icon

Koľko kg by ste mi tipli?

1. dec 2022

Ahojte, koľko kg by ste mi tipli? Mám 166cm. Treba mi schudnúť?

Koľko kg by ste mi tipli?
dadadada1
1. dec 2022

65

hlubik
1. dec 2022

63

bobkovci5
1. dec 2022

Očividne ste si tu prišla dvíhať sebavedomie a pre komplimenty🙈🙈🙈

babatkoo
1. dec 2022

62

autor
1. dec 2022

@bobkovci5 ???? Neverim… zeny dokazu byt tak zle že to nie je ani pravda. Prosím zamyslite sa nad sebou.

filipka250
1. dec 2022

Nevyzeras tlsto. Chcela som napisat 50!

maryetta
1. dec 2022

Tiez by som si tipla 55. Kazdopadne mas krasne zenske krivky a mnohe z nas by to s tebou menili 😉

heln
1. dec 2022

ahoj, blba fotka, aj to oramovanie nepomaha a keby si bola odfotena z dialky, urcite by to vyznelo inak. na mna to posobi, ze mas "tucnejsie" lytka a stehna, uzky hrudnik, v skutocnosti to moze posobit uplne inak.
ja som pri vyske 167 cm a 50 kg bola tenka ako palicka. ale vtedy sme sa este nefotili mobilmi.
fakt sa netrap, je to fotkou.

valeria_h
1. dec 2022

@bobkovci5 Podľa seba súdim Teba? 😁

valeria_h
1. dec 2022

Vyzeráš super, neblbni s chudnutím ☝️

iv007
1. dec 2022

Pekna zenska postava, nespekuluj

sisaka
1. dec 2022

@heln presne aj ja, mám 168, čiže len o 2 cm ako autorka, ale keď som istú dobu mala 50 kg bola som vyslovene tenučká, chudé ruky, chudé nohy.
Neviem, či je to fotkou, teraz mam 58 kg a zďaleka nemám take objemné nohy, takže podľa fotky by som tipovala 60 kg, ak sú to svaly 65 kg.

breznica
1. dec 2022

Nevyzeras vôbec tlsto,len tie legíny zarezane.....

monikabull
1. dec 2022

😄Prepáč, ale ja sa neviem prestať smiať na tom tvojom "vzore"......🤦🙆 Ty si sem dala veľmi zlé foto, skús čierne legíny. Toto ťa hrozne rozširuje. Si pevnejšia od pása dolu a útla od pása hore. Preto si možno pripadáš tak, ako píšeš. Ale prosím ťa 🙏, nájdi si iný vzor, nie tú pani, čo rozťahuje nohy......🤦🤦

autor
1. dec 2022

U mna je to vždy takto, schudnem aj na 47 a stále vyzerám rovnako, nohy ani za svet neschudnem… frustruje ma to… mám objem stehna 50cm

valeria_h
1. dec 2022

Ja som sa práve pozrela na tú maryannax🤮 preboha neblázni, veď to je čistá anorexia 🤦‍♀️

danielinaa
1. dec 2022

Mala si sa zboku odfotit, vtedy by ti určite nikto nenapísal 60 a viac. Mas úzke ruky a pas, určite nevyzeras na 60 a viac kil

oneinamillion
1. dec 2022

Prepac.. ale koľko máš rokov? Tipujem do 25 a že ešte nemáš deti.
To by mi tak sedelo s tým nadmerným upnutim sa na postavu a porovnávanie sa s nejakými insta fotkami.
Postavu máš veľmi peknú ženskú, vyzeráš zdravo.
Nepovedala by som že máš viac ako 55kil, tipla by som okolo 50-52.
A suhlasim s komentármi, ktoré viac či menej priamo naznačujú, že hmotnost nie je problém, ktorý by ta mal trápiť.

atinkaa
1. dec 2022

@autorka, nebudem ti pisat, ze neblazni ani ze vyzeras pekne, pretoze to momentalne nevidis a to je smutne. Je to okom, ktore mas na seba nastavene prisno a ak si niekedy videla fotky ako sa vidia anorekticky v zrkadle, kedy su uz len kost a koza a stale vidia tuky, tak toto bude asi tvoj pripad a to je aktualne tazko vyargumentovat s tebou

....teda z ineho sudka ta kocka, co si ju dala za ''vzor v sporte'', netusim co je zac, ani preco chces vyzerat presne ako ona, no ak by bola taka lubiva tak mi povedz prosim preco ma take minimum akychkolvek lajkov, komentarov a to sa uz ozaj viac snazit nemoze, pretoze je na vsetkych len s nejakym pruzkom latky. Teda ak nic ine, tak toto ti napovie, ze to nebude topka vzor
a uplne na zaver aj na tych par fotkach kde ma komenty, tak sa snazi podla mna polden nafotit zadok z takeho uhla, aby vyzeral ako na kocke ako si ty, teda co potrebujes je zmenit kamosky, odinstalovat instagram alebo zacni sledovat cosi ine - skus sa zakukat tu, mozno nie uplne krasa tela podla teba ale krasne myslienky, ktore by si potrebovala nasat - a mozno s tebou aj dalsie holky, co maju rovnako pokrivenu optiku akou na seba/ostatnych nazeraju https://mojetelojemoje.cz/

karola987
Odpoveď bola odstránená
bimbambom
1. dec 2022

Nemáš objem stehna 50cm , ale obvod 🙄

gemmadimare
1. dec 2022

Este Nemas dost pohladkane Ego? Okatejsie to robit neslo. 🤷‍♀️Dufam,ze vsetky zeny , co su tu den co den su uz vyfrustovane na maximum zo svojej vahy😄 a Jasne , nezabudnite nahlasit diskusiu a pindat do toho, co som napisala 😁

kristiii
1. dec 2022

Fúha, dievča, máš o sebe veľmi skreslenú predstavu a niektoré tu ti k nej ešte dopomáhajú. Za prvé: blbá foto, blbé oblečenie...obleč sa ako tá tvoja "hviezda" a nahoď jednu z jej úplne "prirodzených" póz a hneď budeš vyzerať štíhlejšie...za druhé: máš stokrát krajsiu postavu než ona, škoda, že sa tu nevyjadrili chlapi...
dala som si kvôli tebe tú námahu a zmerala obvod stehna...mám 52 a to mi väčšina ľudí povie, že som až príliš chudá...ale ja som úplne iný typ než ty (bohužiaľ)...vypadáš super

radacak
1. dec 2022

60 kg

radacak
1. dec 2022

No teda išla som si ju kuk na Instagram..a teda ty si milión krát krajšia ako ona... určite nechci vyzerať tak ...veď je to chodiaca kostra
Ty máš krásnu a hlavne ženskú postavu

tykat
1. dec 2022

Tak dcera ma 168 cm a cca 52kg a teda vyzera o dost stihlejsie. Skusim najst foto postavy.

petra8786
1. dec 2022

Buď rada za takúto postavu,chudé sa nikomu nepáčia,nieje ich za čo chytiť 🙂

maranco
1. dec 2022

Váš index telesnej hmotnosti (BMI) má hodnotu 18,14, čo znamená, že máte podváhu.

t1nusa
1. dec 2022

spamätaj sa a otvor oči, to je moja jediná rada pre teba 😊 neviem čo je podľa teba na tebe tlsté veď vyzeráš úplne normálne a navyše máš super boky 👍🏻 a podľa outfitu tipujem, že asi aj cvičiš, čo môže mať za následok vypracované stehná a možno preto sa ti zdá, že to vyzerá na viac ako by malo...

tykat
Autor odpoveď zmazal