icon

Koľko kg by ste mi tipli?

1. dec 2022

Ahojte, koľko kg by ste mi tipli? Mám 166cm. Treba mi schudnúť?

Koľko kg by ste mi tipli?
kayyaa
1. dec 2022

Vyzeras super, krasna postavicka😊

mk22
1. dec 2022

Krásne krivky.. Naozaj.. Nikde nič navyše ani málo.. Všetko akurát.
Paličky suché nozky sa nenosia a vbc nie sú ženské.
Vyzeráš top a kg sa vbc neriad.

simsalabim
1. dec 2022

Zeny, neblaznite, ved baba ma normalne stihlu postavu mozno typu hruska... taku typicky slovansku. Absolutne nemusi schudnut! Ja sa divim tomuto kultu anorekticiek... a na mola pri modnych prehliadkach sa zas dostavaju modelky typu heroin-chic. To zas bude mladych dievcat a zien s poruchami prijmu potravy!

martinka13
1. dec 2022

Tipla by som 55 pri tej výške. Pekná súmerná postava

derdia
1. dec 2022

Nevyzeras tlsto, vzeras skvele!!!!

buberova
1. dec 2022

Ak tebe tipujú 65kg tak mne by tipli asi 85...

orangiiina
1. dec 2022

Neblázni, mas krasnu ženskú postavu 🙂 pekne bruško, boky, čo by som ja za to dala.

amiaja
1. dec 2022

Super postava, akurat

1angelika
1. dec 2022

@a_alexandra_a a ešte ak môžem by som dodala, že tú váhu som tipovala podľa kamošiek čo mám v takej výške okolo 160cm a majú tých 55-60kg a vyzerajú chudšie oproti autorke..tak som tipla 60 a nemyslela som to nijako zle, nepovedala by som, že má 50kg, taká žena čo má 50kg je väčšinou doslova chudá, nie štíhla. No fotky aj skresľujú , to je škoda rozoberať..

daniela1911
1. dec 2022

Máš peknú postavu. Netráp sa pre blbosti! A vôbec nevyzerá na +60kg ako tu tipujú.

asocial
1. dec 2022

Presne som.vedela, ze si to ty, co sa pytala, ze ci je pazrava. Podla mna si psycho a potrebujes pomoc. Postavu mas krasnu.
@1angelika rada by som sa pozrela na tvoju postavu. Lebo napisat na takuto postavu, ze sxhudnut, napise len niekto, kto je nevidomy alebo je provokater alebo ma skreslene vnimanie sveta.

melany4
1. dec 2022

Tipla by som 55kg pri tvojej výške a postavu máš super. Si stihla- ale tak pekne stihla,vôbec ti netreba chudnúť.
Ja mám 65kg a nebudem sa riadiť podľa názoru iných. V minulosti som skoro spadla do anorexie a nie ďakujem to mi netreba,radšej budem spokojná sama so sebou.

1angelika
1. dec 2022

@asocial napísala som, že len trošku a smajlíka, neviem čo je na tom také strašné. Asi aj autorka sa tak cíti keď sa to pýtala....čo sa mňa týka tiež potrebujem zhodiť ale ja to viem aj sama, nemusím sa v tom utvrdzovať.

autor
1. dec 2022

Baby, mna to neurazí, ja sama si hovorím, že vyzerám na 60kg 😄 stve ma to, nechápem prečo je to tak… môj ideal je niečo ako @maryannnax na instagrame, takze to budem musiet ešte asi 10kg dať dole :(

basska_b
1. dec 2022

Moja mamina ma velmi podobnu.postavu a ma 52 kg, nechapem, preco by mala chudnut (teda ona ani nechce). Praveze by mala pribrat, ma nizke BMI a byva jej zima na ruky, nohy

llull
1. dec 2022

Kks ako môže niekto napísať že ti treba trochu schudnúť. Riaď sa podľa toho ako sa ty cítiš dobre vo svojom tele.

basska_b
1. dec 2022

Som si pozrela tu Marryanax a prave obedujem, zle mi doslo... to je ako skratka z anorexie

a_alexandra_a
1. dec 2022

Tak autorka, keď hentá vyziablina je tvoj ideál, mala by si sa nad sebou zamyslieť, lebo tá dievčina vyzerá otrasne 😀

fidea
1. dec 2022

Čo si, ja som pozrela a presne 50 by som tipovala a nemyslim si, ze potrebuješ daco zhodiť.. Podľa mňa super postava.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
1. dec 2022

tlsto nevyzeráš, možno je to tým z akého uhla si fotila a tými legínami, že nie si ako ,,prútik,,. Foto je skresľujúca. Ja by som tipla 53-55 kg.

melany4
1. dec 2022

Ja som pri takom zbytočnom chudnuti stratila menštruáciu dokopy skoro na 4 roky ,tak si dobre rozmysli,či chceš chudnúť tých 10kg,pri tvojej ideálnej váhe.
Potom niekedy v budúcnosti budeš chcieť mať deti a budeš ľutovať,že si v mladosti robila hlúposti...Hovorím to z vlastnej skúsenosti.

aeruginosa
1. dec 2022

To vazne osoba s takou postavou je pre teba ideal? Tak to verim, ze si len nepodareny troll, alebo pubertiacka, co to este nema v hlavne zrovnane..

zuzi0911
1. dec 2022

50 kg +-....

veronika3110
1. dec 2022

@autorka ak je toto tvoj ideál, tak skončíš veľmi zle... ale komu niet rady, tomu niet pomoci... 99% ľudí ti tu píše, že máš peknú postavu... ak si myslíš, že tvoj ideál je pekný, zdravý, tak si na omyle.. či si myslíš, že pekná žena musí mať silikóny a kilo makeupu a zverejňovať sa nahotou ?? nech sa páči, tvoj život.. kludne schudni aj na 30 kíl

zuzi0911
1. dec 2022

Tak teraz som precitaka ,že som aj trafila...
Mam 165cm a mala som uz aj 42 kg po operácii, aj 47,49 a 50 kg a poviem ti,ze je to hnus ...a povie to aj môj muž, aj všetci naokolo...
Potom som pribrala na 57 kg a konecne som sa aj ja sana začala cítiť dobre,a teraz som tehitna a ja verím, pevné verim,ze sa vyžerem aspoň na 70 kg...
Vychrtliny sa mi teda nepacia

melany4
1. dec 2022

No pozerala som tu mary... vyzerá hrooozne prehrozne. Najviac jej závažia tak silikóny a trciace kosti....neverím ze to môže byť pre niekoho vzor...
Akurát tak vzor ako nikdy nevyzerat.....

7miriam77
1. dec 2022

Podľa mna super postava...tipovala by som 53-54 kg

martul
1. dec 2022

Ja by som namiesto váhy zapracovala na sebavedomí a vážení samej seba.
Máš úplne skvelú postavu. A teda keď je ,, hentá" tvoj vzor.... spamätaj sa prosím ťa. Presne 3 baby ti napísali totálnu blbosť a milión ťa vychvalilo a ty nič.
Jasné, schudni keď chceš, stravuj sa zdravo, športuj, ale pre seba a nie aby si sa opičila po iných.

eru331
1. dec 2022

Neviem veru, nejak okolo 52kg? Nečítala som komentáre, takže neviem, ak si to tam spomínala. Ale postavu máš podľa mňa super 😉