

vikusjk
1. dec 2022

Dam ti jednu dobru radu - zrus si instagram 😉
Ak mas 50 kg, tak mas proste lahke kosti a vacsinu tvojej vahy tvoria svaly. Mas krasny stihly pas a pevne boky a zadok - pevne, nie tlste! To je rozdiel. Viem, o com hovorim, ja som totiz ten druhy pripad 😂 Postava, aku mas ty, sa chlapom paci, nemaju radi vychrtliny a ty mas krasnu postavu, takze si prepni hlavicku a maj sa rada ❤

bublinka1426
1. dec 2022

LEBO MAS VYSOKE LEGINY. kebyze mas nizky sed vyzeras zas inac. mas velmi peknu postavu. teto typ legin po pas ''rozsiruje'' opticky. naschval zeny nosia lebo vyzeraju ''atraktivnejsie'' a brucho drzi kde ma ale tak ty mas tip top postavu. neries. 🙂

janka_01
1. dec 2022

Mám rovnakú postavu. Meriam síce 162 CM a mám tiež 50 kg. Pripadám si tiež dosť silnejšie ako na váhu 50 kg. Ale napríklad verejnosť mi vraví, že na fotkách pôsobím všeobecne silnejšie než v skutočnosti som. Ako už niekto spomenul vyššie, v realite a na fotkách môžeš vyzerať inak.

sense
1. dec 2022

Váhu si napísala ta je v norme, ak nie si spokojná začni spevnovat... Foto vždy skresľuje plus aj v každom zrkadle budeš vyzerať inak rovnako aj v oblečení.
Keď si vezmeš vzorku 5 žien tvojej výšky každá bude vyzerať inak... Pretože možno jedna beha, druhá dvíha ťažké váhy 4x týždenne vo fitku, tretia nerobí absolútne nič, štvrtá bude tvar jablko a piata tvar hruska

ivik4
1. dec 2022

Dala by som Ti tak 52 ako mam ja . Hej hej 15kg schudnut treba,minimalne 🤦‍♀️ boze dievca spamataj sa ! Ak mas problem, chod sa dat liecit tak ako som sa pred 10timi rokmi dobrovolne sla dat liecit aj ja . Mala som anorexiu

sarain
1. dec 2022

Ja vyzerám podobne, mám 164 cm a 53 kg. A teda chudnutie nemám ani v päte, neviem z čoho by som mala chudnúť. Ani som nezažila,aby na mňa niekto reagoval,že by som mala. U teba nie je problém vo váhe ale vo vnímaní vlastného tela.

aurora33
1. dec 2022

No mňa tu asi ukrizuju, ale ja by som povedala tak 60 a viac. Mozno to skresľuje to oblečenie, ale boky stehná a lýtka sú dosť veľké.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
dzescebuly
1. dec 2022

Mať tvoju postavu 🙏♥️

jana_eyre_2
1. dec 2022

Preboha, to nemyslíte vážne že na takúto postavu poviete že by mala schudnúť 😳 normálne žasnem.. to ako si predstavujete ideálnu ženskú postavu?

Autorka máš úplne peknú súmernu postavu, namiesto chudnutia sa skús zamerať na svoje sebavedomie a sebalasku.. neviem kto ti povedal že vyzeráš tlsto, ale zrejme nevidí 🤦‍♀️

missviolet
1. dec 2022

no ja som hned vedela ze baby hovoria kus viac lebo mam 175cm a vyzerala som obdobne pri cca 63 kg so slusnym podielom svalov (tuk.som mala mala 18 peecent). si o dost nizsia, takze samozrejme, ze tvoja vaha bude nizsia. schudnúť nepotrebujes, 50kg na chudnutie ozaj nie je a vyzeras pekne, sumerne. ak chces, mozes sa cenovat silovemu treningu pre svaly.... mozno ak mas pochyby, mozes si dat zmerat podiel tuku-svalov a mozno ti to vysvetli vizual.... ale skutocne vyzeras dobre

dm1
1. dec 2022

myslim si ze to uz nieje zdravy pohlad na seba ked chces dat z vahy 50kg pri vyske 166cm este 10kg dole :o. Neblazni prosi ta keby si mala 150cm este prizmurim oci. Preco sa zameriavas tak strasne na tu vahu? podla mna mas postavu krasnu a ked teda niesi spokojna tak skor telo spevni a zas bude vyzerat inak. Kludne ked naberies svaly tak mozes mat aj viac kg ale menej cm 🙂

drahomirrra
1. dec 2022

Autorka, vahy 60- 65 kg ti tu budu pisat najma take, ktore maju o dobrych par kg viac a samy by potrebovali dobre zhodit. Ja by som tipla 54kg.